Skoči na vsebino

Prestavna ročica - menjava?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Mi lahko kdo pove kako se zamenja prestavna ro?ica pri mazdi6 letnik 2009?

A se to samo "od?raufa" ali kaj?

sam odstraufa se. ni nobene filozofije.

www.trziskisladoled.si

• 3 leta kasneje...
Napisano

Si bom kar tole temo sposodil...

Jaz pa i??em za M6 2003 usnjen del in bunkico prestavne ro?ice, v ?rni barvi. To se dobi? namre? videvam samo sive... ?e se ne motim pa ima M3 enako? Govorim zgolj o prvi generaciji, ker v trojkah pa videvam ?rne, in bunkica mi je vsaj na pogled povsem enaka, nisem pa prepri?an za tisti spodnji plasti?en del od usnja, ?e je enak...

LP

Napisano

Bl tema ja ker tudi na ebayu ni neke izbire. Jest bi isto potreboval in sicer v be? barvi, ker se mi je ?e malo olu?ila :/. Najbli?ja izbira je sicer ta vendar je kar draga. Se spla?a pozanimat koliko pride na uradnem servisu :)

http://m.ebay.co.uk/itm/GEAR-STICK-SHIFT-KNOB-MAZDA-3-5-6-323-626-RX-8-PREMACY-MPV-5-SPEED-NEW-LEATHER-/261370607222?nav=SEARCH

Za tisto vre?kico pa poglej malo po avtonetu za kak?no k je karambolirana so na?eloma itq use obranjene :)

Napisano

Sem ubistvu na?el celo nekaj zbitih, s slikami notranjosti in bi mogo?e res dobil bunkico + usnjen del ohranjen kje... ?e pa ?e naslon za roko staknem v ?rni bo pa sploh zmaga. Pol pa fali samo ?e usnjen del pri ro?ni zavori, samo to so ?e druge teme

Napisano

Kli?em zej na acosmos pa pra?am za ceno za bunkico pa mi prbije 270e hahahaha. Se je kr ze sam zacel smejat in rekel da se mi bolj splaca dat nekam preoblect za 30e. Svasta ej...

?aki zakaj pa misli? to vse menjat ? Ima? ?e use olu?eno?

Napisano

Saj se bunka samo odsravfa....na ebayu mas cel kup fensi zadev

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Poglej na avto net ce jo kak diler prodaja, pa pojdi na 'ogled' notranjosti.....

Seveda ne pozabi svije v zepu.....:)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Sej to bom vrjetn naredu alpa se bolse jo bom dal preoblect. Ce kupim rabljeno bo v rabljenem stanju pa zanjo bo ziher hotel 10-20e. Da mi jo pa preoblece bo pa kot nova za 30e :)

Napisano

to je ?e preverjenih 30?? kje? a ti bo preobla?u tut bunkico? jst nimam olu??en, men gre samo ta cenena siva na ?ivce, pa menjam stvari mal na ?rno, ?e naslon, ro?no, pa tapete mam namen, mogo?e ?e kake plastike ?trihat...

Napisano

Ja men se je mal olu?ila. Cena ni preverjena, vendar sklepam, ker smo na ?ihtu dal cel stol preoble?t pa je pr?lo 60e. Meni gre tudi be? na ?ivce in bi tudi raj?i imel tisto facelift ?rno vrjanto. Problem je v tem k morm potem vse sede?e zamenjat, vratne tapete, radio, ro?na, naslonjalo za roko, coffe holder in ?e tisto plastiko + vre?ko pri prestavni ro?ici. To je pa to much use skupi. Da bi pa samo neke dolo?ene dele zamenjal s ?rnimi mi pa ni kul, ker se potem tepe s sivo barvo in estetsko izpade grdo. Pa? ?e ?e, da se use v kompletu menja ali pa ni? :)

• Jest je spremenil naslov v Prestavna ročica - menjava?
  • 3 leta kasneje...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Se 100% strinjam   Ne vem od kod imaš ti sedaj pedofilijo...jaz o tem nisem nič pisal-tipično "polaganje besed v usta drugemu". Gre o pedrih in lezbikah....toliko,da spomnim. Glej,mene ne motijo,in nimam nič proti njim,dokler me ne posiljujejo z svojo agendo in prepričujejo v svoj prav. Sem le mnenja,da ne sodijo v šolski proces. Ne moreš vedeti kakšen je kdo,za to sem za izločitev vseh. Sami zase dobro vedo,in bi morali sprejemati konsekvence svojih odločitev. Sem pisal-otroci so mi sveti-konec debate. Nikoli ne bodo v svojih očeh enakopravni-tukaj narobe razmišljaš! Ne bodo,ker ne morejo biti-to je narava tako naredila! Za spočetje je potreben tako moški kot ženska-vse ostalo se normalno ne more razmnoževati....   Kaj pa istospolno čtivo po tem dela v šolskih knjižnicah?   Še enkrat-kje si ti sedaj pedofilijo pobral...kdo je tukaj o tem pisal?! To je čisto drugačen problem.   Ne mešati jabolka z hruškami!   Bo držalo.   Pro istospolno politiko boš težko našel na desnem polu...kvečjemu kot toleriranje in razumevanje problematike.   Katera politična opcija pri nas "rine" to agendo je jasno....mislim,da ni treba še kaj več napisati-jasno kot beli dan.   Me veseli,da rad bereš moje komentarje👍...pa čeprav samo dve besedi😄...trudim se,in delam na sebi....saj počasi bo😉   Pa dajte še vi malo..."delati na sebi" mislim      
    • Zgleda vsaj eden od klape Luka Dončiča ve kaj je dober avto 😄
    • Ko se debata enkrat obrne na delitev med naše in vaše in podobno (vstavi kar želiš), potem je to en tak red flag, da je treba biti zelo pozoren, kaj hoče govorec oz. pisec povedati. Ponavadi nič dobrega, razen povzročati špetir.
    • Bolj direkten že ne moreš bit.    
    • Ja on kaj bi zdaj rad... da se ga da v zapor, umobolnico, zdravi z elektrošoki? A res ne dopuščaš nobene možnosti, da gre za normalnega zavzetega delavca, ki bo opravil naloge tako kot se zagre in da njegova spolna usmerjenost ne bo vplivala na nič. Verjemi, da večina gejev je takih in da če zdajle postavimo 1000 ljudi v normalne življenske situacije in da je od teh notri 100 gejov, da sem prepričan, da jih boš prepoznal le in samo 10%. 90% se jih nikoli ne izpostavlja, živijo svoje privatno življenje v družbi so popolnoma normalne osebe in če ti sami ne bodo povedali nikoli ne boš izvedel, da so geji.   Ja tud v tvoji službi so lahko sodelavci homo pa ne veš, tako da neko posploševanje a je nekdo normalen ali ni je pač dejansko strah pred samim seboj in ne toliko pred gejem. In ne, geji ne napadajo otrok in jih tudi ne groomajo... to je v domeni pedofilov in če je treba zaščitit otroke jih je treba pred pedofili. A pedofili se ne ozirajo ne na versko prepričanje, ne na politično in jih je v vseh porah življenja. in ne @skritikrt pedofilija ni domena levih.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.