Boss Napisano 9. marec Prijavi Napisano 9. marec Pred eno uro je skritikrt napisal: Če te bo kdo nategnil,te bo kitajc!!! ❤️ Pa to že desetletja razlagam, pa me vsakič napadejo, da to ni res. 1 1 Citiraj
Bini Napisano 9. marec Prijavi Napisano 9. marec pred 29 minutami je Boss napisal: ❤️ Pa to že desetletja razlagam, pa me vsakič napadejo, da to ni res. Ni pa nujno, da te bo, lahko se sam.... Citiraj
Boss Napisano 9. marec Prijavi Napisano 9. marec Bo kr držalo, Kitajc če bo imel možnost te bo nategnil. A veš kdaj te ne bo? Takrat, ko ve, da te še rabi za prihodnji biznis. Kitajci drugač nimajo morale, so kot nekakšni azijski židje. 1 1 Citiraj
skritikrt Napisano 9. marec Prijavi Napisano 9. marec pred 3 urami je Boss napisal: A veš kdaj te ne bo? Takrat, ko ve, da te še rabi za prihodnji biznis. Tudi to ne. Sem že objavljal,pa dajmo še enkrat...o tem govori cca. od 4:30 naprej. Citiraj
Agerg Napisano 10. marec Prijavi Napisano 10. marec Če je miljarda folka, potem je logično da je za 100 Slovenij nategunov... 1 Citiraj
Boss Napisano 10. marec Prijavi Napisano 10. marec O fak 200 milijonov nategunov Vsak 6. je nategun - katastrofa. 1 Citiraj
Bini Napisano 10. marec Prijavi Napisano 10. marec Če se pustiš se pač pustiš.... Mimogrede vsak, ki kaj proizvaja, prodaja hoče zaslužit in to je to. Za koliko pa kupiš je pa na tebi, boljši kot si pogajalec manj te nategne.... 😁 1 Citiraj
Boss Napisano 10. marec Prijavi Napisano 10. marec pred 6 urami je Bini napisal: Če se pustiš se pač pustiš.... Mimogrede vsak, ki kaj proizvaja, prodaja hoče zaslužit in to je to. Za koliko pa kupiš je pa na tebi, boljši kot si pogajalec manj te nategne.... 😁 Velik sreče s takim načinom razmišljanja. 1 Citiraj
Bini Napisano 10. marec Prijavi Napisano 10. marec pred 3 urami je Boss napisal: Velik sreče s takim načinom razmišljanja. Me prav zanima kako tebe nat..... 🤔 Citiraj
Boss Napisano 10. marec Prijavi Napisano 10. marec Nisi dobro razumel... Čajniz te bo nategnil, da na začetku še opazil ne boš pa če si še tako previden. Edina zaščita ti je, da ne kupiš nič od njega. To sem imel v mislih, ko sem ti rekel velik sreče. Ja poslovanje s Čajnizi je nekje tam, kot je igranje lota. 1 1 Citiraj
Scr3am Napisano 10. marec Prijavi Napisano 10. marec pred 6 minutami je Boss napisal: Nisi dobro razumel... Čajniz te bo nategnil, da na začetku še opazil ne boš pa če si še tako previden. Edina zaščita ti je, da ne kupiš nič od njega. To sem imel v mislih, ko sem ti rekel velik sreče. Ja poslovanje s Čajnizi je nekje tam, kot je igranje lota. Ne pretiravaj 1 Citiraj
Bini Napisano 10. marec Prijavi Napisano 10. marec Čez 10 let boš povedal od koga boš kupoval stvari.... 1 Citiraj
Boss Napisano 10. marec Prijavi Napisano 10. marec pred 8 minutami je Scr3am napisal: Ne pretiravaj A si kitajski avto naročil pa te zdaj mal grize 1 Citiraj
etcho Napisano 27. marec Prijavi Napisano 27. marec Teli trumpeljni se bojijo kitajcev kot hudič križa. ZDA: Vsi kitajski usmerjevalniki za domačo rabo so nevarni! | Monitor WWW.MONITOR.SI Zvezna komisija za telekomunikacije (FCC) v ZDA je sporočila, da prepoveduje uvoz vseh usmerjevalnikov mrežnega prometa... 1 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 27. marec Prijavi Napisano 27. marec (urejeno) "dokler se proizvodnja ne premakne v ZDA." Nekoč so nekateri routerji proizvedeni v ZDA pred prodajo morali potovati v laboratorije NSA. Zagotovo so merikanci sedaj že racionalizirali postopke in potrebne "dodatke" namestijo že v proizvodnji. Popravljeno 27. marec od Mraušk Mčk 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Matick Napisano 27. marec Prijavi Napisano 27. marec (urejeno) DNSCrypt das na racunalnik, al pa en raspberry pi pred ruterjem, pa naj proba poslusat kar hoce. Drgac pa, ameriske firme so ze velikokrat ujeli pri takih zadevah kjer zj obtozujejo kitajce. Kitajcov se niso Popravljeno 27. marec od Matick 1 Citiraj
Boss Napisano 27. marec Prijavi Napisano 27. marec Vedno je tako, da najbolj tuli tisti, ki to sam počne... zakaj? Zato ker ve kako se to dela in ker ima izkušnje pri sebi. 4 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.