Skoči na vsebino

Hudi avti in fotke nasploh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

:blink::hohoho: Tudi to je ?ar ringa... :)

ja sej... jaz bi moral vse napise prebrat pol bi se pa ?udu zakaj sem rabu pol ure za okrog pridet.... :ne vem:

33112_1.png

• 2 tedna kasneje...
  • 4 tedne kasneje...
Napisano

Trunk spoiler je prou preve? za moj okus.

lp, Feri

------------------------------------------------------
All the way Miata :)My way is sideway :)

Napisano

EEE a je to jaguar? ziher je... E-tip ?e se ne motim :P

Moti? se. Datsun 260Z. :hudicek: Oziroma bi znal biti 240Z malo spimpan.

Zdaj pa pojdi v youtube iskat "wangan midnight". :aaaaa:

Napisano

Moti? se. Datsun 260Z. :hudicek: Oziroma bi znal biti 240Z malo spimpan.

Zdaj pa pojdi v youtube iskat "wangan midnight". :aaaaa:

Lumpi, ta film si mor? nujno ogledat :aaaaa: ?eprav tut v risani izvedbi ni slaba zadeva :)

Napisano

Lumpi, ta film si mor? nujno ogledat :aaaaa: ?eprav tut v risani izvedbi ni slaba zadeva :)

Original je v bistvu strip kot Initial D. Nato so nastali zelo zelo kvalitetni animeji in ?ele nato film. Ki ni japonski ampak iz Hong Kong-a. Je bil pa nad animeji navdu?en celo zaprise?en ljubitelj nem?kih strojev, predvsem zaradi zelo dodelanih likov in samih detajlov iz katerih vidi?, da to ni skupaj spacal nek Hollywoodar z ?eljo po milijonih ampak nekdo, ki se na te stvari spozna. :jupiii:
Napisano

Original je v bistvu strip kot Initial D. Nato so nastali zelo zelo kvalitetni animeji in ?ele nato film. Ki ni japonski ampak iz Hong Kong-a. Je bil pa nad animeji navdu?en celo zaprise?en ljubitelj nem?kih strojev, predvsem zaradi zelo dodelanih likov in samih detajlov iz katerih vidi?, da to ni skupaj spacal nek Hollywoodar z ?eljo po milijonih ampak nekdo, ki se na te stvari spozna. :jupiii:

to?no to je ?ar tega filma :bravo: A se je pri Initial D ?lo za Corollo?

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Imam 2 obvestili mestnega redarstva "v dobrem", no za enega vem da je malenkost in bo polovička 20 cekinov, drugi pa je uganka in bom zanj okrivil Netopirja, hitrost in lokacija pa zaenkrat še neznanka, heh
    • Za vse ljubitelje Iron Maiden.🤘  
    • Glede na to, da imam precej neprijazen teren za kosilnico, sem zaenkrat zadovoljen… Sicer sem sedaj šele trikrat kosil različna območja… Prvič samodejno… drugič pol samodejno in potem sem videl, da gre hitreje, če jo sam upravljam daljinsko… Sem pa sedaj dokupil še game controller, da je lažje upravljanje (s pravimi joystiki in ne preko virtualnih na touchscreenu). S tem gre pa zelo hitro… Med samodejno košnjo se je kar nekaj vrtela in izogibala drevesom… Moram se še malo poglobiti v nastavitve, ko bo čas za to. 
    • A tale si pa zasluži mazdino značko?    
    • Ravnokar zamenjal pri 65k pri Selmarju v Celju.    Naj bi odprli korito in tudi zamenjali filter ter očistili karter. Avto je sem pustil tam preko noči. Kako in kaj so napravili seveda ne vem – včasi me zgrabi nezaupanje in pomislim, da so samo zamenjali olje, ker komu pa se ljubi strgat staro tesnilno maso dol? Dokazat pa itak ne moreš nič.    R.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.