Gledam malo novice, pa sem opazil, da v Bruslju znajo tudi ograjo postaviti.
Moti me le, da jo postavljajo proti svojim ljudem, ne pa proti migrantom, ki ilegalno vstopajo v EU...
In moti me, da noben slovenski medij tega ni objavil...
Kalvarija na Snežniku: Bežal pred medvedom in za preživetje jedel jagode - Svet24.si
SVET24.SI
69-letni Postojnčan, ki so ga več dni iskali na območju Snežnika, se je izčrpan pojavil v planinski koči...
Se pogovarjajo Francoz, Italijan in Ukrajinec kdaj in kaj je komu najlepše. Pa začne Italijan:
- "... romantična večerja, una bella donna, pa se potem ljubiva vse do zore."
Nadaljuje Francoz:
- "Sprehod po Parizu z mojo Jacqueline, večerja v restavraciji, sveče, sir, vino, pa se potem ljubiva vse do jutranjih ur."
Se oglasi Ukrajinec:
- "Fronta, zima, zunaj -15°C, piha veter, granate padajo, jaz spim v toplem zaklonišču, naenkrat se pa odprejo vrata in poveljnik zakriči: 'Sergej, na stražo'!"
Francoz in Italjijan ga začudeno gledata:
- "In kaj je tu lepega?"
- "To, da jaz nisem Sergej..."
Ja, gotovo je imel točno tiste čase v mislih. Tudi jaz se spominjam tistih časov... In me precej razžalosti, ko vidim, kaj pa zdaj spravijo na cesto...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.