Se strinjam, da verjetno dobiček pada. Lokalni vulkanizer mi je rekel, da cca 30% prodanih gum predstavljajo celoletne.
Letos bomo tudi na ženin avto prvič montirali celoletne Continental, saj na leto dela manj kot 10k km. Mislim, da bodo pozimi vsaj tako dobre, kot zimske gume s slabšo oceno.
Novinarji ne napišejo vsega, zagotovo gre za 4mesečno podaljšanje letne.
Novimarji niso napisali tudi to, da bo v sklepu tudi pisalo, da naslednja letna vinjeta velja 4 mesece manj v primeru, da na volitvag izgubimo svobodo.
A ima še kdo situacijo z google domačo stranjo, da je ozadje naenkrat črno? Pred kakim tednom mi je tole nardil, pa je naslednji dan izginilo, zdej je spet tuki in očitno ostaja.
Pregledal sem vse nastavitve, nimam nobene temne teme vklopljene nikjer. Mal hecno, da tega problema ni, če se odjavim iz gmaila. Potem je normalno belo ozadje, čim se vpišem v gmail pa google domača stran postane črna. Problem je prisoten na dveh različnih računalnikih in browserjih.
null
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.