Slivka Napisano 17. april, 2024 Prijavi Napisano 17. april, 2024 Baje se je elektrika tako podražila, da policija namesto elektrošoka že uporablja koprive... 2 Citiraj
Slivka Napisano 17. april, 2024 Prijavi Napisano 17. april, 2024 Trije starčki, stari 70, 80 in 90 let, se pogovarjajo o starostnih tegobah. Pa začne 70-letnik: - "Mene muči prostata. Zbudim se že ob šestih, uščijem se pa komaj ob sedmih..." Pa se oglasi 80-letnik: - "Ja, mene pa črevesje matra. Zbudim se ob šestih, userjem se pa komaj ob osmih..." Se oglasi še 90-letnik: - "Vidva sta še dobra. Jaz se uščijem ob šestih, userjem ob sedmih, zbudim se pa ob osmih..." 4 Citiraj
Slivka Napisano 17. april, 2024 Prijavi Napisano 17. april, 2024 Blondinka si kupi prvi avto in se odpravi k prijateljici. Pol ure kasneje se oglasi svojemu možu, da je srečno prispela. Kasneje javi možu, da se je odpravila nazaj domov. Mož jo čaka in čaka in čaka in končno po petih urah končno blondinka pride nazaj domov. Mož jo vpraša, kaj se je zgodilo, blondinka pa vsa nejevoljna: - "Mah, teli pri Mazdi so pravi idioti! Za naprej so naredili šest prestav, za nazaj pa samo eno..." 2 1 Citiraj
Slivka Napisano 17. april, 2024 Prijavi Napisano 17. april, 2024 Na parkirišču sem opraskal direktorjev avto. Rekel je, da mi bo naslednjih 5 let trgal nekaj € od plače. Malo je sicer drago, a sem si pa zagarantiral delovno mesto za naslednjih pet let... 2 Citiraj
Slivka Napisano 17. april, 2024 Prijavi Napisano 17. april, 2024 Vse najboljše stvari se začnejo na P: petek, pivo, pohano, plača,... 1 Citiraj
Slivka Napisano 17. april, 2024 Prijavi Napisano 17. april, 2024 Včeraj mi je žena iz trgovine prinesla brezalkoholno pivo. Uganite, kdo bo danes dobil bombone brez sladkorja... 1 Citiraj
Slivka Napisano 17. april, 2024 Prijavi Napisano 17. april, 2024 Saj jaz razumem te lezbijke, OK. Razumem tudi, da posvojijo otroka. Se mi ne zdi ravno OK, ampak naj bo. Zanima me samo, kdo se bo poročil s tem otrokom - in dobil dve tašči naenkrat... 2 1 Citiraj
Slivka Napisano 17. april, 2024 Prijavi Napisano 17. april, 2024 Kako se imenuje moški, ki se je večkrat poročil? Gospodar prstanov... 3 Citiraj
Slivka Napisano 17. april, 2024 Prijavi Napisano 17. april, 2024 - "Imam dobro in slabo novico." - "Poslušam." - "Zapuščam te." - "In katera je slaba novica?" 1 Citiraj
Slivka Napisano 17. april, 2024 Prijavi Napisano 17. april, 2024 Prijateljici se pogovarjata: - "Sinoči sem se ga napila in mož je to izkoristil." - "Prasec! Te je posilil?" - "Ko bi vsaj! Pobegnil je..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 17. april, 2024 Prijavi Napisano 17. april, 2024 Sm kmet an s hribu doma, pei ne zastopm lih tanartabl tegale. Kej mi lohko kdo razloži tko, po kmečko... 3 Citiraj
Slivka Napisano 17. april, 2024 Prijavi Napisano 17. april, 2024 Šibam z avtom skozi vas in srečam svojo bivšo. Zanimivo, kako je izraz "matr bi jo ruknu" dobil nov pomen... 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 17. april, 2024 Prijavi Napisano 17. april, 2024 (urejeno) pred 13 minutami je Slivka napisal: Sm kmet an s hribu doma, pei ne zastopm lih tanartabl tegale. Kej mi lohko kdo razloži tko, po kmečko... Na Moravškem tradicionalna jed Popravljeno 17. april, 2024 od Mraušk Mčk Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Slivka Napisano 18. april, 2024 Prijavi Napisano 18. april, 2024 Slišim ženo iz kuhinje: - "Kaj boš, srček? Piščančka, šunkico, purančka?" - " Piščanček bo čisto v redu." Žena stopi do vrat, me pogleda in zabrusi: - "Jajca so v hladilniku, pa si jih speci. Jaz se z mačkom pogovarjam..." 2 2 1 Citiraj
NevLado Napisano 18. april, 2024 Prijavi Napisano 18. april, 2024 Pravkar je Slivka napisal: Slišim ženo iz kuhinje: - "Kaj boš, srček? Piščančka, šunkico, purančka?" - " Piščanček bo čisto v redu." Žena stopi do vrat, me pogleda in zabrusi: - "Jajca so v hladilniku, pa si jih speci. Jaz se z mačkom pogovarjam..." Ja ta je kar realna za dandanes 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 18. april, 2024 Prijavi Napisano 18. april, 2024 Z ženo sva se dogovorila, da nikoli ne bova šla spat jezna drug na drugega. In, evo naju, budna sva že od ponedeljka... 1 2 Citiraj
Slivka Napisano 18. april, 2024 Prijavi Napisano 18. april, 2024 Se pogovarjata soseda: - »Polno kapo mam, že dvakrat so mi spraznili rezervoar za kurilno olje, pa sem pokrov dobro zamaskiral s težkimi cvetličnimi lonci!« - »Jaz sem svoj problem dobro rešil. Kupil sem debel rdeč pokrov, nanj sem z velikimi belimi črkami napisal: KURILNO OLJE.« - »A si nor? … pa je pomagalo in te tatovi pustijo na miru?« - »Jaaaaa, samo cev ni povezana z rezervoarjem za kurilno olje …. ampak je priključena na greznico: v šestih mesecih so mi jo že trikrat ZASTONJ izpraznili...« 1 2 Citiraj
Slivka Napisano 18. april, 2024 Prijavi Napisano 18. april, 2024 Posnel sem taščin glas, da me budi kot alarm. Zdaj vstajam 10 minut prej, samo, da je ne slišim... 4 Citiraj
Slivka Napisano 18. april, 2024 Prijavi Napisano 18. april, 2024 VELIKOST JE POMEMBNA Rezultati ženske raziskave glede velikosti so pokazale naslednje: 6 cm - ne morem ga niti držati 8 cm - še nikoli nisem bila tako nezadovoljna 10 cm - imela sem že večjega 12 cm - dober, ampak lahko bi bil večji 14 cm - perfekten 16 cm - božansko 18 cm - odličen, ampak ne morem celega 20 cm - boleče, ampak zmorem 22 cm - prevelik pritisk na želodec To je dejansko bila raziskava Mercatorjeve ankete o velikosti njihovih sendvičev. Me pa malo skrbi vaš način razmišljanja. Pokvarjenci! 6 Citiraj
Slivka Napisano 18. april, 2024 Prijavi Napisano 18. april, 2024 Kako smo dobili Newtonove zakone: - "Všeč so mi ženske z velikimi zadnjicami." - "Ampak, g. Newton, tega pa res ne moremo napisati..." - "Dobro, dobro. Napišite: 'Večja kot je masa večja je sila privlačnosti'." 3 Citiraj
Slivka Napisano 18. april, 2024 Prijavi Napisano 18. april, 2024 - “Gospa, vaš mož potrebuje mir in počitek. Izvolite recept za uspavalne tablete.” - “Kdaj mu jih pa lahko dam?” - “Gospa, recept je za vas...” 2 Citiraj
Slivka Napisano 18. april, 2024 Prijavi Napisano 18. april, 2024 Vprašam trenerja v fitnesu: - "Na katero napravo moram it, da bom čim bolj privlačen za ženske?" - "Na bankomat..." 1 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 18. april, 2024 Prijavi Napisano 18. april, 2024 Kako se sedaj po novem reče, če ima ženska mlajšega ljubimca? Poživitveni odmerek... 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.