Slivka Napisano 6. marec, 2024 Prijavi Napisano 6. marec, 2024 - "Preden grem zjutraj lovit ribe, pogledam, kako leži žena. Če leži na levem boku, lovim na levem bregu, če na desnem, pa na desnem in vedno ujamem veliko rib." - "Kam pa greš, če leži na hrbtu?" - "Na njo..." 2 Citiraj
Slivka Napisano 6. marec, 2024 Prijavi Napisano 6. marec, 2024 Lovec Polde sedi v naslonjaču na balkonu, ko je njegova lovska družina organizirala lov na srnjaka. Soseda ga vidi in reče njegovi ženi: - "Tvoj mož pa mora imeti trdno voljo, da ni šel na lov." - "Saj on ni imel tako trdne volje. Jaz sem jo imela..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 6. marec, 2024 Prijavi Napisano 6. marec, 2024 - "Včeraj sem bil na lovu. Pa sem imel tako srečo!" - "Si kaj ustrelil?" - "Ne. Gobe sem našel..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 6. marec, 2024 Prijavi Napisano 6. marec, 2024 - "Ustrelil sem takega medveda, da je samo njegova senca tehtala štiri kilograme!" - "To ni nič. Jaz sem ujel tako ribo, da so morali gasilci s cisterno trikrat pripeljali vodo v jezero, da so vrnili nivo vode na isto raven..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 6. marec, 2024 Prijavi Napisano 6. marec, 2024 - "Kdaj vstajaš, ko si na morju?" - "Ko v sobo posije prvi sončni žarek!" - "Zakaj pa tako zgodaj?" - "Kdo pa je rekel, da zgodaj! Vedno poiščem sobo, ki je obrnjena za zahod..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 7. marec, 2024 Prijavi Napisano 7. marec, 2024 - "Žena je preizkusila svoje nove tridelne kopalke." - "Kakšne pa so tridelne kopalke?" - "Klobuk, očala in natikači..." 2 Citiraj
Slivka Napisano 7. marec, 2024 Prijavi Napisano 7. marec, 2024 - "Maja, a bi me hotela letos osrečiti za dopust?" - "Seveda." - "Potem me spoznaj s svojo prijateljico Vesno..." 2 Citiraj
Slivka Napisano 7. marec, 2024 Prijavi Napisano 7. marec, 2024 Zakonca se vračata z dopusta. Ona vsa zasanjana reče: - "Dragi, ta dopust nama bo večno ostal v spominu!" - "O, madona, a si spet pozabila vzeti kontracepcijske tablete?" 4 Citiraj
Slivka Napisano 7. marec, 2024 Prijavi Napisano 7. marec, 2024 - "Hčerka, kako je bilo na dopustu?" - "Super." - "Si prinesla kak zanimiv spominek?" - "Seveda. Pokazala ti ga bom čez nekaj manj kot devet mesecev..." 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 7. marec, 2024 Prijavi Napisano 7. marec, 2024 - "Ko sem bila v Portorožu na dopustu, se je ves svet vrtel okoli mene!" - "Vem. So mi že povedali, da si bila pijana vsak dan..." 2 Citiraj
Slivka Napisano 7. marec, 2024 Prijavi Napisano 7. marec, 2024 - "Draga, kaj si želiš za rojstni dan?" - "Nič posebnega. Le sprehajala bi se rada." - "Lepo. Kje pa?" - "Po Karibih..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 7. marec, 2024 Prijavi Napisano 7. marec, 2024 - "Natakar, a vi temu rečete piščanec? Počil bom od smeha." - "Vi se kar smejte ... drugi so me preklinjali in za menoj metali krožnike." 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 7. marec, 2024 Prijavi Napisano 7. marec, 2024 - "Zakaj pa hodi Vesna naokrog po plaži?" - "Moža išče." - "Kateri pa je njen mož?" - "A me ne razumeš? Moža išče." 1 Citiraj
Slivka Napisano 7. marec, 2024 Prijavi Napisano 7. marec, 2024 - "Za danes zvečer bi naročil sobo z zakonsko posteljo, kopalnico in šampanjcem. Zjutraj mi prinesite zajtrk v posteljo." - "Lahko storimo tudi kaj za vašo ženo?" - "Aja, saj res! Pošljite ji razglednico..." 1 Citiraj
Jest Napisano 7. marec, 2024 Prijavi Napisano 7. marec, 2024 video-db413b69e3518ee67ae65fe6a74f012f-V.mp4 1 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 7. marec, 2024 Prijavi Napisano 7. marec, 2024 - "Miro, zakaj si tako žalosten?" - "Hotel sem utopiti vse svoje skrbi in težave." - "In?" - "Žena sploh ni hotela iti v vodo..." 3 Citiraj
Jest Napisano 8. marec, 2024 Prijavi Napisano 8. marec, 2024 2 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 8. marec, 2024 Prijavi Napisano 8. marec, 2024 - "Z družino sem dopust preživel na Krku. Bilo je čudovito. Kje pa si bil ti?" - "Na Heleni. Bilo je nepozabno!" - "Kje je že ta otok?" - "To ni otok - to je moja soseda..." 2 Citiraj
Slivka Napisano 8. marec, 2024 Prijavi Napisano 8. marec, 2024 Petnajstletna hči se s svojo klapo odpravlja na morje. Pred odhodom ji oče naroči: - "Hčerka - bodi pridna in imej se lepo." - "Ja, odloči se! A naj se imam lepo ali naj bom pridna..." 2 Citiraj
Slivka Napisano 8. marec, 2024 Prijavi Napisano 8. marec, 2024 Zakonca se sredi nevihte na razburkanem morju nahajata na ladji. Oba pošteno premetava, pa ona reče: - "Veš, Lojz, ti me spominjaš na tole morje." - "Divji in romantičen?" - "Nak. Tut' pr' teb' mi gre na kozlanje..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 8. marec, 2024 Prijavi Napisano 8. marec, 2024 - "Kam greste letos na počitnice?" - "Lani smo šli na potovanje okoli sveta, letos bi šli pa kam drugam..." 1 Citiraj
MazdaBoy Napisano 8. marec, 2024 Prijavi Napisano 8. marec, 2024 Ena za današnji dan 😁 Za mlajše generacije, k niso imele cirilice v šoli lahko tudi prevedemo 😆 4 Citiraj
Jest Napisano 9. marec, 2024 Prijavi Napisano 9. marec, 2024 Zanimiv odgovor pri kvizu 😂 5 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.