?estitke.
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Te fore,ki jih vidiš pogosto na YouTube,se raje izogibajte,če nočete,da vam zgori bajta. To je tako,kot,da bi npr. z resetom varovalke mislil,da si "zrihtal". Ne kaže polnilec brez veze napako!!! Tukaj samo nazaj v trgovino,in vzami drugo baterijo,ostale "operacije" kot npr. razisakava,katera celica je fuč itd,je zate brezpredmetna. Drugo je,če znaš,in imaš opremo potrebno za to,in tudi v tem primeru bi bilo smiselno le v "raziskovalne namene",ko ti je vseeno,ali bo kaj iz tega,ali bo pa "za v kanto". V tem primeru,za "raziskovanje",bi potreboval multimeter,in en res dober polnilec za analizo celic,kot je npr. Opus BT-C3100 (sem ga v tej temi že opisoval). In še v tem primeru,bi lahko le ugotovil,kaj je z baterijo narobe in zakaj...nič več! Gre za to-to so vgrajene tako poceni celice,da stroškovno nima smisla-za 19,99€ polnilec in 2Ah baterija z 5 celicami formata 18650...ni čudno. Še vsa čast BMS-u in polnilcu,ker očitno delata,kot se spodobi....samo,če je tanajceneje vgrajeno,ni čudno,če ga kakšna celica "sračka". Kot sem napisal-nazaj v trgovino,in naj dajo drugo baterijo,vse ostalo nima smisla,če želiš delujočo baterijo.
-
Vedno mi vsi govorijo, kako je motor nevaren. Pa sem malo pobrskal po statistikah...
-
Ja, pa kaj tebi ni jasno? Glej, če je v času kovida zaprl celo Evropo ... ... ... Ja, glej, zdaj je starejši in bolj izkušen in lahko Trumpa spravi v strah... Saj se bodo našli kolesarji (v bistvu se čudim, da se še niso), ki bodo zrušili Janšo, kar pomeni, da so še močnejši od Janše. Boš videl, kako se bo Trump šele njih ustrašil. Sploh, če prideta mimo Svetlana Makarović in Milan Kučan z rdečo zvezdo na prsih...
-
Razumem. Samo mislim, da je blo vode več kot preveč, če bi malo manj korona datkov talali 😉
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
- Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.