Skoči na vsebino

Mazda CX-7

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

?io!

Da malo spet zbudim mojo temo. Po vsej verjetnosti bo letnik 2011, ker ?e ga zdaj naro?im bo ravno za novo leto pri meni. Cena novega pa mi pride na cca. 38.000?. Druga varianta je, da bi vozilo naro?il (to?no tako opremo, kot ?elim) in potem avto hi?a registrira kot testno in po cca. 3 mesecih mi jo proda kot testno vozilo. Razlika v tem primeru pride cca. 4000? cenej?e. Kaj pravite na to? Je za riskirat in kupit testno? Imam ob?utek, da taka vozila pridejo ?e »zjahana« Ne vem, mogo?e se pa motim. Testnega nisem ?e nikoli kupil.

Lp

• Odgovori 112
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

?io!

Da malo spet zbudim mojo temo. Po vsej verjetnosti bo letnik 2011, ker ?e ga zdaj naro?im bo ravno za novo leto pri meni. Cena novega pa mi pride na cca. 38.000?. Druga varianta je, da bi vozilo naro?il (to?no tako opremo, kot ?elim) in potem avto hi?a registrira kot testno in po cca. 3 mesecih mi jo proda kot testno vozilo. Razlika v tem primeru pride cca. 4000? cenej?e. Kaj pravite na to? Je za riskirat in kupit testno? Imam ob?utek, da taka vozila pridejo ?e »zjahana« Ne vem, mogo?e se pa motim. Testnega nisem ?e nikoli kupil.

Lp

?e je avto hi?a resna potem ni straha za testna vozila imam dobre in tudi malo manj dobre izku?nje. Naslednji? bi ?e vzel testno vozilo ampak preverjeno. (?e je tako, da ga za tebe naro?ijo mislim, da ne sme biti problema)

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Jaz sem sedanjo (2008) in prejsnjo (2003) sestico kupil na tak nacin... in nisem imel nobenih problemov... Prejsnjo sem kupil tako kot je bila (oprema)... pri sedanji pa sem izbiral barvo, paket opreme,... Edino precej prej se je treba odlocit... da jo narocijo, da pride... da jo imajo cca. 3 mesece registrirano... in v tem casu ima prevozenih okoli 10K do 15K km ...

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Jaz sem sedanjo (2008) in prejsnjo (2003) sestico kupil na tak nacin... in nisem imel nobenih problemov... Prejsnjo sem kupil tako kot je bila (oprema)... pri sedanji pa sem izbiral barvo, paket opreme,... Edino precej prej se je treba odlocit... da jo narocijo, da pride... da jo imajo cca. 3 mesece registrirano... in v tem casu ima prevozenih okoli 10K do 15K km ...

In kolk si profitiral glede na ceno nove?

33112_1.png

• 2 meseca kasneje...
Napisano

?ivjo!

Mi ?tudiramo o nakupu te mazde. Ampak ker japonci pogosto menjajo modele avtomobilov nas zanima ?e se spla?a kupit ta model in da nebo pri?el naslednje leto nov ven... ker potem nismo ni? naredil :D

Malo pa dvomim tudi v prostor, ker sem ?e v avtu sedel in ker smo malo bolj obilnej?a dru?ina :D me skrbi za prostor.. otroci pa tudi niso ve? dojen?ki.

Malo nas tudi mu?ijo dodatki, ker mi bi radi imeli vse dodatke (elita :P ) vsi dodatki so Revolution Luxury paket, ampak pri selmarju nimajo avta trenutno naprodaj z vsem tem, zato je naslednji problem uvoz iz Japonske koliko dolgo bi to trajalo in ali je kje v evropi skladi??e teh avtov, ker mi nebi ?akali na avto 2 meseca :D

LP

• 2 tedna kasneje...
Napisano

In kolk si profitiral glede na ceno nove?

Sele zdaj videl tole.... :) ... sem takrat izgleda spregledal... Cena je bila nizja slabih 5.000? pri zadnji ... Pri prejsnji se pa ne spomnim vec :) ... Mislim, da okoli 700.000 SIT :) Vem, da je prejsnja bila 4.4 mio. SIT ... Koliko je takrat bila nova pa ne vem vec ...

lp

Thomas

image.png

• 5 mesecev kasneje...
Napisano

Mazda je pred leti za?la v krizo in jo je kupil Ford.

Tole pa mislim, da ne dr?i... so pa skupaj sodelovali (t.i. Joint venture), kar pa kolikor vem je sedaj stvar preteklosti.

Malo prebiram zadeve zdaj, ker sem nov tukaj... radovednost pa velika :P

Pardon. <_<

• 2 leti kasneje...
Napisano

Zdravo. Rahlo se zanimam za nakup cx7, pa sem se odlocil zbrati kaksna mnenja in izkusnje iz prve roke. Torej lastniki mazde cx7 prosim razpisite se, na kaj biti pozoren pri nakupu rabljenega avta. Kaksne so kaj slabosti in kaksne so dobre strani. Naj bo predvsem govora o 2,3 bencin lahko pa brez problema tudi kaksno mnenje o dizlih.

Za to temo sem se odlocil zato ker je o cx 7 zelo malo problematike opisane na forumu (v primerjavi z m6).

Napisano

lp

Thomas

image.png

Napisano

Ali obstaja na forumu kdo ki si lasti cx 7 2.3 pa bi bil pripravlen na 4 oci kaj vec povedat pa predvsem pokazat (kao en krog...) k to pr prodajalcih slisis itak same superlative...

Napisano

Kontaktiraj uporabnika z nickom BOJ?.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.