goB Napisano 15. maj Prijavi Napisano 15. maj "Že danes največji podatkovni centri porabijo več energije kot marsikatero manjše mesto" WWW.RTVSLO.SI Podatkovni centri za umetno inteligenco prinašajo zagato, na katero pred leti nihče ni pomislil. V sistem je vstopil nov, velik porabnik energije in virov, ki je sicer energijsko vse bolj učinkovit, a zaradi vse večjega... 1 Citiraj
Boss Napisano 15. maj Prijavi Napisano 15. maj Ni panike, bomo ljudje še bolj šparali pri porabi elektrike... vse polnilce izklopit pa aparate ne držat na standby, da bomo porabili 100Wh manj na dan. Če bomo vsi stisnili bo lahko kapital gnal tele AI centre. Komi čakam, da jim lahko pomagam. 1 5 Citiraj
MazdaBoy Napisano 18. maj Prijavi Napisano 18. maj Hey IT mojstri... 🙋♂️ Kako se obnesejo ti monitorji, kej takega npr.? Uporablja kdo? Hvala. /i/145195179/550/550 Arzopa Z1FC prenosni monitor 41cm (16,1), FHD, IPS, 144Hz, mHDMI, USB-C, zvočniki, ovitek (Z1FC-GREY) | mimovrste=) WWW.MIMOVRSTE.COM PROMO KODA – 10 % popusta s kodo 10MPK26 do 31. 5. 2026 Prenosni monitor Arzopa Z1FC s 40,9 cm (16,1") Full HD IPS zaslonom in 144 Hz osveževanjem je idealen za igranje iger in delo. Ponaša se s 106 %... Citiraj
etcho Napisano 3. junij Prijavi Napisano 3. junij Ko sem probal en projekt spraviti na portal Vercel in se aplikacija nikakor ni hotela povezati z bazo, mi je po 11. poskusih UI napisal tole: Pa sem mu samo napisal, da ne morem verjeti, da še vedno ne dela. No, mislim, da sva jo v enem 15. poskusu le spravila v delujoče stanje. Citiraj
Boss Napisano 3. junij Prijavi Napisano 3. junij Haha... ampak ratujejo čedalje bolj s človeškimi lastnostmi. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 5. junij Prijavi Napisano 5. junij Neodvisnost in samostojnost. A se nismo nekoč boril za to? Blaž Zupan: Z enim odklopom nam lahko ZDA sesujejo celoten finančni sistem WWW.RTVSLO.SI Zoper sodnico ICC Beti Hohler so ZDA uvedle sankcije, ki vključujejo zaprtje bančnih računov in onemogočenje digitalnih storitev. Naša digitalna odvisnost omogoča, da lahko tuja država to stori vsakemu... 4 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.