Skoči na vsebino

Računalništvo

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

spet jaz......

zakaj comp non stop ?ari in ?kreblja po disku tud ?e ni? ne po?nem? Torrenti in ta pizdarija je seveda ugasnjena.......

poglej s ?im je obremenjen disk!

Lahko da je zaposlen sam s sabo-mislim z winsi.

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

spet jaz......

zakaj comp non stop ?ari in ?kreblja po disku tud ?e ni? ne po?nem? Torrenti in ta pizdarija je seveda ugasnjena.......

Izklopi indexing,?ekira spremembe na disku in jih indexira, da pol kao hitreje najde ko uporbi? serch, kar so bu?e.

Lahko pa da ma? samo premal rama <_<

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Izklopi indexing,?ekira spremembe na disku in jih indexira, da pol kao hitreje najde ko uporbi? serch, kar so bu?e.

Lahko pa da ma? samo premal rama <_<

kje se pa to vgasne? W7

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

kje se pa to vgasne? W7

Msconfig

Za mo?ne posledice ne odgovarjam !

Napisano

ugasne se tud tko, da spodaj levo mas eno lupo, tam pritisnes stop z desnim klikom

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

ugasne se tud tko, da spodaj levo mas eno lupo, tam pritisnes stop z desnim klikom

Samo tam to izklopi? trenutno, v confu pa za vedno.

Napisano

Samo tam to izklopi? trenutno, v confu pa za vedno.

Rama je 4GB dost. ampak na prej?nji ?katli mi je disk crknu pa so vsi rekl d zarad torrentov. Zadevo sem re?u tko d mam torrente na posebnem lo?enem disku in naj tam ?kreblja. Razpi** me pa da tud glavn disk ?e kar ropota ko str traktor in to ves ?as. Labi - tam na lupici desni klik ne dela. Msconfig mi je pa mal tko tko...... :hudicek:

Have a nice and productive day!

Your future depends on it.

Your LIFE… depends on it.

A Klokateer...

Napisano

Rama je 4GB dost. ampak na prej?nji ?katli mi je disk crknu pa so vsi rekl d zarad torrentov. Zadevo sem re?u tko d mam torrente na posebnem lo?enem disku in naj tam ?kreblja. Razpi** me pa da tud glavn disk ?e kar ropota ko str traktor in to ves ?as. Labi - tam na lupici desni klik ne dela. Msconfig mi je pa mal tko tko...... :hudicek:

ja meni desni klik tudi ne dela tam MSConfig pa :ne vem:

• 3 tedne kasneje...
Napisano

na UK ebay ne morem dostopati v slu?bi. ?e je link ga lahko odprem v google prevajalniku ampak pol ko ho?e? dalje pa za?teka.

No probleme mam v vsemi UK stranmi. A obstaja kaka aplikacija v kateri bi lahko obpiral?

Napisano

na UK ebay ne morem dostopati v slu?bi. ?e je link ga lahko odprem v google prevajalniku ampak pol ko ho?e? dalje pa za?teka.

No probleme mam v vsemi UK stranmi. A obstaja kaka aplikacija v kateri bi lahko obpiral?

imate mogo?e blokirano to stran? oz. vse strani s kon?nico .co.uk? vpra?aj va?ega administratorja... poizkusi? lahko preko kakega free proxija..

Napisano

amd je pa sploh smrt za ta rang prenosnikov...izogibaj se ga

AMD na splo?no al za ta rang?

Ker jst mam ?e drugi prenosnik HP ki ima AMD procesor pa ni blo nobenih problemov (vsak po tri leta)!

Napisano

Men ga antivirus skos kaj ?ara po disku. Sej ne da kej najde, sam si daje dela...

Druga?e pa v task managerju poglej ker proces ti najbolj praska po diskih.

Napisano

probaj spredaj dat https://

Napisano

probaj spredaj dat https://

Ne pomaga, ampak zanimivo danes pa dela

Napisano

A se na android telefonih in tablicah lahko uporabljajo ban?ne aplikacije? ali pa aplikacije za e-upravo? Aplikacije kjer potrebuje? certifikat?

Napisano

Men dela vse - ker android je google....isto ko chrome

Potem ocitno ne uproabljas strani, kjer je potreben certifikat za avtentikacijo... Ravno to je ena izmed velikih pomanjkljivosti Androida, kjer se ocitno Google-u jebe za varnost...

Sicer se da nekako celo uproabljati... ampak moras namestiti posebno verzijo brskalnika... ki podpira prijavo z osebnimi certikfikati ...

Namestiti moras brskalnik SandroB ...

Navodila najdes recimo na strani KLIKa >> http://www.nlb.si/navodila-kdp-android ali pa tukaj >> http://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat.../page/2#1222677

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Ampak vseeno ne delajo strani, ki uporabljajo certifikat za avtentikacijo... oz. delajo pogojno ... Kalkulatorcek je zakon, ce ga imas s seboj... Ce ga pa nimas, pa je BV :) ... Jaz recimo tistega od SKB ponavadi nimam s seboj... in mi tako mobilno bancnistvo prav nic kaj dosti ne koristi...

lp

Thomas

image.png

Napisano

meni je ravno to v?e?, da si neodvisen od svojega PCja rabi? le internet

in seveda kalkulatorcek :) ...

Varnost je podobna... v vsakem primeru moras nekaj vedeti... pri kalkulatorcku moras vedeti PIN kodo, pri certifikatu pa geslo ... oz. ce zelis se bolj varno, dve gesli... eno za dostop do certifikata, drugo za dostop do spletne banke ...

In ce imam jaz certifikat namescen na mboilniku ali prenosniku... ne rabim nicesar drugega, kot povezavo do interneta...

Da bi pa sel bancne zadeve urejati na javnem racunalniku nekje v kaksnem lokalu, pa ni ravno najbolj varno... oz. se vedno manj varno, kot ce delas s svojim racunalnikom ali mobilnikom, ki je ustrezno vzdrzevan, da nimas na njem ravno vse nesnage ... :) ...

Ti pa ta nacin nic ne koristi, ce zelis recimo dostopati do kaksne strani e-uprave ... ali ce imate v podjetju recimo intranet zasciten na tak nacin, da se moras avtenticirati preko digitalnega potrdila (certifikata) ...

lp

Thomas

image.png

Napisano

Ampak se vedno to ne opravicuje dejstva, da Android OS ne podpira uporabo digitialnih certifikatov ze v samem OSu ... In celo verzija 3.x (HoneyComb) tega kolikor vem, ne omogoca ...

lp

Thomas

image.png

Napisano

Ampak se vedno to ne opravicuje dejstva, da Android OS ne podpira uporabo digitialnih certifikatov ze v samem OSu ... In celo verzija 3.x (HoneyComb) tega kolikor vem, ne omogoca ...

To?no to... to je velik minus za android, ki ?e v osnovi tega na omogo?a. Je pa to rak rana googla, ki kar precej ?asa tudi v chromu ni dovoljeval uporabe certifikatov.

Druga?e se pa da pomagat z brskalnikom SandroB ali pa tudi s Firefoxom sam tam je kar precej telovadbe in skoraj "hekanj", da pravilno namesti? cert.

Aja pa ?e to v tablicah, ki imajo android 3.0 si?al tudi s SandroB-jem ne more? pomagat kot tudine s Firefoxom - no vsaj meni ?e ni uspelo. :(

33112_1.png

• 1 mesec kasneje...
Napisano

POMOOOO?...

ata mi je menjal na mojem prenosniku celice v bateriji... prej je ?e mel simptome da je kazalo 60% ?e baterije pa je crknil sam... mrknil kr... na napajanju pa je delal BP... pa smo menla celice in sploh no?e filat ve? aku packa in crkne pri 50%... pravjo kao da je treba kalibrirat samo kako ?e ne morem do 100% nafilat... pi?e charging pa ga dam z 95% filat zjutraj ma pa 87%...

If in doubt, flat out... 

Napisano

Upsss en kabelcek ostal odlotan in ni filalo :blush:

Zdej me pa zanima kok e prom resetirat oz. kako cip preheblat ker misli da ma se kr stare baterije...?

If in doubt, flat out... 

Napisano

Lep pozdrav. Za fax potrebujem nov prenosnik in bi naprosil vse, ki se morda s tem bavijo ali so dlje ?asa v tesnem dru?enju s prenosniki, da mi pomagajo pri izbiri :)

Kot prvo naj povem, da bi zanj od?tel od 800 do 1000?, ni? ve?... ker se kaj preve? ne spoznam na ra?unalni?ko drobovje bi za la?jo izbiro povedal ?e to, da se bodo uporabljali kr zahtevni programi kot so ArchiCAD, AutoCAD, Artlantis Studio,... in velikokrat je tako da morata delovat 2 ali ve? programov na enkrat. Pomembna mi je tudi grafika. Morda bi se ?e na?la kak?na nujna stvar vendar se trenutno ne spomnim... aha spomin, tega ne rabi bit nwm kak dost :P

Sam sem gledal predvsem HP in Asus (pa? kar sli?im to moram vrjet). i7 ali vsaj i5 nuja (vrjetno).

PS: Ekran naj bo vsaj 15ka ;)

mazda-323f-18-glx-98.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Katero EXSIDE si pa dal, AGM, EFB ali navadno? Priporočajo bolj prve dve a so dosti dražje.....  Glede uporabe male baterije pa naj bi takole bilo..... 
    • Neki pa je dobrega na tem avtu MICHELIN gume
    • Živjo vsem, bi rad nabavil nek OBD2, ki bi prebral napake in omogočil reset napak. Najraje kar z displeyem. Imate kak predlog, ki preverjeno deluje na M6 2.2d?   cartrend OBD Scanner Kabel DT300 diagnostično orodje OBD II 756467 WWW.CONRAD.SI Najboljši cartrend izbor ✅ Hitra & brezplačna dostava možna od €120 ➥ Kupite poceni na spletu zdaj: cartrend OBD Scanner Kabel DT300...   /i/103677537/550/550 BergMont Diagnostični vmesnik skener OBD2 ,Tester napak za Audi, VW, SKODA, BMW | mimovrste=) WWW.MIMOVRSTE.COM PREPROST DIAGNOSTIČNI SISTEM MODEL T31Vgradni diagnostični sistem vozila druge generacije (OBDII) je zasnovan tako, da spremlja...  
    • zdaj boš imel še manjšou porabo, ker so ti računali olje mazda DPF   šlamparija na teh servisi res
    • Se pogovarjata soseda: - »Polno kapo mam, že dvakrat so mi spraznili rezervar za kurilno olje, pa sem pokrov dobro zamaskiral s težkimi cvetličnimi lonci!« - »Jaz sem svoj problem dobro rešil. Kupil sem debel rdeč pokrov, nanj sem z velikimi belimi črkami napisal : KURILNO OLJE.« - »A si nor ? ...pa je pomagalo in te tatovi pustijo na miru?« - »Jaaaaa, samo cev ni povezana z rezervoarjem za kurilno olje .... ampak je priključena na greznico: v šestih mesecih so mi jo že trikrat ZASTONJ izpraznili !!!«
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.