Z M A J Napisano 28. junij, 2020 Prijavi Napisano 28. junij, 2020 Slivka ne bo navdušen nad znamko vozila, hehe 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 29. junij, 2020 Prijavi Napisano 29. junij, 2020 Kaj da ne - dokler jo imajo drugi... Samo še prikolico za vleko avtov si moram nabavit. Sem pa zelo navdušen nad avtomobili, kot so Rena Kangoo 4x4, Dacia Duster, Kia Sportage in podobno. To so nabavili po večini vsi lovci. In zdaj hodijo eden po eden k meni, ker imam BTjko in vitlo. In vsakič, ko slišim stavek: "Prej sem imel Lado Nivo in je šlo povsod, ta se pa kar zatakne." zaračunam od 25 do 50 €, nekajkrat smo se zmenili celo za 200 € - odvisno, kje, kdaj in kako se je zagozdil. Vse to si tudi zapisujem. In je BTjka na tak način v desetih letih prislužila skoraj tri četrtine tistega denarja, ki sem dal zanjo. Resnično upam in želim, da bi delali še več takih "SUVov". In pa da jih veliko ljudi tudi kupi. Ampak to je že povsem druga tema. Kar sem želel povedat, je zgolj to, da sem tudi jaz navdušen nad to znamko vozil. Sploh, če ga ima sosed... 1 4 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Z M A J Napisano 29. junij, 2020 Prijavi Napisano 29. junij, 2020 Soboto biw Z otovorjen k zmaj in ima relativno velik prtljažnik 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
NevLado Napisano 20. avgust, 2020 Prijavi Napisano 20. avgust, 2020 Ena nočna, me je prijelo slikat ob postanku. 2 Citiraj
Alex Napisano 20. avgust, 2020 Prijavi Napisano 20. avgust, 2020 pred 1 uro je NevLado napisal: Ena nočna, me je prijelo slikat ob postanku. Lepe zadnje luči. 3 Citiraj
NevLado Napisano 20. avgust, 2020 Prijavi Napisano 20. avgust, 2020 pred 26 minutami je Alex napisal: Lepe zadnje luči. Čist preveč so pozerske tele tanove naše mazde ej. Citiraj
Alex Napisano 20. avgust, 2020 Prijavi Napisano 20. avgust, 2020 Pred eno uro je NevLado napisal: Čist preveč so pozerske tele tanove naše mazde ej. Pazi samo, da ne zaviješ na moja pota. Potem bodo tudi tebe napadali, da, se važiš z Mazdo. 😛 2 Citiraj
Z M A J Napisano 4. september, 2020 Prijavi Napisano 4. september, 2020 Po nakupih za piknik ju3. Roadster prostoren več kot dovolj 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 4. september, 2020 Prijavi Napisano 4. september, 2020 Ja, to vas bo pa malo na pikniku. Aja, korona pa karantena pa to... 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Z M A J Napisano 16. september, 2020 Prijavi Napisano 16. september, 2020 Bled danes po službi 4 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 13. oktober, 2020 Prijavi Napisano 13. oktober, 2020 Ej, je, brez prijave lokalnim oblastem? Kako si si pa to zamislil? 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Deeyan Napisano 19. oktober, 2020 Prijavi Napisano 19. oktober, 2020 7 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Alex Napisano 19. oktober, 2020 Prijavi Napisano 19. oktober, 2020 pred 23 minutami je Deeyan napisal: Še te vidi v odsevu na avtu. 😛 1 Citiraj
Z M A J Napisano 21. oktober, 2020 Prijavi Napisano 21. oktober, 2020 Opranih mojih 12 cilindrov 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 21. oktober, 2020 Prijavi Napisano 21. oktober, 2020 pred 2 urama je Z M A J napisal: Opranih mojih 12 cilindrov Ne paše ravno na Maza forum ampak naj se ti oprosti ko je tako lepi. 1 Citiraj
Alex Napisano 21. oktober, 2020 Prijavi Napisano 21. oktober, 2020 pred 19 minutami je Bini napisal: Ne paše ravno na Maza forum ampak naj se ti oprosti ko je tako lepi. Predvsem zato, ker imajo obilico cilindrov. Lepota je subjektivna stvar. 1 1 Citiraj
Shrek Napisano 21. oktober, 2020 Prijavi Napisano 21. oktober, 2020 Mi kr računalnik šteka, ko bmw slike odpira...🤮 5 1 Citiraj
Slivka Napisano 21. oktober, 2020 Prijavi Napisano 21. oktober, 2020 Eh, Zmaj, ti pa res ne dojameš. Teh dvanajst valjev bi bilo potrebno slišat, ne videt. Zvok je tisti, ki šteje pri teh valjih, ne videz. Vidim, da te bo treba še precej naučit... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Deeyan Napisano 3. november, 2020 Prijavi Napisano 3. november, 2020 4 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Alex Napisano 3. november, 2020 Prijavi Napisano 3. november, 2020 pred 30 minutami je Deeyan napisal: Kaj je to o rdeče spodaj pod odbijačem? 🤔 Citiraj
Deeyan Napisano 3. november, 2020 Prijavi Napisano 3. november, 2020 (urejeno) 9 minutes ago, Alex said: Kaj je to o rdeče spodaj pod odbijačem? 🤔 gumi lip z rdečo obrobo... sej bo kmalu dol letel, mi ni ušeč 🙂 Popravljeno 3. november, 2020 od Deeyan Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Alex Napisano 3. november, 2020 Prijavi Napisano 3. november, 2020 pred 2 minutama je Deeyan napisal: gumi lip z rdečo obrobo... sej bo kmalu dol letel, mi ni ušeč 🙂 Se mi je zdelo. Jaz imam gor pravi lip in kar v redu zgleda. 1 Citiraj
Jest Napisano 3. november, 2020 Prijavi Napisano 3. november, 2020 5 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano 3. november, 2020 Prijavi Napisano 3. november, 2020 pred 4 urami je Deeyan napisal: gumi lip z rdečo obrobo... sej bo kmalu dol letel, mi ni ušeč 🙂 Meni pa dobro zgleda. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.