Gelipter Napisano 3. avgust, 2016 Prijavi Napisano 3. avgust, 2016 Se mi zdi, da je moja Mazda za?ela mal cukat. Sploh nevem kako to?no opisat... menjavo v prestavo se ?uti rahlo pocukanje. Pa ne na tak na?in, ker prepo?asi menjam... Kak?ne ideje.... Gre za dizla 2.2Ej...lp je bil narejen zadnji servis???? Lahko je dosti stvari tu.filter nafte..slaba nafta injektorji....?e ne bo treba do mojstra dr.Pelkota...lp Citiraj
Katjaa Napisano 3. avgust, 2016 Prijavi Napisano 3. avgust, 2016 Ej...lp je bil narejen zadnji servis???? Lahko je dosti stvari tu.filter nafte..slaba nafta injektorji....?e ne bo treba do mojstra dr.Pelkota...lpServise delamo po reguli:) Citiraj
Katjaa Napisano 3. avgust, 2016 Prijavi Napisano 3. avgust, 2016 Cukanje pri prestavljanju lahko povzroca drseca sklopka... Seveda sedaj vprasanje za kako cukanje gre.Nevem, ?e je sklopka...me zanima, ?e bi to sploh opazil vsak. Zgleda, da bo naslednji servis pred?asno Citiraj
SpEkTr Napisano 3. avgust, 2016 Prijavi Napisano 3. avgust, 2016 U?enje ?ob bi recimo mogo?e kaj pomagalo? A cuka ko spusti? sklopko Citiraj
Boss Napisano 3. avgust, 2016 Prijavi Napisano 3. avgust, 2016 A se vozi? skos s klimo? Pribli?no na vsakih 10kkm se spro?i samodejno nastavljanje injektorjev ampak le takrat, ko avto stoji, motor je pri?gan, klima pa ne deluje. Citiraj
Scr3am Napisano 3. avgust, 2016 Prijavi Napisano 3. avgust, 2016 A se vozi? skos s klimo? Pribli?no na vsakih 10kkm se spro?i samodejno nastavljanje injektorjev ampak le takrat, ko avto stoji, motor je pri?gan, klima pa ne deluje.Kako pa se to slisi ? Kot da bi se kompresor zalaufal? Citiraj
Katjaa Napisano 4. avgust, 2016 Prijavi Napisano 4. avgust, 2016 Ja klimo mam pa res zmeraj... Citiraj
Boss Napisano 4. avgust, 2016 Prijavi Napisano 4. avgust, 2016 Poskusi jo izklopit, pa laufat avto v prostem teku na mestu nekje 5 minut. Program za u?enje ?ob bi se moral spro?it in jih ponovno kalibrirat. ?e ne bo ?lo ti naj pa to naredijo na servisu. Citiraj
SpEkTr Napisano 4. avgust, 2016 Prijavi Napisano 4. avgust, 2016 Ali kdo s foruma. Lahko pa tudi sama doma spro?i? to u?enje. Citiraj
markym Napisano 4. avgust, 2016 Prijavi Napisano 4. avgust, 2016 Kako pa se spro?i to u?enje? Citiraj
Jest Napisano 4. avgust, 2016 Prijavi Napisano 4. avgust, 2016 Kako pa se spro?i to u?enje? http://www.mazda-si.net/topic/10955-samodejno-u?enje-injektorjev-za-dizle Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Katjaa Napisano 4. avgust, 2016 Prijavi Napisano 4. avgust, 2016 Poskusi jo izklopit, pa laufat avto v prostem teku na mestu nekje 5 minut. Program za u?enje ?ob bi se moral spro?it in jih ponovno kalibrirat. ?e ne bo ?lo ti naj pa to naredijo na servisu.Hvala.Kako pa vem al sm uspe?na al ne? Citiraj
SpEkTr Napisano 4. avgust, 2016 Prijavi Napisano 4. avgust, 2016 Ja, sej lih to je fora, da ne bo? vedela. Poleg tega, morajo biti izpolnjeni nekateri pogoji, zato je bolje ?e ro?no to izvede? oz. preko programa forscan. 1 Citiraj
Katjaa Napisano 4. avgust, 2016 Prijavi Napisano 4. avgust, 2016 Ja, sej lih to je fora, da ne bo? vedela. Poleg tega, morajo biti izpolnjeni nekateri pogoji, zato je bolje ?e ro?no to izvede? oz. preko programa forscan.Ok.Probala bom to narest.A je vseeno al je segret motor al ne? Citiraj
SpEkTr Napisano 4. avgust, 2016 Prijavi Napisano 4. avgust, 2016 Stvar je kar ob?utljiva, mora biti segret, spet pa ne sme biti preve?. Ne mislim na temperaturo vode ali olja, mislim da meri ?e neko temperaturo goriva, in ?e je ta vi?ja od 60 stopinj se mi zdi, ne more? tega zagnati. In, ?e to ne dela? preko forscana, potem niti ne ve? kaj mu fali. Recimo, pride? domov, ugasne? avto, pride? ?ez 10 minut nazaj to narest..jok brate...bo moral avto nekaj ?asa laufat, da se temperatura znormalizira, potem pa gre. Zato sem omenil, da je la?je s forscanom. Al pa ?e se pripelje? domov, pa samo v ler vr?e? in potem bodisi ro?no za?ene?, ali pa pa? ?aka?...samo glede tega ?akanja nisem ravno optimist Citiraj
Katjaa Napisano 5. avgust, 2016 Prijavi Napisano 5. avgust, 2016 Sm v?eraj to naredila...ampak nevem, ?e mi je ratalo. Kar sem se malo peljala se mi je zdelo bolj?e. ?eprav mo? pravi, da enkrat je ok, drugi? ne... Citiraj
markym Napisano 6. avgust, 2016 Prijavi Napisano 6. avgust, 2016 Sm v?eraj to naredila...ampak nevem, ?e mi je ratalo. Kar sem se malo peljala se mi je zdelo bolj?e. ?eprav mo? pravi, da enkrat je ok, drugi? ne...So osnovni servisi narejeni? olje, filter goriva? Cuka lahko tudi zaradi slabega pretoka goriva. Citiraj
SpEkTr Napisano 6. avgust, 2016 Prijavi Napisano 6. avgust, 2016 Sm v?eraj to naredila...ampak nevem, ?e mi je ratalo. Kar sem se malo peljala se mi je zdelo bolj?e. ?eprav mo? pravi, da enkrat je ok, drugi? ne... A so obrati ?li samodejno gor in dol...ene 3x po 15 sekund recimo? Citiraj
Dottore Napisano 21. avgust, 2016 Prijavi Napisano 21. avgust, 2016 ?al mi je, da se vra?am na originalno temo. Ampak pri 6 GH z 2.0 dizlom so to cukanje pa? ob?asno pojavlja. Enkrat je bolje po u?enju injektorjev, ?i??enju DPF ali po samo po polnjenju posode za gorivo na drugem bencinskem (dizelskem) servisu. ?e najbolj o?itno je, ?e spustite plin pred tunelom in v tunelu, recimo v 6. prestavi spet malo, ?isto malo dodate. Seveda nastane tudi v drugih situacijah. Zoom-Zoom kaj ho?emo. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.