Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Kako bi zgledalo, če bi se avtomobili pogovarjali z vozniki?

Mazda 929:

Voznik: "Čas je za vožnjo."

Mazda 929: "Razumem!"

Mazda CX80:

Voznik: "Čas je za vožnjo."

Mazda CX80: "Ne."

Voznik: "Naredi, kar sem rekel!"

Mazda CX80: "Pa čarobna beseda?"

Voznik: "Bi se šla malo peljat, prosim?"

Mazda CX80: "Priden fant. No, pa pojdiva."

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Saj ne vem, a je za smejat se al je za zgrozit se, kam je šel ta svet.

Skret za pse...

Zajeta slika.JPG

serviser.gif

Napisano

Joze pride na zavod za zaposlovanje v Ljubljani in vidi oglas za ginekološkega asistenta. Vidno zainteresiran, vpraša uslužbenca za pultom po bolj podrobnih informacijah o tem delovnem mestu. Uslužbenec brska po kupu papirjev in začne:
- "A - to... Aha, takole..., Dobro, vaše delo bi bilo, da pacientke pripravite na pregled. Pomagali bi jim sleči spodnje perilo, da se udobno uležejo na stol in potem po potrebi bi jih pripravili na pregled. Nanašali bi brivsko peno in brili sramne dlačice ter na koncu vtrli balsam na te kočljive dele telesa, da bi pacientke bile popolnoma pripravljene na pregled. Za to ponujajo plačo 2500 evrov. Na koncu, če ste res zainteresirani, bi morali pa še do Logatca skočiti."
- "Zakaj? Je ordinacija v Logatcu?"
- "Ne, tam je konec vrste zainteresiranih za oglas..."

• Haha 1
  • Začuden 2

serviser.gif

Napisano

Človek na smrtni postelji reče zdravniku:

- "Prosim napišite, da sem umrl za AIDS-om!"
- "Zakaj?"
- "Zato, da nihče več ne bo spal z mojo ženo, tisti, ki so pa že, pa naj jih pobere od strahu!"

• Všeč 1
  • Haha 3

serviser.gif

Napisano

Nekoč sta bila dva ribiča Vsak dan sta skupaj lovila, od jutra do večera. Dan je bil enak dnevu in leta so minevala. Nekega dne pride en ribič lovit, kot po navadi, ta drugega pa od nikoder. Ta
prvemu se je zdelo malo čudno, ampak je vseeno naprej lovil in čakal, da pride še ta drugi. Naslednji dan isto. Prvi pride, ta drugega spet ni. In naslednji dan spet. In tako 7 dni. Ta osmi dan pa pride drugi ribič ves nasmejan.
- "Pa kje ti hodiš?"
- "Veš, sem se poročil."
- "Kva ?!?!? A se ti je zmešal?"
- "Ja sem najdu tapravo pa sem kar pohitel da mi nebi ušla."
- "Ja kakšna pa je?"
- "Glej glihkar prihaja z malico."
Pa pride do niju stara babura, mal puklasta, trebuh na kolenih, joški še nižje, se lepo nasmehne, seveda brez zob, pa slina se ji mal pocedi po bradi. Jima vošči dober tek, še mal prdne pa gre.
Ta prvi ribič ves zaprepaden:

- "Kva si zmešan al kva ti je, pa ti nisi normalen."
Ta drugi pa ves navdušen:

- "Ko bi ti vedu kakšne gliste ma!!!"

• Všeč 1
  • Haha 2

serviser.gif

Napisano

Sem vedel, da mora bit neka fora, da so zamenjali logo.

• Haha 1
  • Začuden 2

34910_1.png

Napisano

Če mi pa to naredijo, da mi kroge zamenjajo z napisom Audi, ga koj prodam 😛 🤣

Napisano

Ko greš k štromarju, da rabiš dva podaljška po meri, potem pa nihče ne preveri, kaj je njegov vajenec dejansko res naredil...

Je bilo možakarju tako nerodno, da je bilo na koncu še meni nerodno, ker srm ga spravil v tako zadrego...

• Haha 1
  • Začuden 2

serviser.gif

Napisano

Ne no, sem 3x preveril, če ni AI.

34910_1.png

Napisano

image.png

• Haha 3
  • Začuden 2

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 10 urami je Boss napisal:

Ne no, sem 3x preveril, če ni AI.

Take neumnosti niti AI ne spravi skupaj...

Želja je bila taka: na en vtikač montirati dva kabla.

En kabel gre desno 3 metre in na njem je samo ena vtičnica, v katero je priklopljena ena lučka, nato pa gre kabel še tri metre naprej, kjer je spet samo ena vtičnica, na kateri je modem za internet.

Drugi kabel gre levo 3 metre do pisalne mize, tam pa je na njega priklopljena razdelilna letev s stikalom.

Vtičnica je namreč za kavčem, pa bi razdelilec kavč preveč odmaknil od zidu, zato sem želel čim bolj "ploščat" začetek.

Ko sem v sobi vzel podaljšek iz vrečke in začel odpletat, sem našel samo en vtikač in nobene vtičnice. Oba konca kabla sta bila pripeta v isti vtikač in kabel je bil v bistvu zanka, brez drugega konca...

serviser.gif

Napisano

Cigan in doktor kupita sosednji parceli, obe iste velikosti. Doktor začne gradit hišo, cigo ga pa posnema (sune načrte) in začne graditi enako hišo.

Doktor položi tlakovce, cigo položi tlakovce.

Doktor si omisli kovano ograjo, čez dva dni so mojstri že pri cigotu in švasajo....
Po šestih mesecih stojita v ulici dve popolnoma identični hisi z identično urejeno okolico. Doktor in cigo se srečata na ulici in vpraša doktor cigota:

- "Čuj, kaj ti misliš koliko sta vredni najini hiši, če bi jih zdaj prodala?"

Cigo pa odgovori:
- "Tvoja milijon, moja pa 2 milijona!"
Doktor začudeno:

- "Zakaj je pa tvoja vredna enkrat več kot moja??"
Cigo:

- "Hja, moja ima za soseda doktorja, tvoja pa cigana..."

serviser.gif

Napisano

ON:

- "Draga si za to da imava čudovit vikend?"
ONA:

- "Super ideja, dragi, seveda sem za!"
ON:

- "OK, se vidiva v ponedeljek..."

serviser.gif

Napisano

Prepirati se z ženo je isto, kot če bi te aretirala policija: vse, kar rečeš, se uporabi proti tebi.

Na srečo imaš pravico molčati...

serviser.gif

Napisano

Danes ene sodelavke ni bilo v službo. Kasneje zvem, da je na bolniški. Pravkar sem govoril z njo in mi razlaga:

- "So rekli shujšaj, hodi v hribe, boš koga spoznala. Pa sem šla. Spoznala sem dva bolničarja, kardiologa, nevrokirurga... Malo je še manjkalo, pa bi še svetga Petra spoznala..."

serviser.gif

Napisano

IMG_2887.png

Še dobro, da pod “pol” ni napisala “sjeverni” ;)

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Še dobro, da je bilo obkroženo, kaj naj pogledam... je tisti, ki je elipso naredil, točno vedel, da bo fokus brez tega pač nekje drugje.

34910_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Ma še to ne verjamem več, da policaj kej najebe. Kolkrat je bil Stevanovič obsojen, ko je še bil policaj in so ga šele po 4. poskusu dejansko vrgli iz policije.
    • Nova podražitev goriv: cena dizla znova rekordna | 24ur.com WWW.24UR.COM Ob polnoči se bodo podražila vsa pogonska goriva. Bencin se bo podražil za 5,4 centa na 1,728 evra za liter, cena dizelskega goriva pa bo na novi rekordni ravni – 1,991 evra za liter oz. 5,2 centa več.  
    • Pa sej je pri nas enako. Ko ti policist napiše neprilagojena hitrost je ta lahko bila manjša od največje dovoljene pa se lahko žališ komur koli.   Recimo, če nisi prilagodil hitrosti razmeram na cesti, veliki prometni obremenitvi , prepozno reagiral in podobno se ravno tako dobi kazen in del odgovornosti oziroma je hitro deljena krivda.
    • Še dobro, da je bilo obkroženo, kaj naj pogledam... je tisti, ki je elipso naredil, točno vedel, da bo fokus brez tega pač nekje drugje.
    • Vprašanje je, če se splača igrat. To bodo izterjali pooblaščeni odvetniki, ki jim je to način zaslužka. Hrvati to delajo že kar nekaj časa in take kazni prihajajo v Slovenijo po tekočem traku in v zneskih nekaj sto evrov, kjer so vključene še vse odvetniške storitve.   Ker je Slovenija tako kot Hrvaška v EU in so države obvezane delit podatke to niti ni nikakršen problem izdajati in kasirati kazni... ja celo do izvršbe gre vse skupaj. Verjemi pa da ko enkrat pride do tam, se pa znajde v izvršbi še dodatna odvetniška storitev in tudi banka si vzame nekaj deset evrov za sprocesiranje vseh podatkov, ki so del izvršbe.   Znesek, ki je danes 50€ bo kar dobro narastel, če pride do tega in bo šel v 200-300€. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.