Boss Napisano petek ob 14:43 Avtor Prijavi Napisano petek ob 14:43 Za orentacijo je tud Lidl zadost Citiraj
FuManchu Napisano petek ob 16:13 Prijavi Napisano petek ob 16:13 Pred eno uro je Boss napisal: Za orentacijo je tud Lidl zadost Misliš rečt ste navajeni in je tud to dobro🤣 1 1 Citiraj
Boss Napisano petek ob 19:51 Avtor Prijavi Napisano petek ob 19:51 Drugač pa kdor večkrat zahaja v LJ, ve da v Lj že dolgo časa ni tiste ljubljanske megle, ko se ne vidi niti k**** pred sabo. Kar se tega tiče je svetlobna leta bolje, kot pred 30-40 leti. 1 Citiraj
Agerg Napisano petek ob 21:23 Prijavi Napisano petek ob 21:23 Ni več kurjenja premoga in drv, da bi se vlaga oprijela delcev in potem nastane tista gosta megla. 1 Citiraj
Bini Napisano petek ob 23:01 Prijavi Napisano petek ob 23:01 pred 3 urami je Boss napisal: Drugač pa kdor večkrat zahaja v LJ, ve da v Lj že dolgo časa ni tiste ljubljanske megle, ko se ne vidi niti k**** pred sabo. Kar se tega tiče je svetlobna leta bolje, kot pred 30-40 leti. Čista resnica, sedaj je bolj kot ne od Polja preko Domžal do Lukovice, če smo na tej relaciji! pred 1 uro je Agerg napisal: Ni več kurjenja premoga in drv, da bi se vlaga oprijela delcev in potem nastane tista gosta megla. Pozidava na Barju je pripomogla temu in drugačni zračni tokovi. Enkrat so to omenjali klimatologi po tv..... 1 Citiraj
godlike Napisano sobota ob 08:09 Prijavi Napisano sobota ob 08:09 (urejeno) Še megla iz žabarije beži 🤣 Tam okoli Ptuja še zna bit prav luštno. Najhujšo v življenju pa sem doživel na Smrečju nad Vrhniko. Ovinke sem gledal po navigaciji 🫣 Popravljeno sobota ob 08:11 od godlike 1 1 Citiraj
Bini Napisano sobota ob 13:05 Prijavi Napisano sobota ob 13:05 pred 58 minutami je FuManchu napisal: Ne bo jim hudega, če veš kako jim je zdaj pod Trumpom v New Yorku.... 😊 To se nanaša na več kot 70% prebivalcev... 😉 Citiraj
Slivka Napisano včeraj ob 06:16 Prijavi Napisano včeraj ob 06:16 Ena sodelavka danes ugotavljala, da ji je čudno, da ko se ga napije, gredo vsi grdi moški domov in ostanejo sami "kul tipi"... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano včeraj ob 06:27 Prijavi Napisano včeraj ob 06:27 En sodelavec je pa razlagal, da je šel na kavo pa domov prišel pijan. Nekaj čudnega je v zraku, najbrž se pozna vpliv polne lune... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano včeraj ob 06:43 Prijavi Napisano včeraj ob 06:43 Ko je mojster Miha zagledal Forda, je zavzdihnil: - "Ne bomo zmogli..." 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano včeraj ob 06:57 Prijavi Napisano včeraj ob 06:57 - "Imam nekaj prihrankov, pa premišljujem, da bi jih vložil v kakšne sklade, da vrednost naraste. Ti se na to malo bolj spoznaš, mi lahko kaj svetuješ?" - "Prijatelj, samo to ti povem: v tujih rokah edino kurac raste..." 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano včeraj ob 07:24 Prijavi Napisano včeraj ob 07:24 - "Na eni strani ceste je stara babica, na drugi strani luštna mladenka. Na kaj boš skočil?" - "Na luštno mladenko, kaj pa drugega..." - "Na zavoro, cepec!" 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 22 urami Prijavi Napisano pred 22 urami Očitno se res pozna vpliv lune... Razlaga en sodelavec: - "Zvečer se uležem zraven ene, zjutraj se zbudim zraven druge. Zdaj pa ne vem, a je to alkohol al puder in šminka..." Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 20 urami Prijavi Napisano pred 20 urami Postavi Milan lojtro ob hiši, vzame dvocevko, se povzpne in nameri skozi okno stranišča. Žena ga vidi in ga vpraša, kaj se ga gre? Pa ji odvrne: - "Gledam tega najinega sina, od kar je prišel iz Ljubljane, se nekam čudno obnaša, samo se nekaj rihta, pudra, maže, ima uhan, čakam samo še, da vidim, če se bo na stranišču usedel, pa da ga ustrelim ko psa..." 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 18 urami Prijavi Napisano pred 18 urami Sm kmet an s hribu doma, pei ne zastopm lih tanartabl usega tega... Sicer bi bilo bolj za zjokat se kot za smejat se... 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro V bistvu nisem čisto prepričan, da paše pod vice... Vojak za 1.000 EURO tvega življenje. Gasilec za 1.200 EURO rešuje življenja. Učitelj za 1.400 EURO pripravlja ljudi na življenje. Zdravnik za 1.600 EURO zdravi človeška življenja. A potem ti politik za 3.000 EURO pa vsem zjebe življenje... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano pred 54 minutami Prijavi Napisano pred 54 minutami pred 11 minutami je Slivka napisal: V bistvu nisem čisto prepričan, da paše pod vice... Vojak za 1.000 EURO tvega življenje. Gasilec za 1.200 EURO rešuje življenja. Učitelj za 1.400 EURO pripravlja ljudi na življenje. Zdravnik za 1.600 EURO zdravi človeška življenja. A potem ti politik za 3.000 EURO pa vsem zjebe življenje... Si mislil🤔, naredi ti pestro in zabavno življenje. 🤗 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.