Gelipter Napisano 5. april, 2014 Prijavi Napisano 5. april, 2014 ?e tadrugi? dons stari vem kako je to moj slu?beni gsm mora biti NON STOP pri?gan lp ale? Citiraj
Slivka Napisano 5. april, 2014 Prijavi Napisano 5. april, 2014 In moj privatni GSM je zato NON-STOP ugasnjen. No, ne ravno non-stop, ampak takrat, ko samo takrat, ko najmanj rabim, da me pokli?ejo. Kar je pa pravzaprav zelo velikokrat... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Deeyan Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 stari vem kako je to moj slu?beni gsm mora biti NON STOP pri?gan lp ale? Za 1. zadevo so me celo na privat klical.... pa ni sans, da se se javim neznanim stevilkam! Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Gelipter Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 Za 1. zadevo so me celo na privat klical.... pa ni sans, da se se javim neznanim stevilkam! stari pa ti pla?ajo to dodatno kaj ali samo meni pla?ajo lp ale? Citiraj
Slivka Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 Meni pla?ajo samo potne stro?ke, nadur pa ne. Jih potem pa? koristim. ?eprav jih "menjajo" uro za uro, kar pa se mi ne zdi po?teno. Jaz pridem na dan nedelje, ure pa koristim med tednom. Vsaj dodatek na nedeljsko bi lahko ?e izpla?ali... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Gelipter Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 Meni pla?ajo samo potne stro?ke, nadur pa ne. Jih potem pa? koristim. ?eprav jih "menjajo" uro za uro, kar pa se mi ne zdi po?teno. Jaz pridem na dan nedelje, ure pa koristim med tednom. Vsaj dodatek na nedeljsko bi lahko ?e izpla?ali... stari to pa ni lepo od tvojega delodajalca lp ale? Citiraj
Slivka Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 Javni sektor, kaj ?e?. Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Deeyan Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 Meni pla?ajo samo potne stro?ke, nadur pa ne. Jih potem pa? koristim. ?eprav jih "menjajo" uro za uro, kar pa se mi ne zdi po?teno. Jaz pridem na dan nedelje, ure pa koristim med tednom. Vsaj dodatek na nedeljsko bi lahko ?e izpla?ali... Isto pri men Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Gelipter Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 Javni sektor, kaj ?e?. stari tudi jaz sem Javni sektor - vrtec smo to imamo porihtano kot treba lp ale? Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 stari tudi jaz sem Javni sektor - vrtec smo to imamo porihtano kot treba lp ale? CUuu, a rabite kaksne pomocnice vzgojiteljic? Moja i??e ?iht tolk da strokovca naredi Citiraj
Z M A J Napisano 6. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 6. april, 2014 Majster Ali?i? skoraj nikoli ne dojame, da je zgoraj napisano "replay" in za?ne tulit npr. "ponovno je Massa pred Perezom, a Perez ga ?e enkrat napada in uspel je. Sedaj je Perez ponovno pred Masso" Mogo?e pa stric misli, da je Replay samo blagovna znamka kavbojk, ki sem jih v mladosti z veseljem nosil, pa da se mu potem pogosto pojavlja samo neka brezvezna reklama zgoraj na ekranu in jo pa? ignorira kot pravi obvlada?. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 CUuu, a rabite kaksne pomocnice vzgojiteljic? Moja i??e ?iht tolk da strokovca naredi stari bo treba vpra?at sem doma iz kopra lp ale? Citiraj
Slivka Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 Majster Ali?i? skoraj nikoli ne dojame, da je zgoraj napisano "replay" in za?ne tulit npr. "ponovno je Massa pred Perezom, a Perez ga ?e enkrat napada in uspel je. Sedaj je Perez ponovno pred Masso" Mogo?e pa stric misli, da je Replay samo blagovna znamka kavbojk, ki sem jih v mladosti z veseljem nosil, pa da se mu potem pogosto pojavlja samo neka brezvezna reklama zgoraj na ekranu in jo pa? ignorira kot pravi obvlada?. Ravno zato ga je zanimivo poslu?at, vsaj jaz se zelo zabavam ob njegovih cvetkah. Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
daSKAn Napisano 11. april, 2014 Prijavi Napisano 11. april, 2014 Jao na?a dr?ava... zaradi procesnih napak so Ma?ka spustili iz zapora. Pa kako govedo od sodstva imamo. Ni ?udno da se policajem ne da ve? jebat, ker vejo da vse kurbe?e ki polovijo, jih sodniki spustijo takoj nazaj. Citiraj
Z M A J Napisano 12. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 12. april, 2014 Precej nenavaden ob?utek, ko ima? pri hi?i motorno ?ago, pa je tako nezainteresirana za v?ig, da potem ro?no ?aga? z neko miniaturno ?agco. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 12. april, 2014 Prijavi Napisano 12. april, 2014 ma to je ?e v redu... si predstavljap? kako bi zgledalo, ?e bi ?agu z nepri?gano motorko Citiraj
g.Wankel Napisano 12. april, 2014 Prijavi Napisano 12. april, 2014 ma to je ?e v redu... si predstavljap? kako bi zgledalo, ?e bi ?agu z nepri?gano motorko K un video, k je en ?temal z ugasnjeno ?temarco K da bi z dletom delu... Citiraj
Deeyan Napisano 12. april, 2014 Prijavi Napisano 12. april, 2014 Precej nenavaden ob?utek, ko ima? pri hi?i motorno ?ago, pa je tako nezainteresirana za v?ig, da potem ro?no ?aga? z neko miniaturno ?agco. To men ne da mira, grem direkt sravfat zadevo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 12. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 12. april, 2014 ma to je ?e v redu... si predstavljap? kako bi zgledalo, ?e bi ?agu z nepri?gano motorko ?e mene vpra?a?, bi spominjalo na risanko "A JE TO?" Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 12. april, 2014 Prijavi Napisano 12. april, 2014 Sam sej gre mu pa kr vredu Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 13. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 13. april, 2014 Na Mazdi opazil nekaj konkretnih prask, o?itno povzro?enih s kro?nimi gibi. Kot ka?e se je nekdo izdatno anga?iral. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mamica Napisano 18. april, 2014 Prijavi Napisano 18. april, 2014 Cerkev. Bogoslu?je velikega petka. ?upnik bere o trpljenju Jezusa Kristusa in ko prebere, da je umrl na kri?u, povabi zbrane, da v ti?ini zbrano premi?ljujejo o pravkar sli?anem. Sledi grobna ti?ina. In na vsem lepem eni babici za?ne zvoniti na mobitelu Avsenikova Na Golico!!! Pa babnice trapaste, 3/4 svojega ?ivljenja je pre?ivela brez mobitela, kura zme?ana, zdaj pa ne more v cerkev, brez da bi ga vsaj sti?ala, ?e ne kar ugasnila, butara stara zblojena!!! Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
YavarYe X6V6 Napisano 18. april, 2014 Prijavi Napisano 18. april, 2014 Ah dej no,men bi blo prav zabavno,kaj ce bi mela za zvonenje ac/dc in komad thunderstruck? Drugac nimam nc proti veri in cerkvi,sam mam pa mnenje o vernikih ki pa dokazano ni lepo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 19. april, 2014 Prijavi Napisano 19. april, 2014 ojej, ja kako pa more kej tazga narest - pa to je ?kandal... ?e bi to zvedeli na Svetu na kanalu A Ampak iWar sej vernike ima? razli?ne - eni verjamejo v boga, drugi v bo?i?ka tretji pa zgolj v pal?ka iz Murgel. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.