Tole je pa kr smeh
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Tako je pa videti nevidno letalo Lockheed F-117 Nighthawk, ko je na tleh:
-
Starejša gospa, pri osemdesetih, vendar še precej živahna, vstopi v lekarno: - "Dober dan, gospod, imate aspirine?" - "Da, seveda, gospa!" - "Kaj pa analgetike?" - "Vsekakor, gospa!" - "In antirevmatike?" - "Gotovo, gospa!" - "Kaj pa Viagro?" - "Imamo, gospa, vendar je za viagro potreben zdravniški recept." - "In gel za hemoroide?" - "Imamo, gospa." - "Kaj pa kaj zeliščnega za jetra in žolčnik?" - "Vsekakor, gospa!" - "In antidepresive?" - "Imamo, gospa, ampak samo na recept." - "Pa uspavala?" - "Ja, ampak že spet potrebujete recept." - "Kaj za izboljšanje spomina?" - "Seveda, imamo tudi to." - "In plenice za inkontinenco?" - "Seveda, tamle na polici so." - "Kaj pa..." - "Poslušajte, gospa, to je najbolje založena lekarna v mestu z najboljšo ponudbo daleč naokrog. Kaj pravzaprav potrebujete?" - "Veste, konec meseca se poročim z Jožetom, ki jih ima petindevetdeset, pa sva želela vedeti, ali bi lahko pri vas odprla knjigo mladoporočencev..."
-
Mislim, da tole še najbolj paše sem... Zgodila se je prometna nesreča. Žensko s poškodovano glavo odpeljejo v bolnico. Pa pride policaj v bolnico, da zaključi zapisnik, vidi eno žensko z zamotano glavo, pristopi k njej, pokaže na njeno glavo in vpraša: - "Prometna nesreča?" - "Ne, feredža..."
-
Pride mulc v lekarno: - "Škatlo Viagre, prosim." - "Ne, veš, to ni za otroke." - "Saj ni zame, dedek me je poslal." - "A, tako, ... Dobro, tukaj imaš. Povej dedku, da popije samo eno na sedem dni." Fantek se zahvali, gred domov in dedku pove: - "Tako, tu so zdravila, lekarnarca je rekla sedem na dan." Po nekaj dneh se Farmacevtka in fantek spet srečata in farmacevtka vpraša: - "Kako gre dedku?" - "Njemu gre, ampak ... ... ..." - "Kaj ampak?" - "Babica je umrla po dveh dneh, mami in sestra sta noseči, oči je ponorel, mene boli rit, Lessie se pa ne vrača več domov..."
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.