Skoči na vsebino

Računalništvo

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Jest samo PUBG. Obačasno kakšen single player, kot je the last of us recimo :)

Napisano
pred 1 uro je TBA napisal:

BF6 Beta sem probal

haha mi tudi s frendi, še twitch streame smo gledal, da smo dobl early access 2 dni prej. Sej ni bad, sploh ko bojo poštimal še par malenkosti do oktobra

Napisano
pred 54 minutami je samSimon napisal:

haha mi tudi s frendi, še twitch streame smo gledal, da smo dobl early access 2 dni prej. Sej ni bad, sploh ko bojo poštimal še par malenkosti do oktobra

po par letih ena spodobna online. CoD je tko sranje ratal in zadnjega al zadnjih par sploh nisem kupu. 

trenutno pa čakam da se mi updata MSFS2024, cca 408GB, ker sem zbral da mi večino stvari na disk zmeče da mi čim manj strema prek serverjev.

Napisano
pred 31 minutami je TBA napisal:

po par letih ena spodobna online. CoD je tko sranje ratal in zadnjega al zadnjih par sploh nisem kupu. 

trenutno pa čakam da se mi updata MSFS2024, cca 408GB, ker sem zbral da mi večino stvari na disk zmeče da mi čim manj strema prek serverjev.

Joj men je že FS2020 mučno zagnat, nisem ga par mesecev in vem da bo spet updatal na polno :D

Maš yoke?

Podpis.png

Napisano
pred 42 minutami je g.Wankel napisal:

Joj men je že FS2020 mučno zagnat, nisem ga par mesecev in vem da bo spet updatal na polno :D

Maš yoke?

žal ne, mam 20let star extreme 3d :P . za silo je. 

sem si pa kak mesec nazaj kupu tobija :) 

Napisano
pred 2 minutama je TBA napisal:

žal ne, mam 20let star extreme 3d :P . za silo je. 

sem si pa kak mesec nazaj kupu tobija :) 

Jaz sem si aprila kupil od Logitecha, tko mal za zabavo. Je bil 130€ na njihovi strani. Sicer je bolj za kakšne Cessne pa to...

Podpis.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.