Slivka Napisano ponedeljek ob 10:34 Prijavi Napisano ponedeljek ob 10:34 dne 5. 3. 2025 ob 15:32 je Jest napisal: Logo od Renault je pa z druge strani Novi logo je malo drugačen: 2 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
GoB Napisano ponedeljek ob 17:23 Prijavi Napisano ponedeljek ob 17:23 Naroči blondinka pico. Zatem jo vpraša natakar: - Ali vam pico razrežemo na 4 ali 8 kosov? - Na 4, ker 8 kosov ne bom mogla pojesti. 1 2 Citiraj
Slivka Napisano torek ob 05:24 Prijavi Napisano torek ob 05:24 Pred volitvam gre politik "nabirat glasove" in obiskuje kraj za krajem. In tako ga pot zanese v neko hribovsko vasico, kjer deli predvolilne obljube: - "Če bom izvoljen, bom do vaše vasi naredil asfaltno cesto, vodovod bom dal napeljati, dal bom zgraditi šolo in vrtec, ..." Glas iz publike se oglasi: - "Pa saj v naši vasi sploh ni otrok..." Politik v zanosu nadaljuje: - "Tudi otroke vam bom naredil..." 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano torek ob 05:35 Prijavi Napisano torek ob 05:35 Ahmed in Samir sta berača v Ljubljani, vsak "dela" v svojem rajonu. Ahmed je na delu enak čas kot Samir, zbere pa 2 do 3 evre na dan. Samir prinese vsak dan domov polno torbico 10 evrskih bankovcev, vozi Mercedes in živi v lepi vili. Pa pravi Ahmed Samiru: - "Ravno toliko časa delam kot ti, prav tako zavzeto, kako to, da ti prineseš vsak dan polno torbico desetakov?" - "Poglej na svojo tablico, kaj imaš napisano?" Na Ahmedovi tablici je pisalo: - "Sem brez službe, skrbeti moram za ženo in šest otrok." - "Nič čudnega, da dobiš samo dva ali tri evre!" Ahmed vpraša: - "Kaj pa imaš ti na tablici?" Samir mu pokaže tablico, kjer piše: - "Rabim samo še deset evrov, da se vrnem v Arabijo." 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano torek ob 05:49 Prijavi Napisano torek ob 05:49 Na sodišču je obravnava zaradi posilstva: Dekle: "Gospod sodnik, hodila sem po ulici, ko me je obtoženec zgrabil!" Obtoženec: "Laže, gospod sodnik! Ona laže!" Dekle: "Potem me je začel otipavati po telesu!" Obtoženec: "Laže, gospod sodnik! Laže!" Dekle: "Ko je odpel svoje hlače..." Obtoženec: "Laže!" Dekle: "... je izvlekel tistega svojega, petindvajset centimetrskega..." Obtoženec: "Ja, no, kar je res je res..." 1 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano torek ob 06:41 Prijavi Napisano torek ob 06:41 1 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano torek ob 07:08 Prijavi Napisano torek ob 07:08 Zakaj Chuck Norris nima očeta? Ker mu nihče ni upal j**** mater... 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano torek ob 07:16 Prijavi Napisano torek ob 07:16 Se včasih vprašam, če prej sploh narišejo načrte al samo izdelajo pa rata kar rata... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
godlike Napisano torek ob 07:24 Prijavi Napisano torek ob 07:24 pred 20 urami je Slivka napisal: Novi logo je malo drugačen: Zakaj pa imq na boku Dacia logo 🫣 Citiraj
Slivka Napisano torek ob 08:47 Prijavi Napisano torek ob 08:47 Mladi bi želeli biti zvesti, pa niso. Stari bi želeli biti nezvesti, pa ne morejo... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano včeraj ob 05:07 Prijavi Napisano včeraj ob 05:07 Zakaj moški bolj prdijo od žensk? Zato, ker ženske niso dovolj dolgo tiho, da bi ustvarile pritisk... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
etcho Napisano včeraj ob 05:25 Prijavi Napisano včeraj ob 05:25 pred 17 minutami je Slivka napisal: Zakaj moški bolj prdijo od žensk? Zato, ker ženske niso dovolj dolgo tiho, da bi ustvarile pritisk... ... oziroma, ker niso tiho, ustvarjajo pri moških pritisk. 1 Citiraj
Slivka Napisano včeraj ob 06:12 Prijavi Napisano včeraj ob 06:12 Pride mulc v lekarno: - "Škatlo Viagre, prosim." - "Ne, veš, to ni za otroke." - "Saj ni zame, dedek me je poslal." - "A, tako, ... Dobro, tukaj imaš. Povej dedku, da popije samo eno na sedem dni." Fantek se zahvali, gred domov in dedku pove: - "Tako, tu so zdravila, lekarnarca je rekla sedem na dan." Po nekaj dneh se Farmacevtka in fantek spet srečata in farmacevtka vpraša: - "Kako gre dedku?" - "Njemu gre, ampak ... ... ..." - "Kaj ampak?" - "Babica je umrla po dveh dneh, mami in sestra sta noseči, oči je ponorel, mene boli rit, Lessie se pa ne vrača več domov..." 5 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 21 urami Prijavi Napisano pred 21 urami Mislim, da tole še najbolj paše sem... Zgodila se je prometna nesreča. Žensko s poškodovano glavo odpeljejo v bolnico. Pa pride policaj v bolnico, da zaključi zapisnik, vidi eno žensko z zamotano glavo, pristopi k njej, pokaže na njeno glavo in vpraša: - "Prometna nesreča?" - "Ne, feredža..." Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 21 urami Prijavi Napisano pred 21 urami Starejša gospa, pri osemdesetih, vendar še precej živahna, vstopi v lekarno: - "Dober dan, gospod, imate aspirine?" - "Da, seveda, gospa!" - "Kaj pa analgetike?" - "Vsekakor, gospa!" - "In antirevmatike?" - "Gotovo, gospa!" - "Kaj pa Viagro?" - "Imamo, gospa, vendar je za viagro potreben zdravniški recept." - "In gel za hemoroide?" - "Imamo, gospa." - "Kaj pa kaj zeliščnega za jetra in žolčnik?" - "Vsekakor, gospa!" - "In antidepresive?" - "Imamo, gospa, ampak samo na recept." - "Pa uspavala?" - "Ja, ampak že spet potrebujete recept." - "Kaj za izboljšanje spomina?" - "Seveda, imamo tudi to." - "In plenice za inkontinenco?" - "Seveda, tamle na polici so." - "Kaj pa..." - "Poslušajte, gospa, to je najbolje založena lekarna v mestu z najboljšo ponudbo daleč naokrog. Kaj pravzaprav potrebujete?" - "Veste, konec meseca se poročim z Jožetom, ki jih ima petindevetdeset, pa sva želela vedeti, ali bi lahko pri vas odprla knjigo mladoporočencev..." 4 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 19 urami Prijavi Napisano pred 19 urami Tako je pa videti nevidno letalo Lockheed F-117 Nighthawk, ko je na tleh: 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Na vojaškem usposabljanju Milan uči Janeza, kako se mečejo ročne bombe: - "Vidiš, Janez, najprej izpuliš to varovalko, nato sprožiš vžigalnik, počakaš do pet in vržeš. Čisto enostavno, kajne?" - "Dobro, to pa res ni težko. Bom malo še sam vadil..." Drugi dan Milan zve, da je Janez hospitaliziran. Pohiti v bolnico, tam pa Janez ves zavit v povoje in priklopljen na aparate, komaj živ... Pa ga Milan vpraša: - "Pa kaj je pa bilo?" - "Ma jebo tebe in tvoje inštrukcije! Vse sem naredil tako, kot si rekel: izruval varovalko, sprožil vžigalnik in legel, da počakam, kdaj bo pet. Ampak kaj, ko je ob 345 že eksplodiralo..." Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Is your ass from Mc'Donalds? Because I'm lovin'it! Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Policist ustavi vozilo tuje registracije: - "Tako torej! Prekoračili ste dovoljeno hitrost, nepravilno ste prehitevali, niste upoštevali polne črte, nimate vzvratnega ogledalca, gume so povsem zlizane... Tole pa ne bo poceni... Prosim priimek, ime, naslov bivališča in kje ste rojeni?" - "Strodzuwski Bladexschmurth Bartholomew iz Schiermonnikoga, Hamerlingstraße 4, rojen v Obersprockhoevelu." - "Hm... Je že dobro, naj bo za danes dovolj samo opomin. Toda, pazite se, da vas spet ne zalotim!" Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Ko je natakar postregel kavico je vprašal gostjo, ki je sedela za mizo: - "Kaj niste opazili, da je vaš mož padel s stola pod mizo?" - "To ni moj mož! Moj mož ravnokar prihaja skozi vrata..." Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Cilj vsake revolucije je podreti vse staro. Cilj seksualne revolucije pa je podreti vse mlado... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pravkar Prijavi Napisano pravkar Pride starejši gospod k zdravniku, in ko opravi s svojimi težavami, še potoži. - "Še en problem imam, moja žena namreč slabo sliši in ne vem, kako bi jo spravil k zdravniku." Zdravnik ga vpraša, s kakšne razdalje približno ne sliši, in ker ni točno vedel, mu predlaga, da jo testira. Naj začne približno z razdalje 8 metrov in jo nekaj vpraša z normalno višino glasu. Naj se ji potem približuje vsakič za en meter z istim vprašanjem, in ko mu odgovori, bo ugotovil, na kakšni razdalji ga je slišala. Ko pride domov, žena nekaj dela na vrtu. Umakne se za cca 8 metrov in jo vpraša: - "Ljubica, kaj bo danes za kosilo?" Žena je tiho. Približa se ji za en meter in spet vpraša: - "Ljubica, kaj bo danes za kosilo?" Žena spet nič ne odgovori. Isto se ponavlja vse do razdalje enega metra, ko jo spet vpraša: - "Ljubica, kaj bo danes za kosilo?" Žena odgovori: - "Ričet, prekleti ku***, saj sem ti že sedemkrat povedala!!!" Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.