Skoči na vsebino

Prigode v prometu

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Najboljši so heroji, ko iz rdeče puščice vozijo v koloni.

In ker noben ne pozna predpisov, jaz pripeljem do bele in jih še 10 gre preko.

Napisano
pred 2 urama je Shrek napisal:

Ne vedno. Ko je nasprotni prevozil znak, ima prednost. 

Ce morm jest na drugi strani na polno po bremzi, pol je izsilu prednost, ne jo dobu ker je prevozu znak. 

Me pa zanima kako bo dokazov da je prevozu znak pa je bla njegova prednost? Tudi, ce vidi da ne bo znesl brez da sem jest na bremzi kt majmun na banani, to ne pomeni da je imel prednost ko je prevozu znak.

Napisano

Hitrost se prilagaja razmeram na cesti. Znaki so pa zato, da se upoštevajo. Vsak pa sam ve, če bo komu dal prednost. 

Napisano
pred 49 minutami je Shrek napisal:

Hitrost se prilagaja razmeram na cesti. Znaki so pa zato, da se upoštevajo. Vsak pa sam ve, če bo komu dal prednost. 

Veči, jači.... 😂

Napisano

Eee, @Wankel, če ti pridem na kakšnem zožanju nasproti z BTjko, bo "strup" hitro našel rikverc... Torej ima @Bini čisto prav.

Sploh, če je večji in močnejši kje s hribov doma, pa je že toliko orušpan, da se mu par prask več niti ne bo poznalo in se voznik za to niti ne sekira...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
pred 50 minutami je Slivka napisal:

Eee, @Wankel, če ti pridem na kakšnem zožanju nasproti z BTjko, bo "strup" hitro našel rikverc... Torej ima @Bini čisto prav.

Sploh, če je večji in močnejši kje s hribov doma, pa je že toliko orušpan, da se mu par prask več niti ne bo poznalo in se voznik za to niti ne sekira...

.... pa mogoče še malo pod gasom🥴

Napisano

No...še nekaj. 

Vedno si predstavljaj, da ti nasproti nekdo od tvojih ožjih pripelje...brat, sestra, oče, mati, stric, teta, hči ali sin... Boš di njih tudi tako agresiven? Bi komu krona iz glave padla, če bi kdaj komu dal prednost? 

Napisano (urejeno)

Nova metoda zmečkljivih con... 😁

Bolje tako kot jo imeti na kolenih...👍 😉

Popravljeno od Bini
Napisano
pred 13 urami je Bini napisal:

Nova metoda zmečkljivih con... 😁

Bolje tako kot jo imeti na kolenih...👍 😉

Preveč riževega žganja in veganstva pušča posledice. 

Pa še LGBT lobij ima prste vmes.

Napisano

Če ne bil parkiran kot bi ga vozil konj, bi mogoče se celo izšlo. Pol pa pride drug konj, ki pozabi rampo dvignit pa je škoda tu.

33112_1.png

Napisano

Em, ... Torej... Se pravi... ... ... Niso samo pri nas talenti...

Zajeta slika.JPG

Če sem prav razumel, je prijatelj to slikal nekje pri Regensburgu...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
pred 44 minutami je Shrek napisal:

Ni pri nas...so pa naši... 😋

Keri naši.... 🤔

Napisano

Balkanska vrata so v LJ, kjer se začne Balkan.

Tako, da mi na sončni strani Trojan smo varni 😅

• Všeč 2
  • Začuden 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.