Slivka Napisano 24. april Prijavi Napisano 24. april Vsak četrti Slovenec ima težave z alkoholom. Ostali trije pijejo brez problemov... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 24. april Prijavi Napisano 24. april Berem status ene od FB prijateljic: - "MOJ PARTNER JE NAJBOLJŠI LJUBIMEC." Vidim 125 všečkov njenih prijateljic. Očitno drži... 2 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 24. april Prijavi Napisano 24. april Za šankom sedi moški s sklonjeno glavo in videti je, da je zelo slabe volje. Natakar ga opazi in vpraša: - "Gospod, kaj je narobe?" - "Veste, skregal sem se z ženo. Rekla mi je, da se z mano ne bo pogovarjala cel mesec." - "Gospod, mogoče to niti ni tako slabo. Saj veste, da malo miru ne škodi." - "Vem, vem. Samo danes je zadnji dan..." 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 24. april Prijavi Napisano 24. april - "S čim se ukvarjaš?" - "Živino napajam." - "Aaaa, kmetovalka." - "Ne, kelnarca..." 2 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 24. april Prijavi Napisano 24. april Ravno se uležem v posteljo, ko ona: - "Pil si!" - "Ja, pil sem! Pa kaj?" - "Sosed, zgrešil si stanovanje..." 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 24. april Prijavi Napisano 24. april Treba se je znajti... Ko grem k ljubici vedno parkiram na parkirišču od njenega moža in pustim številko telefona v avtu. Vedno me pokliče in preklinja, da mu blokiram parkirišče... 1 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 24. april Prijavi Napisano 24. april Moški, nekaj si zapomnite: Če se ženska začne kregati z vami, se slecite. Takoj jo bo začela boleti glava in bo rabila mir in tišino... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 24. april Prijavi Napisano 24. april Pes mogoče je človekov najboljši prijatelj. Ampak imejte na umu, da mačka nikoli ni delala za policijo... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 24. april Prijavi Napisano 24. april Ko ti na šihtu rečejo: "Ti si edini, ki to znaš"... ... vedi samo, da niso našli druge BUDALE za to delo! 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 24. april Prijavi Napisano 24. april Včasih me je sram povedati, koliko sem star. Ker moja leta in neumnosti, ki jih počnem, nikakor ne gredo skupaj... 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Jest Napisano 3. maj Prijavi Napisano 3. maj 2 3 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 4. maj Prijavi Napisano 4. maj Kopal sem na vrtu in srečal črno kačo. Zdaj že en teden nimam interneta... 4 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 4. maj Prijavi Napisano 4. maj Obleka ne naredi človeka. Človeka naredita dva brez oblek... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 4. maj Prijavi Napisano 4. maj - "Šef, v ponedeljek bom malo zamudil." - "OK, kdaj boš prišel?" - "V petek..." 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 4. maj Prijavi Napisano 4. maj Za dokazovanje umora je potrebna ena priča. Za poroko sta potrebni dve priči. Zdaj pa vi meni povejte kaj je bolj nevarno? Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 4. maj Prijavi Napisano 4. maj - "Doktor, ali je mogoče zanositi preko analnega seksa?" - "Seveda! Kako pa mislite, da so nastali politiki?" 1 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 4. maj Prijavi Napisano 4. maj Spraševal sem se, kako so starši preganjali dolgčas, ko še ni bilo interneta. Zato sem vprašal svojih 17 bratov in sester, pa tudi oni niso vedeli... 1 1 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
skritikrt Napisano 4. maj Prijavi Napisano 4. maj (urejeno) "RTV prispevek ščiti RTV pred političnim vplivom"...😂🤣 ...dober vic gospa Musarjeva😄👍...dajte še kakšnega takega😃 »Ni nepotreben strošek prebivalca«: Pirc Musarjeva izjavila, da RTV-prispevek ščiti RTV pred političnim vplivom (FOTO) – NaDlani.si https://share.google/KMxMFAflNAkd6ZA1U Popravljeno 4. maj od skritikrt 1 Citiraj
Slivka Napisano 4. maj Prijavi Napisano 4. maj Danes sem srečal ljubimca od moje žene. Odlično sva se imela in potem odšla vsak svojo pot. On na urgenco in jaz na policijo... 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 4. maj Prijavi Napisano 4. maj Z ženo se kregava glede dopusta. Jaz bi šel na Maldive, ona bi pa rada šla zraven... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 4. maj Prijavi Napisano 4. maj Danes po kavi sem porival šefico. Prekleta Kia in prazen akumulator... 5 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 4. maj Prijavi Napisano 4. maj 1813 - Ženske niso imele nobenih pravic. 1913 - Ženske se pričnejo boriti za svoje pravice. 2026 - Ženske imajo vedno prav. 2126 - Še sama sreča, da ne bom doživel... 2 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 4. maj Prijavi Napisano 4. maj Policaj zaustavi šoferja: - "Kje ste bili?" - "Na poroki." - "Ali ste kaj pili?" - "Ne." - "Če niste nič pili, zakaj ste potem sploh šli na poroko?" 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.