Z M A J Napisano 6. september, 2012 Prijavi Napisano 6. september, 2012 Jaz mam ziher raj?i kvaliteten doma? jabol?nik (npr. tak kot ga prideluje na? kolega - g. Slivka) kot pa dolenjsko kislico (Zwizla) takozvano vrhunsko rujno kapljico by g. Alojzius. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Lojz Napisano 6. september, 2012 Avtor Prijavi Napisano 6. september, 2012 Jaz mam ziher raj?i kvaliteten doma? jabol?nik (npr. tak kot ga prideluje na? kolega - g. Slivka) kot pa dolenjsko kislico (Zwizla) takozvano vrhunsko rujno kapljico by g. Alojzius. Ti ?ist verjamem. Saj ?e bi jaz jedel jedi kot so; puding, mle?ni ri?, benko itd.....bi najbr? tud raje sok zraven pil, ker vino k taki jeda?i ne gre. Citiraj
Deeyan Napisano 6. september, 2012 Prijavi Napisano 6. september, 2012 Jaz mam ziher raj?i kvaliteten doma? jabol?nik to vidi?, sicer nvem a si ti mislu na sok? druga? pa jabol?nik, oz. po doma?e tolkec http://www.ljubno.si/content/vsako-leto-bolj-i-tolkec Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 6. september, 2012 Prijavi Napisano 6. september, 2012 to vidi?, sicer nvem a si ti mislu na sok? druga? pa jabol?nik, oz. po doma?e tolkec http://www.ljubno.si/content/vsako-leto-bolj-i-tolkec Ni bistveno kaj sem mislu, vsem nam dobro poznano dejstvo je, da se to skrije pred Lojzovim ve?krat nagrajenim Zwizlom. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 6. september, 2012 Prijavi Napisano 6. september, 2012 Hehe sam tale tema je pa zmer ve?ji fail show must go on.. Lojz, kdaj bo potem trgatev in koliko rok ?e rabite? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
uklopko Napisano 7. september, 2012 Prijavi Napisano 7. september, 2012 Hehe sam tale tema je pa zmer ve?ji fail show must go on.. Lojz, kdaj bo potem trgatev in koliko rok ?e rabite? ti bi lahka fural robo do pre?e Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Z M A J Napisano 7. september, 2012 Prijavi Napisano 7. september, 2012 ti bi lahka fural robo do pre?e Jaz se javm za kon?nega potro?nika tega proizvoda. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 7. september, 2012 Prijavi Napisano 7. september, 2012 jebemu, kaj so to dons za eni invalidi na cesti ?e dober, da se redko furam po stari cesti Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 7. september, 2012 Prijavi Napisano 7. september, 2012 jebemu, kaj so to dons za eni invalidi na cesti ?e dober, da se redko furam po stari cesti ?e je blo med 14 in 14:30 pol zna bit, da je na? pridelovalec cvi?ka ?el ravno domov. Citiraj
Z M A J Napisano 7. september, 2012 Prijavi Napisano 7. september, 2012 ?e je blo med 14 in 14:30 pol zna bit, da je na? pridelovalec cvi?ka ?el ravno domov. Primerno od?ejan, se razume. :mi pijemoo: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Lojz Napisano 10. september, 2012 Avtor Prijavi Napisano 10. september, 2012 Fantje, vi se zajebavate, ampak stvar je izredno delikatna.Trgatev se dogaja in to na polno in na vso mo?. Grozdje lepo zrelo, sladkorji zelo v redu, kisline dobre itd.....Bo pa leto?nji pridelek koli?insko precej slab?i kot lani. Leto?nji letnik bo treba pit po gorenjsko, samo po pol kozarca.Vam bom zaupal, ker ne morem bit tiho; Leto?njo trgatev smo simboli?no lepo popestrili. Tri mlada lu?tna dekleta so z bosimi no?icami v ?ebrici teptala grozdje. To vino bo nosilo posebno ime - "bosan?ek". ?koda ker niste vidli Lojza med temi lepimi nogami......uhhhhhhh kak?en seksi dogodek, se mi je kar malo nakrpulu. show must go on.. Lojz, kdaj bo potem trgatev in koliko rok ?e rabite? Danes popoldne me ?aka ?e ena trgatev. Trga?ev imam kar dovolj, nikol pa ni preve? trga?ic mladih brhkih deklin.... Citiraj
uklopko Napisano 10. september, 2012 Prijavi Napisano 10. september, 2012 Fantje, vi se zajebavate, ampak stvar je izredno delikatna.Trgatev se dogaja in to na polno in na vso mo?. Grozdje lepo zrelo, sladkorji zelo v redu, kisline dobre itd.....Bo pa leto?nji pridelek koli?insko precej slab?i kot lani. Leto?nji letnik bo treba pit po gorenjsko, samo po pol kozarca.Vam bom zaupal, ker ne morem bit tiho; Leto?njo trgatev smo simboli?no lepo popestrili. Tri mlada lu?tna dekleta so z bosimi no?icami v ?ebrici teptala grozdje. To vino bo nosilo posebno ime - "bosan?ek". ?koda ker niste vidli Lojza med temi lepimi nogami......uhhhhhhh kak?en seksi dogodek, se mi je kar malo nakrpulu.Danes popoldne me ?aka ?e ena trgatev. Trga?ev imam kar dovolj, nikol pa ni preve? trga?ic mladih brhkih deklin....uboge-se mi smilijo k morjo gledat en kup ma??obe Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Symon Napisano 10. september, 2012 Prijavi Napisano 10. september, 2012 Kva sem ga ?ez vikend ?gal, fak kolk smo ga terali, ?isto spotoma in mimogrede dvojno prekora?ili hitrost na regionalki. Tut 911 Carrera ni u?el, sem se mu nalimal na rit ker je dec mislu da bo ?lo pa mu ni ?lo. Uni, ki vidite skriti koti?ek kjer debatiramo o divjanju itak vete za kaj se gre, Lojza se pa to ne ti?e. Citiraj
Lojz Napisano 10. september, 2012 Avtor Prijavi Napisano 10. september, 2012 Kva sem ga ?ez vikend ?gal, fak kolk smo ga terali, ?isto spotoma in mimogrede dvojno prekora?ili hitrost na regionalki. Tut 911 Carrera ni u?el, sem se mu nalimal na rit ker je dec mislu da bo ?lo pa mu ni ?lo. Uni, ki vidite skriti koti?ek kjer debatiramo o divjanju itak vete za kaj se gre, Lojza se pa to ne ti?e. ?e unmu pred sabo, k si se mu na rit zalepu, nis pol med divjanjem z lu?mi blendal pa hupal in na enmu u?esu ?e mobitel ti??al, pol nis ni? naredu. Pa upam, da si imu vsaj ene fejst temne ?pegle na nos nataknjene, ker takim divjakom se zmeraj v o?i ble??i. Takim kanonom se svetloba ble??i tud v obla?nem vremenu in celo po no?i in v tunelu. Divjaki sploh ne morjo gledat s prostim o?esom, ker majo o?i ?e ?ist krvave. In ?e pol unmu, ki si ga prehitu, nis spet ?ist takoj pred njega zapeljal, da je moral prehitevani zarad tvojga vklju?evanja pol zabremzat, pol spet nis naredu n?. A si med prehitevanjem peljal ?ist tik ob boku prehitevanga, po mo?nosti celo z enim kolesom na njegovem pasu, da je moral ?lovek po bankini vozit?A si naredu tak taprav ?e?? divja?ki manever, da si se izkazal? uboge-se mi smilijo k morjo gledat en kup ma??obe Punce so se ?ist lepo sprostile in Lojz je tem deklicam, preden so ?le z nogami tla?it grozdje, nohte ostrigu. Pri pedikuri mi je pogled malo u?el gor nad dekletovo koleno in celo ?e vi?je. Uhhhhhhhh........sem kar z brkami vihal.... Citiraj
Symon Napisano 10. september, 2012 Prijavi Napisano 10. september, 2012 Ni? od tega. Samo ?iv?en je bil pa sem ga nahodil za njim nakar sem popustil ker je on prehiteval agresivno kot pravi divjak, jaz sem bil divjak z nekaj rezerve. Vse na?tete stvari so mi pa tuje razen ob?asnega kr?enja hitrostnih omejitev. Citiraj
uklopko Napisano 10. september, 2012 Prijavi Napisano 10. september, 2012 in si ogotovil kaj da so to mo?ke punce! od kdaj pa si je stric lojz pustil brke!? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Lojz Napisano 10. september, 2012 Avtor Prijavi Napisano 10. september, 2012 Brke sem pustil iz protesta, ker so te "novodobne" bejbe za?ele brit svoje lulike, pazduhe, noge itd...vsaka dlaka na seb jih moti. Sem si mislu; ?e mora bit sodobna babnica brez dlake, mora bit sodoben dec pol pa tolk bolj kosmat. Razlika mora bit. Sem si tud dlake v nosu pustu rast, pa v u?esih mi tud ?e lepo poganja en ?op skodranih kocin. Pravjo punce, da sem pravi ma?o. Citiraj
Baby Viper Napisano 10. september, 2012 Prijavi Napisano 10. september, 2012 Pa ?e pozimi ne zebe Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Lojz Napisano 10. september, 2012 Avtor Prijavi Napisano 10. september, 2012 Pa ?e pozimi ne zebe Pozimi brke pridejo prav da zadr?ijo ?mrkelj. Se pol v mrazu ?mrkelj na brkih lepo zmrzne in ga samo lepo odlu??i? pa frcne? komu za vrat.Poleti pa brke pridejo spet prav, ker ti delajo senco na usta pa pol ?lovek ni tolko ?ejen. Ko se pa z brki zapodi? bejbi med noge, je pa sploh posebna zgodba, ker ti spomin na bejbo pol na brkih ostane ?e par dni. ..Brki so zelo koristna in prakti?na zadeva.....priporo?am vsakmu tapravmu dedcu, ki mu pod nosom ?e kaj poganja.Pa ?e signalizirat se da z brki. Moja ?eni?ka me samo pogleda in ko jaz z desno polovico brkov pomigam, ona to?no ve kaj to pomeni. Vam pa ne bom povedal kaj pomeni, ?e jaz z desnim brkom pomigam. Citiraj
Symon Napisano 10. september, 2012 Prijavi Napisano 10. september, 2012 Kaj pa ko rukne? rujno kapljico, pa isto pod nosom ostane spomin ?e lep ?as? Citiraj
Deeyan Napisano 10. september, 2012 Prijavi Napisano 10. september, 2012 Pozimi brke pridejo prav da zadr?ijo ?mrkelj. Se pol v mrazu ?mrkelj na brkih lepo zmrzne in ga samo udlu??i? pa frcne? komu za vrat. sama ?lehtnoba te je Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Lojz Napisano 10. september, 2012 Avtor Prijavi Napisano 10. september, 2012 sama ?lehtnoba te je To se mi je samo enkrat zgodilo na smu?anju. Sem v restavraciji eni lu?tni smu?arki po nesre? frcnu ?mrkelj za vrat, pa sem ?u pol k njej, se ji lepo opravi?u in ji ?u z roko pod polover iskat svoj ?mrkelj. Sem ga najdu zataknjenga za idrijsko ?ipko, ki jo je imela v?ito na maj?ki.. Citiraj
Z M A J Napisano 10. september, 2012 Prijavi Napisano 10. september, 2012 @Lojz - ti si poslednji romanti?ni dec v RS. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Lojz Napisano 10. september, 2012 Avtor Prijavi Napisano 10. september, 2012 @Lojz - ti si poslednji romanti?ni dec v RS. Res nas ni ve? veliko takih ostalo. Delajo jih pa tud samo ?e v manj?ih serijah. Zato pa kolkar nas ?e je, treba mirkat. Zato pa vam pravim, da ga po cesti ni za srat, ker lahko kak?nega takega kot sem jaz po?kodujete. ?koda nas je. Citiraj
Deeyan Napisano 10. september, 2012 Prijavi Napisano 10. september, 2012 Res nas ni ve? veliko takih ostalo. Delajo jih pa tud samo ?e v manj?ih serijah. Zato pa kolkar nas ?e je, treba mirkat. Zato pa vam pravim, da ga po cesti ni za srat, ker lahko kak?nega takega kot sem jaz po?kodujete. ?koda nas je. ?e ti je namenjen ti je namenjen Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.