Ker si pussy in ne upaš.
7 let star ford je ekološki pod pogojem, da ni proizveden.
Samooskrba je to, če nekdo nima za solarno pa mu poten mi ostali del investicije sfinanciramo. Isto za avto.
Višek samooskrbe je pa to, da na strehi visijo kitajski paneli, na dvorišču je pa parkiran kitajski avto.
Sej ne narašča zarad olja, ampak zato ker se v olje počasi meša gorivo zaradi načina delovanja čiščenja DPF filtra. Določen del nafte lahko spolzi v karter sploh v primerih, ko je postopek čiščenja prekinjen - se pravi je bil motor ugasnjen tekom očiščevalnega cikla.
Narašča.
Kupil sem jo od prvega lastnika, poznan gospod cca 60 let.
Nekaj je omenjal injektorje in aditive, samo temu nisem preveč posvečal pozornosti.
Avto ima 280.000 km, pri 200.000 naj bi bilo nekaj narobe z verigo in naj bi šel blok motorja.
Kompletni del naj bi bil zamenjan z originalnim, popolnoma novim.
Malo sem bral o tem motorju in naj bi se olje dvigovalo.
Pri 50 letih v življenju še nisem videl, da lahko nivo olja narašča.
Zdaj vidim, da je možno.
Kakšen nasvet, kje naj se lotim zadeve?
Hvala
To smo nekateri za časa korone opozarjali pa so nas zmerjali s teoretiki zarot. Ja dohtarji so vedeli že takrat in zato so dobivali take finančne bonuse, da so bili tiho.
Vedno in povsod je pravilo, da se cepivo dolgoletno testira predno se ga odobri otrokom in predvsem nosečnicam. Tukaj pa so bili povoženi vsi standardi in pravilniki zdravstvene stroke. Cepili so vse kar jim je prišlo pod roke, čudno da se niso celo na živali spravili - kake zajčke, kužke, mucke, konjičke in plave kite bi tud recimo lahko... bolj je žvauca srčkana, večjo dozo ali več doz bi fasala.
Vrača se Mazda CX-3, na ceste pripelje prihodnje leto
WWW.AVTOMANIJA.COM
Mazda je prvič uradno nakazala prihod nove generacije modela CX-3 in sicer kar med...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo