Računalništvo
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Še nekaj sem pozabil...bo mogoče za koga zanimivo,ker se okoli te teme zelo malo ve,oz. je veliko (po moje več kot 95% vsega na trgu) ponujene robe "za en drek". Gre za Audijo "banane". Za kaj pišem skoraj vse,kar je na trgu-ker je cilj čim boljši kontakt in prenos.kar pa običajno večdelna zasnova onemogoča...gre predvsem za pin,ki je pogosto vprešan v telo banane. Jaz pri svojem sistemu na priklopu na ojačevalec uporabljam High quality banana plug | Set of 4 | up to 16 mm² conductor cross-section WWW.IN-AKUSTIK.COM Banana plugs (set of 4) for up to 16 mm² conductor cross-section. 24k gold plated, screw contacts, brass contacts. https://amzn.eu/d/77MIRIX To so ene reeeedkih banan,kjer sta "trup" in pin iz enega kosa. In so celo "stackable". A že od nekdaj se sorazmerno dober glas drži "majhnih" banan od znamke Clictronic https://amzn.eu/d/7FAOX3x Tukaj je pin tudi "vprešan",a je tukaj razlika v montaži kabla,kjer žičke tišči direkt na pin-torej optimalni kontakt...na pinu pa "klasična" kontaktna vzmet. Sem naročil dva kompleta za Atmos priklop,in prvi vtis je zelo dober-priporočam👍 Je pa razveseljiva izjemna kompaktnost in kvaliteta izdelave-za cvenk TOP👌 A pozor-ne zamenjati z "Amazon-basics" robo!!!👎
-
Res je👍 Tukaj je v redu,k je zelo močen po hladilni moči...sicer je pa po tem tudi najglasnejši,ko laufajo venti na 100% Da se boš pa itak moral potruditi pri nastavitvi krivulje za ventilatorje je jasno kot beli dan...na saj to moraš tako ali tako... Upam,da ti bo dobro služil😉
-
Jaz nebi mirno spal,da jo ne zaflika, ker če ti na AC spusti ni najboljš....
-
Ja naj bi bil najboljši AIO 360mm. Je pa to pro verzija z drugačnimi (boljšimi) ventilatorji. Priklopil bom vrjetno vsako stvar posebi, da jo potem lahko reguliram. Načeloma se ga v idle oz. ko ni pod obremenitvijo nebi smel neki slišat. Ko je pa pod obremenitvijo se pa tako ali tako vsaka stvat sliši in me to ne moti :). Razn če imaš vse na minimum. Sedaj se mi recimo 3x intake fani vrtijo na 100% k je nad 65C.
-
Projekt nadgradnje z 5.1 na 5.1.4 je končno dokončan....do konca priklopil,zafugiral,pobelil itd,da je čim bolj estetsko integrirano...pač,moja "poslušalnica" je hkrati tudi klasična družinska "dnevna soba". Včeraj zvečer,ko je zunaj bolj tiho,sem sistem na novo kalibriral,in efekt enostavno "frapira"...kdo bi mogoče rekel WTF😲 Komplet fronto sem pustil na "full range"...ojačevalec je dodal še t.i. double bass (na fronto dodan LFE),kar je sprva res impresivno,a sem izklopil,ker je "too much"🤪...pač sistem ne ve,kako zmogljivi so nuVero-ti😄 Surrounde sem rezal na 60Hz,Atmose pa na 80Hz (spodnja mejna frekvenva WS-103 je 95Hz@-3dB in 80Hz @-6dB). Seveda najprej Enostavno "adijo"😲 Bom moral vse živo še enkrat preposlušati🙄 In še dve novosti v zbirki-dobra stara muska...Imam še kaseto...še iz socializma😄 #53 in the SDE Surround Series: Fine Young Cannibals / The Raw and the WWW.THESDESHOP.COM EXCLUSIVE TO THE SDE SHOP • REGION-FREE BLU-RAY AUDIO • DAVID KOSTEN DOLBY ATMOS MIX • DAVID KOSTEN 5.1 MIX •... Tudi imam vinilko še iz socializma😄 #52 in the SDE Surround Series: Tears For Fears / Songs From The Big C WWW.THESDESHOP.COM EXCLUSIVE TO THE SDE SHOP • REGION-FREE BLU-RAY AUDIO • STEVEN WILSON DOLBY ATMOS MIX • STEVEN WILSON 5.1 MIX •... Oboje z raznimi špurami...Atmos,Stereo,instrumental,HiRes-Stereo itd... Pride še en BluRay...bi že zdavnaj moral,a naša carinska pošta-če je pri njih manj kot pol meseca je že malo čudno🤨👎
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.