Dejan.P Napisano 5. maj, 2012 Prijavi Napisano 5. maj, 2012 da ne odpiram nove teme... pa morda ima ?e kdo interes... http://www.ebay.de/itm/A205-Aufkleber-Auto...=item27b36572f2 Pozna kdo ?e kak?no drugo ?tacuno, kjer bi se jih dalo dobit? Citiraj
Symon Napisano 5. maj, 2012 Avtor Prijavi Napisano 5. maj, 2012 Pa to vam jih Yavarye naprinta za cel forum. Citiraj
Dejan.P Napisano 5. maj, 2012 Prijavi Napisano 5. maj, 2012 Pa to vam jih Yavarye naprinta za cel forum. hmmm tolk so dobre, da jih ?e na audije lepijo http://www.ebay.de/itm/Auto-Aufkleber-Stic...=item27b45cec8f Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 6. maj, 2012 Prijavi Napisano 6. maj, 2012 da ne odpiram nove teme... pa morda ima ?e kdo interes... http://www.ebay.de/itm/A205-Aufkleber-Auto...=item27b36572f2 Pozna kdo ?e kak?no drugo ?tacuno, kjer bi se jih dalo dobit? Oprosti se dela? norca, al dejansko ?esa ne ve? ? VEDNO mam kak?no(enobarvno) v prtlja?niku za manj kot 3? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Dejan.P Napisano 6. maj, 2012 Prijavi Napisano 6. maj, 2012 Oprosti se dela? norca, al dejansko ?esa ne ve? ? VEDNO mam kak?no(enobarvno) v prtlja?niku za manj kot 3? ?esa ne vem? ... ne delam se norca.. zakaj bi? Se ti da it pogledat v prtlja?nik, ?e je slu?ajno tam kak?na zame not Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 6. maj, 2012 Prijavi Napisano 6. maj, 2012 ?esa ne vem? ... ne delam se norca.. zakaj bi? Se ti da it pogledat v prtlja?nik, ?e je slu?ajno tam kak?na zame not Za katero barvo naj oprezam ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Dejan.P Napisano 6. maj, 2012 Prijavi Napisano 6. maj, 2012 Za katero barvo naj oprezam ? ?e je mo?no bi bila bela ?ist ok... Citiraj
Symon Napisano 8. maj, 2012 Avtor Prijavi Napisano 8. maj, 2012 Evo danes sem (z enodnevno zamudo ) poslal ?e tri kamerce dvema Andrejema. Jutri posredujem ?e zadnji dve potem do konca tedna pa pri?akujte naslednji group buy za OBD2 bluetooth vmesnik. Ravno tako bom gledal, da se naro?i iz UK, da ne bo kake nepri?akovane carine pa ?e hitreje prispe. Cena bo verjetno blizu 20?, bom videl (trenutno se je te?aj funt-? grdo spremenil). Citiraj
Grega_ Napisano 9. maj, 2012 Prijavi Napisano 9. maj, 2012 A kdo ve kater program je najbolj?i za Windowse? sedmko mam gor..... Citiraj
Symon Napisano 9. maj, 2012 Avtor Prijavi Napisano 9. maj, 2012 Za prvo silo je Windows movie maker, imam pa tudi Sony Vegas Pro. Citiraj
Symon Napisano 10. maj, 2012 Avtor Prijavi Napisano 10. maj, 2012 Aja ups. ScanMaster ELM tule klikni... Citiraj
Symon Napisano 8. junij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 8. junij, 2012 A je kdo posnel ?e kaj zanimivega ali boste danes na Racelandu? Citiraj
Deeyan Napisano 8. junij, 2012 Prijavi Napisano 8. junij, 2012 A je kdo posnel ?e kaj zanimivega ali boste danes na Racelandu? uf, sej res, dober, da si spomnu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 8. junij, 2012 Prijavi Napisano 8. junij, 2012 A je kdo posnel ?e kaj zanimivega ali boste danes na Racelandu? Neki se je baje snemal ?e na pikniku, sam je treba ?e sestavt.. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 8. junij, 2012 Prijavi Napisano 8. junij, 2012 uf, sej res, dober, da si spomnu eto na konc sm jo doma pozabu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 12. junij, 2012 Prijavi Napisano 12. junij, 2012 @Symon, tale posnetek sem gledal, pa ?e vedno ne vem ?emu slu?ita preostala 2 knofa? Ali pa sta samo "fake" Aja, pa datum ne vem kej se ?tela (trenutno sem nekje v decembru 2044, hehe). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 12. junij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 12. junij, 2012 Ostala dva sta za brezveze. Tule so navodila za nastavitev datuma. Saj to sem objavil ?e takoj ko sem jih dobil. Citiraj
g.Wankel Napisano 12. junij, 2012 Prijavi Napisano 12. junij, 2012 Sej so samo 4je gumbi od teh samo 2 delata, ampak tut jzt konstantno pozabljam kjer je za kej, sm si ?e kr plonkceglc naredu Citiraj
Z M A J Napisano 12. junij, 2012 Prijavi Napisano 12. junij, 2012 konstantno pozabljam kjer je za kej, sm si ?e kr plonkceglc naredu Pol nisem edini. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 12. junij, 2012 Prijavi Napisano 12. junij, 2012 Pol nisem edini. smo ?e 3-je Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 13. junij, 2012 Prijavi Napisano 13. junij, 2012 Ok, zdej pa eno resno vpra?anje; kam predlagate pri?vrstit kamerco znotraj kabine (da mi ne bo snemala brisalcev ali pa kasirala enormnih vibracij, direktno s ceste). Kak?na ideja, mogo?e si je kdo prov naredil nosil?ek za spy cam? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 13. junij, 2012 Prijavi Napisano 13. junij, 2012 na vzvratno ogledalo? :ne vem: Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 13. junij, 2012 Prijavi Napisano 13. junij, 2012 na vzvratno ogledalo? :ne vem: ponavadi je tam mrtev kot brisalcev ja - ali pa v zg. desnem pri sovozniku. Mojo kamerco za cesto dam za ?pegel, ampak me ne motijo brisalci, ker poanta je da ima? ujet tisti moment morebitnega crasha Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.