Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Jaz vem kje, sam ni take slikce gor... vsebina je pa verjetno enaka. ;) 

33112_1.png

Napisano

Spodi pa piše Štajerski avto dom. Slikano pa na Gorenjskem? Ok, ampak resno, sem skoraj prepričan, da je imel že bližnje srečanje zato ve kolk je jebe pol in se je raje zdaj opremil dodatno.

33112_1.png

Napisano
Pred eno uro je Bini napisal:

Tale se pa je opremil, verjetno je iz Kočevja.... :aaaaa:

IMG_20251002_100559.jpg

Te piščalke proti divjadi delujejo - cenejše "zaščite" praktično ni. Jaz sem še spečega osla na avtobusni postaji v Albaniji postavil na noge, ko sem "prižvižgal" mimo.

• Všeč 1
  • Začuden 1
Napisano
pred 3 urami je Boss napisal:

Spodi pa piše Štajerski avto dom. Slikano pa na Gorenjskem? Ok, ampak resno, sem skoraj prepričan, da je imel že bližnje srečanje zato ve kolk je jebe pol in se je raje zdaj opremil dodatno.

Lokacijo slikanja si za 100km zgrešil. Če vse toliko zgrešiš, boga tvoja.... 😁

pred 2 urama je dvorjan napisal:

Te piščalke proti divjadi delujejo - cenejše "zaščite" praktično ni. Jaz sem še spečega osla na avtobusni postaji v Albaniji postavil na noge, ko sem "prižvižgal" mimo.

Torej deluje, moja cx-30 ima samo eno in upam, da je dost.... :whatever:

Napisano

Pride neka ženska na upravno enoto, da bi si dala izdelati lastno registrsko tablico za svoj avto. Prijazna uslužbenka ji uslužno pove, da naj kar pove svoje želje:
- "Veste, jaz bi imela takšno lepo registrsko tablico, obrobljeno z vijoličasto črto, črke in številke bi bile rdeče, prva črka pa bi bila L – za lezbijko!"
- "Ja, gospa, tako enostavno pa to ne gre. Veste, določene omejitve pa vseeno obstajajo. Registrske tablice morajo imeti lepo zeleno obrobo, prvi dve črki morajo biti MB, LJ, CE,… odvisno pač od kraja bivanja, ostale črke in številke pa si lahko izbirate."
- "To pa je višek!!! Jaz se bom pritožila!! To je diskriminacija! Zakaj me, lezbijke, ne smemo imeti svojih registrskih tablic, pedri pa jih lahko imajo?"
- "Ja, kakšni pedri? Kakšne registrske tablice za pedre? Kje ste pa še to videli, dajte no mir!"
- "Ja, pa sem jih videla! In to večkrat. Pa tudi vi ste jih tudi že gotovo videli! Veste imajo take, modro obkrožene tablice, prva črka je P, nato pa številke..."

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Mama je 21 let starejša od hčerke.
Čez 6 let bo mama 5x starejša od hčerke.
Kje je oče? 
(Z malo matematike prideš do odgovora.)

Če obupaš, je rešitev spodaj! 

REŠITEV:

- hčerka je danes stara X let
- mama je danes stara Y let
- X+21=Y
- po 6. letih: 5(X+6)=Y+6
-------------------------------------------------
5X+30 = X+21+6
4X = -3
X = -3/4

Hčerka je torej danes stara -3/4 let, torej -9 mesecev, to pomeni, da je oče ravnokar na mami. Oziroma v mami...

serviser.gif

Napisano

So me vprašali, če imam kaj proti Golobu.

Sem rekel, da učinkovitega prav nič...

serviser.gif

Napisano

Se fuka s tem starim ta pocenskim bimmerjem? 🤪

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.