Zaklepanje/odklepanje deluje brezhibno. Se pa prehitro zaklene in moraš ponovno odklenit če si kaj pozabil.
Meni je pa čudno, da je odklepanje brez ključa samo za sprednja vrata. A zadnja tega nimajo?
Pri moji prejšnji astri 2017 sem imel pa tipke na kljukah tako na sprednjih vratih kot na zadnjih.
Moti me pa še, da se šajb ne da z daljincem odpret.
Tudi to sem imel na 8l et stari astri preko daljinca vse šajbe.
Zakaj pa Mazda nima opcije remote start? Kao EU regulativa... To ni res saj Hyundai ponuja in prodaja tudi v EU avtomobile ki podpirajo daljinski zagon.
Drugače pa moja ima nekaj čez 2.200km šele pa se že nabirajo črički noter. 😐
Če delaš malo km in več ali manj lokalno voziš je kvalitetna celoletna odlična izbira.
Pa če seveda nisi "mesar" za volanom.
Jaz imam na vseh celoletne Bridgestone gume zaenkrat💪
Ja meni niti na chrome niti na firefox ne dela nikakor. Ja, če se iz gmaila odjavim, potem je ok. Ne vem kako je lahko to kokrkol z gmailom povezano, ampak tut v tistih nastavitvah ni rešitve.
Meni se je danes an šihtu in doma pokazalo, an shitu sem počistil slednje in je bilo ok kake 30min 🤣 Drugače dej log off iz google računa boš vidu kako hitro se popravi hehe
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.