Skoči na vsebino

Zimske gume 2013/2014

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 102
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

http://www.vulkanizerstvo-lasic.si/

?e se nas zbere ve? naro?nikov hkrati, se lahko zmenimo za dodaten 3% popust!

?e kdo pozna ?e bolj?ega ponudnika sem zraven!!!

Lasic je zanimiv za tiste, ki so od "tam dol" ;) ... Kolikor sem gledal ima v "nasem" koncu Lustrek dokaj podobne cene... >> http://wwv.avtoservis-lustrek.si ...

Recimo Dunlop Wintersport 4D v dimenziji 225/55 R17 so pri Lasicu 170,10?, pri Lustreku pa 171,09? ... Pri gume-pnevmatike.com pa so 182,91? in ce odstejem se popust (4? pri kosu, ce se kupuje 4 gume) pridejo 178,91? ... pri Matsport so 177,90?

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Ima kdo izku?nje z Yokohavmo V.drive? Rabim za mazdo2 195/45/16 in je cena res ugodna v primerjavi s konkurenco. Druga?e bomo pa? plunl za Conti.. Ne vem kak so japonci pristal na takih eksoti?nih dimenzijah.. <_<

Napisano

Mene tud morijo te zimske gume letos. Problem je ker mam 17' in gre gor 215/45 kar so brutalne cene in slaba izbira ali pa 205/50. Sploh nevem kaj naj gledam vse kar je vredno je 150?+ :S

When in doubt, duck it!

Napisano

Uniroyal je druga? Continentalov ?e nekaj ?asa

to pa nisem vedel :blush:

Hitrostni razred zimske pnevmatike je lahko dva razreda ni?ji od razreda v homologaciji (npr. letna pnevmatika H dovoljuje zimsko pnevmatiko T)

Ha, meni v karton?ku dovoljujejo razred Q za zimske-do 160/uro. ?zmeden?

Napisano

Niso mislili na divjake s primorske

Ha, samo je smeh, ker takih sploh ne najde? med ponudbami. :D

Napisano

Narocil Conti 830 v dimenziji 215/50R17 - 149?/kos, montaza inkluziv...

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Jaz sem tudi ravno danes narocil Dunlop WinterSport 4D v dimenziji 225/55 R17 ... Po ceni 164?... Jutri peljem se feltne, da jih kar zmontirajo in potem enkrat ob priliki peljem premontirat... Sem kolebal med Dunlop in Continental T850... Pa slednjih menda v zeljeni dimenziji ni... Samo T830, ki pa so menda tehnolosko starejsi model...

lp

Thomas

image.png

Napisano

kire gume se pa najbolj spla?a za mazdo 6 dimenzije 205/55/16 ? tak da so dokaj cenovno ugodne pa dobre, ?eprav ne rabim ravn najbolj?ih, saj se 90% casa furam po dobro splu?enih cestah, ?ivim pa tudi v dolini :)

kaj pravite o tej gumi ?

http://www.gumax.si/default/continental-co...-55r16-91t.html

Napisano

po testih naj bi trenutno bla tole najbolj?a guma tako da nima? kej zgre?it, ?e jo nabavi?

33112_1.png

Napisano

ne cist, pomeni ds jih lahko vec pumpas, da imajo pol vecjo nosilnost

za trse boke vzames visji hitrostni indeks

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Kaj nj pa js dam gor 215/45 r18, pa da so vsaj za hitrosti 210+ ? :(

Pa da ne stanejo fuka in pol ampak samo pol.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Kaj nj pa js dam gor 215/45 r18, pa da so vsaj za hitrosti 210+ ? :(

Pa da ne stanejo fuka in pol ampak samo pol.

Nankang :jezicek::harhar: ali pa Hifly Win-Turi :P:harhar:

Pri taki dimenziji nimas prav veliko izbire ... Bridgestone ali Michelin ...

http://goo.gl/TBesPQ

http://goo.gl/NE76ZM

lp

Thomas

image.png

Napisano

Misli? 225/40 18 ?

Napisano

manj je razlike pri 225/45 (napram originalu) ampak cene 225/40 so res nizje in se vedno bi slo skoz

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

manj je razlike pri 225/45 (napram originalu) ampak cene 225/40 so res nizje in se vedno bi slo skoz

Letnjake mam take dimezije gor.

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Sem vzel Dunlop SP WinterSport 4D XL 225/55R17 101V ... po 166? za kos... vse skupaj s premontazo, ventilcki in hrambo letnih me je prislo 695? ...

Na avtu sicer ne izgledajo tako fajn kot 19" ...

Objavljena slika

Upam, da se bodo dobro obnesle... :P

lp

Thomas

image.png

Napisano

Jebe? tak prispevek, ?e zadaj stoji gumarski proizvajalec, ki mu je v interesu, da prika?e to kar ?eli prikazati.

Na vseh neodvisnih primerjalnih testih v mokrem in suhem vedno zmaga letna guma ne glede na temperaturo. Seveda pa ne mora? vsakih pet minut menjat gume glede na razmere tako, da je normalno, da se tekom zime uporabljajo zimske gume, ki so vseeno bolj?i kompromis kot pa letne gume v snegu.

33112_1.png

Napisano

Ampak nikjer ne favorizirajo proizvajalca. Govora je o tipu gum

Continental...?!?! :huh:

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Haha, maš prav. Pa evo js se skoz vozim, zraven pa še kompliciram, kar temu našemu kompliciranmu motorju čist pritiče 😉   Se mi pa zdi prav, da se predebatira tud neke take malenkosti in zbere mnenja pa po možnosti pride do nečesa.
    • Glede na moje izkušnje z dizli najmanj idiot-proof motor.   Ne znam povezat električni regulator s temperaturo vode 🤔
    • Ljudje božji, vsedite se vendar v avte in se vozite. Za to so avto narejeni .Ne komplicirati toliko. 😉 Ko prebiram komentarje nekaterih lastnikov Mazd ti gor , mi takoj pride na misel kitarski forum. Modeli kupijo kitare za par jurjev (custom verzije svetovno znanih kitaristov) in komplicirano. Pa to ne štima ,pa ono. Pa ni dobro pobarvano,pa prečke niso v redu narejene...Svetovnim kitaristom so pa te iste kitare in modeli super. Ni problem v kitarah...
    • Saj ne vem, ali naj te človek jemlje resno ali bolj tako za šalo. Po moje bo to drugo.😉
    • @Jest te je že prehitel z objavo videa. Ta video je bil ubistvu danes že 3x objavljen na forumu.    
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.