Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Zmerno do pretežno noben Mazdin servis ni prav preveč zaupanja vreden. Gospod Bizgec pa tega sploh ne dovoli razlagat in trdi, da je Mazdina poprodajna služba vrhunska. Potem pa je, kot je.   Meni so zadnjič na enem od Mazdinih servisov zašuštrali zavore. Uradni odgovor na pritožbo je bil, da so oni samo kolesni ležaj zamenjali, zavor se pa niso dotikali. Kako jim je to uspelo, mi ni jasno. Mogoče je delal kak ginekolog iz tistega vica, ko je ventile nastavil skozi izpušno cev...
    • Počasi, počasi, verjetno ni Močnik kriv.   Imam sodelavca, ki ima CX30 g140 in mu pije olje kot si opisal, vsake 10k, olje pod nivojem in mu noben ne zna razložiti zakaj, tudi ko dolijejo olje se zgodba ponovi. Pušča ne nikjer, tako da očitno da njegov motor popije več kot ostali.   Npr. na moji CX30 smo letno naredili 16k km pa ni bilo nobenih odstopanj.   Kar se tiče Močnika, sem imel z njimi dobre izkušnje.
    • Ptavilno si se odločil za Takumi, ker tista digitalna ogledala niso za nikamor.   Kakšno barvo si pa vzel, dej kakšno fotko gor.
    • Odvisno kje. Jaz tudi temu servisu v KP  nič ne verjamem. Šele, ko bo moja CX 30 izven garancije in ga bom vozil k mojemu mehaniku bom verjel,da je vse narejeno tako, kot mora bit. Mimogrede, na zadnji dirki v Buzetu je bil odličen 1. v razredu 3 s svojim Peugeotom 308TCR. Za slovensko prvenstvo je bil skupno 5. Vsakokrat mu gre bolje, saj dodobra spoznava zvok dirkalnik.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.