Računalništvo
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Dragi forumaši, se je kdo od vas morda odločil za dodatno protikorozijsko zaščito podvozja in votlih prostorov na vaših novejših mazdah? Znano je, da se Mazde za evropski trg (samo za nekatere države) naknadno zaščitijo v luki v Antwerpnu in ne tovarniško. Pred nakupom sem razmišljal o tem, da bi mojo CX-30 dal zaščititi pri Avtokozmetiki Kristal, vendar sem si nato zaradi dolgih čakalnih dob in trahanja postopka premislil. Poznam še Krown olje, vendar zaradi vrtanja v pleh ne pride v poštev, brez vrtanja pa nočejo delat. Vprašanje vam zastavljam, ker sem danes slučajno na YT v feedu dobil priporočen nemški video, kjer možakar pokaže, kako šlampasto je vse skupaj konzervirano, oziroma je konzervirano le tam, kjer kupec lahko vidi. Obloge se ne odstranijo. Tam, kjer je najbolj važno voska ni. To daje občutek lažne varnosti. Zanima me vaše mnenje, predvsem tistih, ki mislite imet vozila dalj časa.
-
🤨 Kaj ima veze električni avto s tem koga je volil. Lahko ti na privat sporočilo pošljem seznam "tvojih", ki imajo sončnice in mogoče kako električno igračko doma.
-
Evo...tista EV-Cupra je že prodana😂...in šele sedaj pravi,da ni imela niti navadnega tempomata...je inela seveda sprednjo kamero "proti naletu",in je upal,da bo z novim softwarejem dobil radarski tempomat....pa je dobil "pinpek v guzo"...so novi software dobili levmlajsi-novejši modeli... Mu je očitno gusto za cvenk,k je kupil še sončno elektrarno,in je treba položnice plačevati... To ti je taubijev volilec...dobro ga (oz. se) je naf..al... In zaenkrat za prvo silo kupil razklopotanega C-Maxa za dobrega jurja...
-
Zimsko prebujanje garažnega Netopirja P.S. garaža me ne omejuje pri izbiri vozila, no Airbus 320 je vseeno daljši od teh dobrih 7m, zato ga ne bo noter :)))
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.