Tole je pa kr smeh
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
pismo glede na zgoraj napisano se počutim da mam velik preveč cunj za na kolo. 2x spodno majco (wind stoper) eno s kratkimi in eno z dolgimi rokavi 1x spodnjo termo dolgi rokavi 1x termo dolgi rokavi majco 3x dolgi rokavi majco enepar kolesarskih majc s kratkimi rokavi, sam večino uporabim kar tech t-shirt 3-4 kratke hlače pa še 4-5 spodnje kolesarske 3 al 4 pare kolesarskih nogavic, ampak so obične športne nogavice tud ok, sam je fajn da niso čist niske 2x kolesarski čevlji 2x čelada 1x maska (za zimo) 2x buff 1 zimska termo jakna od dirtlej 2x zimske hlače (ne najbolše ker so ene brez žepov druge so pa dekatlonove, ampak za zimo pa da ne zebe so ok ) 1x vetrovka 2 para letnih in 2 para zimskih rokavic pa še kaj bi se našlo je pa polovica stvari starih 5-6 let
-
Trenutno imam še do jutri na testu Mazdo 6e ... Vtisi? V garažo mi ne paše ... je nekaj cm predolga ... in vrat ne morem zapreti ... Pa meni osebno je prenizka, čeprav vozi se fajn. Sem mislil, da bo bolj problem, ker nima skoraj nobenih gumbov, pa se kar da. OK... včasih iščem kakšno nastavitev, ki jih ogromno. Nekaj se da rešit z bližnjicami... ne pa vsega ... Opozorilni toni za prekoračetav hitrosti so komaj opazni... tako da nisem niti pogrešal tega, da se ne da izklopit za stalno ampak samo za vsako vožnjo sproti. Pospeški so fenomalni in tudi sama vožnja je zelo v redu. Je precej drugačna kot pri moji CX-60... ker CX-60 ima vseeno 8-stopenjski samodejni menjalnik in se čuti ko prestavlja... sicer ne tako, da cuka... ampak se čuti. Pri Mazdi 6e je to čisto brestopenjsko. Kar me je zelo pozitivno presenetilo, je sama poraba. Po prevoćenih slabih 200 km je povprečna poraba 14,6 kWh/100 km ... Pospeški pa so odlični, čeprav sem imel na testu Long range, ki ima večjo baterijo (80 kW) in ima manj KM (245) kot verzija z manjšo baterijo (68 Kw), ki ima 258 kW... Iz mesta do 100 km/h je pospešila v 7.47 sekundah ... in se dejansko čuti "sunek v hrbet" ... ... Upravljanje preko zaslona na dotik je zelo tekoče, tudi meniji so dokaj pregledni, ko se jih enkrat navadiš... Nekaj slik in posnetkov... Aja... če bi jo kdo rad videl v živo ali malo probal... in je jutri dopoldan v Ljubljani, se lahko kje dobimo. Vrnit jo moram do 14ih ...
-
Vodo vrze vanj tudi ce se kje vodna pot zabase in pride do prevelikega pritiska.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.