Slivka Napisano 6. november, 2019 Prijavi Napisano 6. november, 2019 Kokice se mi starajo... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Z M A J Napisano 6. november, 2019 Avtor Prijavi Napisano 6. november, 2019 Kokice se mi starajo...Da nam ni Pe?ojevc ?e za ovratnik zgrabil forumskega kolega, ko ta ni? ne komentira. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano 6. november, 2019 Prijavi Napisano 6. november, 2019 Nejc se takti?no izogiba teme,.. po drugih pa spema Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Nejc1986 Napisano 6. november, 2019 Prijavi Napisano 6. november, 2019 Nejc se takti?no izogiba teme,.. po drugih pa spema Ja kaj pa naj pa nevem ?e spemam po drugih temah.... Citiraj
Bini Napisano 6. november, 2019 Prijavi Napisano 6. november, 2019 Vem, bolje tako. Ti kaj te?i? Citiraj
Tilen5 Napisano 6. november, 2019 Prijavi Napisano 6. november, 2019 Ja kaj pa naj pa nevem ?e spemam po drugih temah....Bi bila bol?a izibra besede "aktiven" Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Nejc1986 Napisano 6. november, 2019 Prijavi Napisano 6. november, 2019 Bi bila bol?a izibra besede "aktiven"To pa. Lahko pa se gleda tudi kot spemanje... Po ?elji.... Citiraj
Z M A J Napisano 6. november, 2019 Avtor Prijavi Napisano 6. november, 2019 Te je kaj strah tam po parkiriscu hodit? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
pob Napisano 13. november, 2019 Prijavi Napisano 13. november, 2019 Kak?en je zdej novi updejt glede parkiri??a? Neki se je ohladilo. Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citiraj
Jest Napisano 13. november, 2019 Prijavi Napisano 13. november, 2019 Kak?en je zdej novi updejt glede parkiri??a? Neki se je ohladilo. Sent from my SM-G950F using Tapatalk Pe?oja ni ve? ... oziroma bolje re?eno... slik pe?oja ni ve? ... :mi pijemoo: 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Tilen5 Napisano 13. november, 2019 Prijavi Napisano 13. november, 2019 ja izginile s foruma 1 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
pob Napisano 14. november, 2019 Prijavi Napisano 14. november, 2019 Avgusta sem dal svoj S8 na garancijsko popravilo, tik preden se je iztekla garancija - razlog je bil ta, da so se piksli na nekaterih mestih zapekli in posledi?no je bil tam ekran rahlo rde?kast namesto bel (videlo se je samo na belem ozadju). V glavnem, telefon so popravili - zamenjali vse skupaj s steklom in baterijo, tako je bil telefon dejansko kot nov spet. Ampak fora je bila, da so mi pri popravilu zjebali mikrofon, da je sogovorniku odmevalo pri pogovoru z mano in sem ga moral 2x dati na reklamacijsko popravilo... recimo, da je sedaj vse ok, razen telefon ?udno dr?im, potem ?e vedno odmeva, ampak bo za pre?ivet. Danes pa slu?ajno opazim, da imam po steklu cca. 20 prask, ki jih prej v dveh letih nisem imel ve? kot 2-3. Telefon uporabljam normalno, torej nisem malomaren z njim in ne morem verjet, da je lahko tak?na razlika, RAZEN, ?e so mi dali neko fake steklo pri menjavanju. PS: pa preden sem ga nesel na popravilo, sem dobil filing, da ko bo tega vraga enkrat odprli, bojo potem samo ?e problemi... in jebeno se je to res zgodilo. Citiraj
Nejc1986 Napisano 14. november, 2019 Prijavi Napisano 14. november, 2019 Pob, a je bil kupljen v b.bangu? Citiraj
pob Napisano 14. november, 2019 Prijavi Napisano 14. november, 2019 Kupil sem ga preko A1. Ampak aparat je do servisa deloval BP. ?ele, ko so odprli to pandorino ?katljico, je zadeva za?ela jebat... Citiraj
Nejc1986 Napisano 14. december, 2019 Prijavi Napisano 14. december, 2019 Wtf.... V letu 2019 , ko imamo mo?nost nakupa umetnenih materialov (ki so tudi velik pain in the ass naravi,se strinjam) takole ponosno delati reklamo za krznarstvo.... Z malim psom v naro?ju... Citiraj
Tilen5 Napisano 14. december, 2019 Prijavi Napisano 14. december, 2019 Da to vidijo vegani #animalcrueltyfree Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Nejc1986 Napisano 14. december, 2019 Prijavi Napisano 14. december, 2019 Da to vidijo vegani #animalcrueltyfree Sem poslal kolegici veganki :) Citiraj
Tilen5 Napisano 14. december, 2019 Prijavi Napisano 14. december, 2019 O ne boga, danes ne bo mogla spat, pa ?e travme bo mela 14dni Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Nejc1986 Napisano 14. december, 2019 Prijavi Napisano 14. december, 2019 O ne boga, danes ne bo mogla spat, pa ?e travme bo mela 14dniNe,ne... Glede na to, da sem vzejedec in da se z doti?no gospodicno zelo, zelo dobro razumeva , lahko zagotovim da ima zelo trezen na?in Razmi?ljanja in pogled na te stvari... Tudi jaz ne maram veganov,ki protestirajo po hipermarketih , oziroma, ?e huje, so vegani, ker je to baje modno zdaj... Citiraj
Jest Napisano 15. december, 2019 Prijavi Napisano 15. december, 2019 Wtf.... V letu 2019 , ko imamo mo?nost nakupa umetnenih materialov (ki so tudi velik pain in the ass naravi,se strinjam) takole ponosno delati reklamo za krznarstvo.... Z malim psom v naro?ju...Ne se tolk sekirat zaradi takih zadev... raje re?i kri?anko ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Nejc1986 Napisano 15. december, 2019 Prijavi Napisano 15. december, 2019 Ne se tolk sekirat zaradi takih zadev... raje re?i kri?anko ... 6AA55DA8-2C18-44DC-9D37-9ECC61A17DD5.jpegMa, saj se ne sekiram,samo.... Ammm... Neumno se mi zdi. Vem pa da je to le kaplja v morje... Kri?ank pa ne maram. Citiraj
Z M A J Napisano 28. december, 2019 Avtor Prijavi Napisano 28. december, 2019 Geckota mi je neka po?ast nagrizla, pizda ji zobata!!! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 28. december, 2019 Prijavi Napisano 28. december, 2019 Pa daj ti male ?ivalce mal futri, ne pa da morajo potem kable grizt. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano 28. december, 2019 Prijavi Napisano 28. december, 2019 O fak, kaka po?ast je to, da ti tako gumijasto zadevo takole odgrizne? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.