Tole je pa kr smeh
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Kaj je vloga propelerja na letalu? Da hladi pilota. Če ne verjamete, ustavite propeler in opazujte, kako se začne pilot potiti...
-
Slepo dekle prečka cesto. Prisluhne... Tišina... Naredi par korakov... Kri, mlaka krvi... Popolnoma neslišna - nova Mazda 6e...
-
Dan je bil bleščeč in sončen kot že dolgo ne. Pokrajina je tekla mimo avtomobilskih oken kot v lepo posnetem filmu in cesta je, čeprav ovinkasta, dopuščala hitro vožnjo. Noga je pritiskala na plin in potem sem peljal skozi blag ovinek in pred mano se je nenadoma pojavil policist z loparčkom in mi kazal, naj ustavim. Vedel sem, da sem vozil veliko prehitro za takole lokalno cesto. Policist me je vprašal: - "A lahko vidim vaše vozniško dovoljenje?" - "Je nimam, so mi jo vzeli, ko sem napihal čez dovoljeno mejo." - "A lahko vidim prometno dovoljenje?" - "Ga nimam. Ta avto ni moj. Ukradel sem ga." - "Avto je ukraden?" - "Tako je. Ampak, če malo bolje razmislim, se mi zdi, da je prometna tule v predalu. Videl sem jo, ko se dajal pištolo vanj." - "Pištolo imate v predalu?" - "Hja, tja sem jo dal potem, ko sem ubil žensko, ki je bila lastnica tega avta. Njeno truplo je v prtljažniku." - "TRUPLO je v PRTLJAŽNIKU?" - "Hja, je ja." Policist je, potem, ko je to slišal, poklical pomoč. Minilo je nekaj kratkih minut in potem je pripeljal še en policijski avto in iz njega so izskočili policisti in obkolili moj avto. Njihovi pogledi so bili grozeči in odločni. Eden od njih, očitno je bil šef, se je obrnil k meni: - "Lahko vidim vaše vozniško dovoljenje?" - "Seveda, tule jo imate." - "Čigav avto je to?" - "Moj je, gospod. Tule je prometna." - "A lahko čisto počasi odprete predal, da vidim, če je pištola v njem?" - "Lahko, gospod. Ampak nobene pištole ni v njem. Pravzaprav je prazen. Ničesar ni v njem." - "A lahko odprete prtljažnik", je vztrajal šef policistov. "Rečeno mi je bilo, da je truplo v njem..." - "Ni problem. Lahko odprete prtljažnik. Odklenjen je. Nobenega trupla ni v njem..." - "Ne razumem. Policist, ki vas je ustavil, je izjavil, da ste mu rekli, da nimate vozniške, da je avto ukraden, da imate pištolo v predalu in da imate truplo v prtljažniku..." - "Oh ja, in ta lažnivec vam je verjetno rekel tudi, da sem vozil prehitro..."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.