godlike Napisano 22. maj, 2024 Prijavi Napisano 22. maj, 2024 Najboljši so heroji, ko iz rdeče puščice vozijo v koloni. In ker noben ne pozna predpisov, jaz pripeljem do bele in jih še 10 gre preko. 3 Citiraj
Matick Napisano 22. maj, 2024 Prijavi Napisano 22. maj, 2024 pred 2 urama je Shrek napisal: Ne vedno. Ko je nasprotni prevozil znak, ima prednost. Ce morm jest na drugi strani na polno po bremzi, pol je izsilu prednost, ne jo dobu ker je prevozu znak. Me pa zanima kako bo dokazov da je prevozu znak pa je bla njegova prednost? Tudi, ce vidi da ne bo znesl brez da sem jest na bremzi kt majmun na banani, to ne pomeni da je imel prednost ko je prevozu znak. 1 Citiraj
Shrek Napisano 22. maj, 2024 Prijavi Napisano 22. maj, 2024 Hitrost se prilagaja razmeram na cesti. Znaki so pa zato, da se upoštevajo. Vsak pa sam ve, če bo komu dal prednost. Citiraj
Bini Napisano 22. maj, 2024 Prijavi Napisano 22. maj, 2024 pred 49 minutami je Shrek napisal: Hitrost se prilagaja razmeram na cesti. Znaki so pa zato, da se upoštevajo. Vsak pa sam ve, če bo komu dal prednost. Veči, jači.... 😂 Citiraj
g.Wankel Napisano 23. maj, 2024 Prijavi Napisano 23. maj, 2024 Strup je v mejhnih stekleničah 🤣 1 Citiraj
Slivka Napisano 23. maj, 2024 Prijavi Napisano 23. maj, 2024 Eee, @Wankel, če ti pridem na kakšnem zožanju nasproti z BTjko, bo "strup" hitro našel rikverc... Torej ima @Bini čisto prav. Sploh, če je večji in močnejši kje s hribov doma, pa je že toliko orušpan, da se mu par prask več niti ne bo poznalo in se voznik za to niti ne sekira... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano 23. maj, 2024 Prijavi Napisano 23. maj, 2024 pred 50 minutami je Slivka napisal: Eee, @Wankel, če ti pridem na kakšnem zožanju nasproti z BTjko, bo "strup" hitro našel rikverc... Torej ima @Bini čisto prav. Sploh, če je večji in močnejši kje s hribov doma, pa je že toliko orušpan, da se mu par prask več niti ne bo poznalo in se voznik za to niti ne sekira... .... pa mogoče še malo pod gasom🥴 1 Citiraj
Shrek Napisano 26. maj, 2024 Prijavi Napisano 26. maj, 2024 No...še nekaj. Vedno si predstavljaj, da ti nasproti nekdo od tvojih ožjih pripelje...brat, sestra, oče, mati, stric, teta, hči ali sin... Boš di njih tudi tako agresiven? Bi komu krona iz glave padla, če bi kdaj komu dal prednost? 1 Citiraj
Bini Napisano 26. maj, 2024 Prijavi Napisano 26. maj, 2024 (urejeno) Nova metoda zmečkljivih con... 😁 Bolje tako kot jo imeti na kolenih...👍 😉 Popravljeno 26. maj, 2024 od Bini 1 Citiraj
DonFelipe Napisano 27. maj, 2024 Prijavi Napisano 27. maj, 2024 pred 13 urami je Bini napisal: Nova metoda zmečkljivih con... 😁 Bolje tako kot jo imeti na kolenih...👍 😉 Preveč riževega žganja in veganstva pušča posledice. Pa še LGBT lobij ima prste vmes. Citiraj
Jest Napisano 2. junij, 2024 Avtor Prijavi Napisano 2. junij, 2024 Tole bo pa drago ... expensive-delivery-get-videos.mp4 3 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 2. junij, 2024 Prijavi Napisano 2. junij, 2024 Če ne bil parkiran kot bi ga vozil konj, bi mogoče se celo izšlo. Pol pa pride drug konj, ki pozabi rampo dvignit pa je škoda tu. 1 Citiraj
Slivka Napisano 5. junij, 2024 Prijavi Napisano 5. junij, 2024 Se zgodi... Spregledal solkanski podvoz - Robin WWW.ROBIN.SI V Solkanu se je danes, nekaj po 11. uri pripetila prometna nesreča, ki jo je povzročil voznik tovornjaka. 44-letni voznik tovornega vozila, ki je vozil iz smeri 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano 5. junij, 2024 Prijavi Napisano 5. junij, 2024 Ko spiš z odprtimi očmi se ti zgodi tole.... Citiraj
Slivka Napisano 6. junij, 2024 Prijavi Napisano 6. junij, 2024 Em, ... Torej... Se pravi... ... ... Niso samo pri nas talenti... Če sem prav razumel, je prijatelj to slikal nekje pri Regensburgu... 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Shrek Napisano 6. junij, 2024 Prijavi Napisano 6. junij, 2024 Ni pri nas...so pa naši... 😋 1 1 Citiraj
Bini Napisano 6. junij, 2024 Prijavi Napisano 6. junij, 2024 pred 44 minutami je Shrek napisal: Ni pri nas...so pa naši... 😋 Keri naši.... 🤔 Citiraj
godlike Napisano 7. junij, 2024 Prijavi Napisano 7. junij, 2024 Balkanska vrata so v LJ, kjer se začne Balkan. Tako, da mi na sončni strani Trojan smo varni 😅 2 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.