Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/07/2020 in all areas

 1. Aleks, vi kar klikajte v košarice, če vam paše, meni namreč ne in ker sem sumil na okvaro termostikala, ta pa stane "kurckej", medtem ko sem dal za ta hladilnik 9 let nazaj dobesedno svojo celotno mesečno plačo, sem se odločil za popravilo. Stran ga še vedno lahko vržem, če mu krepne kaj bistvenega. Moj način
  4 points
 2. Sesalni kanali in ventili so v glavi motorja, posledično se mora demontirat sesalni kolektor. Zato je dobro oboje naenkrat očistit. S
  3 points
 3. Po izpisu napake na displayu - voznikovem in že predhodni zamenjavi GPS modula in nadgradnjo programske opreme je bila to edina opcija za zamenjavo.
  3 points
 4. Ogrevana sprednja šipa je brezveze. Vsaj tako sem slišal od tistih, ki je nimajo
  2 points
 5. Veš kaj mi je zanimivo, da sem takrat kupil vse komplet gospodinjske stroje za opremo kuhinje - novogradnje in ta hladilnik (Whirlpool) je edina mašina, ki ni Gorenje, pa prow ta je guznila, hehe nauk te zgodbe; KUPUJMO DOMAČE (od Kitajca, aka Hisense, hehe).
  2 points
 6. Res je. Če voziš po avtocesti 100km/uro je verjetnost, da bo zamrznila tekočina večja. To pa zato, ker kot praviš tekočina,katera je zmešana z vodo za velik minus, hitro hlapi in ko izstopi iz šob, ostane večji delež vode. In, ker je razpršena, lažje zmrzuje, tudi šobe lahko zamrznejo. Ko se pa recimo ustaviš na črpalki, se kar kmalu odtali in lahko nadaljuješ z vožnjo. Včasih je dovolj, da se zapelješ v daljši tunel.
  2 points
 7. Tudi sam sem imel še najboljše izkušnje z valeo brisalci. Trenutno imam gor neke najcenejše iz leclerca (mislim da so bili 5eur po komadu), ki sem jih kupil , ker me je matral firbec. Pa so presenetljivo ok.. Niso tako slabi,kot so poceni; 1leto so zdržali. Brisalce vedno zamenjam spomladi in se ne sekiram kaj dosti , če mi po enem letu začnejo praskati po šipi. Potrošna roba. Tekočino imam neko no-name iz Lidla. Opravlja svojo funkcijo,kaj naj rečem Sem eden tistih,ki ima pozimi pokrito prednjo šipo, ostale pa odmrzne s sprejem. Tako je daleč najmanj zmrzovanja. Se pa izogibam dvigovanja brisalcev pozimi. Raje vidim,da mi metlice primrznejo na karton,kot pa da zmrzne feder na roki brisalca v raztegnjeni pozi in potem ne tišči brisalca več tesno k šipi.
  2 points
 8. No pa še jaz,ni važno kaj imam važno ,da dela in,da sem zadovoljen.......
  1 point
 9. Jaz sem vzel vse od Gorenja, najbolj pa mi je všeč pečica 😎 P. S. Nekater hladilnike baje dela Gorenje za Bosch.
  1 point
 10. Jaz nimam od Gorenja nič. Čeprav verjamem, da imajo v redu (kitajske) in turške izdelke. No ja, nekaj naredijo tudi pri nas.🤗 Kupujem pa drugače Bosch izdelke (male gospodinjske aparate, ki so vsi narejeni v Sloveniji v tovarni Bsh). Izredno kvalitetni izdelki.😉
  1 point
 11. Dej nehi ne me strasit. Jaz imam isto celo kuhinjo od gorenja razen hladilnik je bosch. Je pa isto tista njihova visoka linija s pet letno garancijo
  1 point
 12. Hmh, meni je pa Gorenje hladilnik crknil po 3letih še dobro da v času garancije, se ni dLo popravit in sem dobil novega. Pravtako crknil nek senzor za sol na pomivalnem 4leto, v garanciji menjali komplet posodo z senzorjem za sol in neko elektroniko. Tko da Gorenje ni več to kar je bil, crkuje glihtak, pa stem da sem takrat vzel vse aparate z najvišjega Gorenjevega ranga z kao neko 5letnoExtra garancijo. Je pa res da so bili z garancijo korektni, ko je crknil hladilnik sem klical na center in še isti dan me je klical serviser in prišel naslednji dan, pol ko je moral nek del naročit je vprašal če rabimo nadomestni hladilnik, no in na koncu ko kljub zamenjanim delom ni deloval pravilno, je napisal zaisnik za novega. Nato me na drugi dan pokličejo iz Gorenja da če se strinjam da mi dajo nov malo novejši ampak enokovreden hladilnik, če ne mi povrnejo kupnino. Brez kakršnegakoli kompliciranja, glede teh garancijskih servisnih storitev so res korektni kapo dol in si zaslužijo pohvalo. Glede okvar pa imam malo grenak priokus.
  1 point
 13. Tudi, če imaš ogrevane šobe, ko je res orenk mraz z burjo ti to zelo malo pomaga. Pride na šipo in tam zmrzuje. Res je, da je takih primerov zelo malo a se tudi to zgodi. Bral sem nemški test in je na drugem mestu po kvaliteti od OMV zimska tekočina.
  1 point
 14. ETIS servis gospodinjskih aparatov moram pohvalit, na Tržaški cesti v Ljubljani. Zelo ugodno so mi popravili hladilnik Whirlpool (ki sem ga v Focusu karavanu tovoril in dal fotke na forum)
  1 point
 15. Sesalni kolektor smo rekli spucat pol pri 150k ne? spada pod "Peskanje sesalnih kanalov in ventilov"? ali gre za drugo zadevo
  1 point
 16. To je neka nova matematika, tri polovice... 😉
  1 point
 17. Za Bosch dela v glavnem Beko,baje.Tudi kompresorji za hladilnike gorenje so vsi v glavnem turški.
  0 points
 18. Jaz sem tako zamenjal amortizerja na pralnem stroju. In čez dva meseca mi je začel puščati nekje odspodaj. Pa je šlo 45€ brez veze,ker sem moral kupit novega. V košarico. 😋
  0 points
 19. Jaz malo redčim z vodo vitreks. Imam ogrevane šobe in nimam teh težav
  0 points
 20. Evo po slabem letu lastništva končno odpravljene težave glede navigacije na CX-30. Kriva je bila pokvarjena antena za navigacijo, ki se nahaja med GPS modulom in prikazom na displayu.
  0 points
This leaderboard is set to Ljubljana/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.