skritikrt Napisano 6. marec Prijavi Napisano 6. marec Nina (musician) - Wikipedia EN.WIKIPEDIA.ORG 👍 Citiraj
g.Wankel Napisano 22. marec Prijavi Napisano 22. marec 1 Citiraj The ability to speak does not make you intelligent.
skritikrt Napisano 24. april Prijavi Napisano 24. april Zelo zanimiva primerjava-Imam Roxy Music SACD,kjer so vsi komadi tako v stereo kot v multichanel-u( 5.1 )+Always Unknoving le v surroundu😍 Amazon.com WWW.AMAZON.COM 😲 Vem,da je "perlica",a da se rabljena za tak cvenk prodaja🙄...wtf In "čapnil" na netu torrent BluRaya z Atmosom😁 Attention Required! | Cloudflare SUPERDELUXEEDITION.COM ays Unkowing Kjer pa omenjenega komada žal ni🥺....vseeno zelo zanimiva primerjava Atmos vs. SACD🧐 Za ezoterike😉 Citiraj
skritikrt Napisano 28. april Prijavi Napisano 28. april Potegnil dol BluRay izdajo z Atmosom...so včeraj sosedje "morali" poslušati😄. Hysteria je odlična...cel album je👍. Def Leppard itak slovi kot perfekcionističen bend,in tudi tukaj se niso izneverili. Za moje pojme ena boljših izvedb kombinacije z klasiko oz.simfoničnim orkestrom. Ker me zmeraj moti,če "klasika" dobesedno "ubije" osnovni karakter rock glasbe. Tukaj je le "spremljava" pa še ta je vkomponirana v komade,in ne igra "solo",kar vsaj po mojem okusu ne deluje tako negativno...dobro so naredili👍 1 Citiraj
etcho Napisano 25. junij Prijavi Napisano 25. junij Luka Šulić & band, proslava za Dan državnosti v Piranu, Tartinijev trg. Virtuoz, ni kaj! Na posnetku (1:19) se je začel oglašat en pes v bližini in je še Luki šlo na smeh. 😁 1 1 Citiraj
skritikrt Napisano 25. junij Prijavi Napisano 25. junij (urejeno) Bryan Adams v Avditoriju Portorož...super je bilo...Bare Bones verzija,pa je folk vseeno že pri prvi pesmi čisto "not padel"😄 Ma,kdor pozna njegovo musko,mu bo itak vse jasno-pri njem je "ziher"😃👍 Bilo pa je vroče in soparno za popi....it,a se je zdelo,da nima veze...Bryan cel koncert ni spil niti kapljice pijače-vsa čast...mora paziti na glas... Popravljeno 25. junij od skritikrt 4 1 Citiraj
Alex Napisano 26. junij Prijavi Napisano 26. junij pred 7 urami je skritikrt napisal: Bryan Adams v Avditoriju Portorož...super je bilo...Bare Bones verzija,pa je folk vseeno že pri prvi pesmi čisto "not padel"😄 Ma,kdor pozna njegovo musko,mu bo itak vse jasno-pri njem je "ziher"😃👍 Bilo pa je vroče in soparno za popi....it,a se je zdelo,da nima veze...Bryan cel koncert ni spil niti kapljice pijače-vsa čast...mora paziti na glas... Super.👍 Samo je moralo bit pa res nevzdržno zaradi te vročine, ki je že več kot teden dni. 1 Citiraj
godlike Napisano 5. julij Prijavi Napisano 5. julij Včeraj Mi2 akustični v Žički kartuziji. 1 1 Citiraj
Z M A J Napisano 12. julij Prijavi Napisano 12. julij 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
godlike Napisano 14. julij Prijavi Napisano 14. julij Oh ja. Pa še en Nalin & Kane - Beachball in si me popeljal v zlata leta trance-a. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 30. avgust Prijavi Napisano 30. avgust 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 4. september Prijavi Napisano 4. september Pridem k sodelavcu v pisarno in se ravno vrti ta pesem: Ko sem prišel nazaj v svojo pisarno, sem jo šel prav za nalašč poiskat... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
skritikrt Napisano 9. september Prijavi Napisano 9. september To je pa zgodovina oz. eni prvih pionirjev elektronske glasbe. Na novo izdan album Kraftwerk Radio-Activity 50'th Anniversary Limited Edition BluRay z Dolby Atmos,DTS-HD MA5.1 in Stereo Kot narejen za Atmos😍 1 Citiraj
skritikrt Napisano 12. september Prijavi Napisano 12. september Yello -"You Better Hide " in "Stay"( oba feat.Heidi Happy)....adijo pamet😲....zvokovno in tudi kar se tiče Atmosa absolutna referenca👌!!! In seveda tudi Autobhn je moral biti😃 2 Citiraj
skritikrt Napisano ponedeljek ob 08:16 Prijavi Napisano ponedeljek ob 08:16 Ju,hu,hu😃👍...komaj čakal😄....en najlegendarnejših albumov....od Phil Collinsa pa sploh...na novo obdelal v Dolby Atmos legenda tonskih tehnikov Stephen Wilson...bo moralo biti norooo za slišat🤔 Moram pohvaliti založbo Nika.d.o.o,ki je omenjeni BluRay-album v predprodaji ponudila za neverjetno ceno 20,97€...z ptt 25,58€...za ta drobiž se nisem hotel "jebat" po Ljubljani...se mi enostavno ne da🙄... Zapakirano pa prav nenormalno...v valovitem kartonu in 2x v balončkastem ovitku...vzorno👌👍😍 Nikjer tega albuma ne dobiš za tak cvenk😲...v arhivu pa seveda mora biti😄 Citiraj
Alex Napisano ponedeljek ob 09:11 Prijavi Napisano ponedeljek ob 09:11 Ker imam doma veliko LP plošč ( nekje 300+ in pokvarjen gramofon) sem se odločil, da si za rojstni dan "podarim" nov gramofon. Malo sem gledal po spletu in ocene in sem se odločil,da si mislim trgale v vinsko rdeči barvi. https://www.av-planet.si/trgovina/avdio-oprema/hi-fi-komponente/gramofoni/project/debut-line/pro-ject-debut-evo-2/ 2 1 Citiraj
skritikrt Napisano ponedeljek ob 13:39 Prijavi Napisano ponedeljek ob 13:39 pred 4 urami je Alex napisal: Ker imam doma veliko LP plošč ( nekje 300+ in pokvarjen gramofon) sem se odločil, da si za rojstni dan "podarim" nov gramofon. Malo sem gledal po spletu in ocene in sem se odločil,da si mislim trgale v vinsko rdeči barvi. https://www.av-planet.si/trgovina/avdio-oprema/hi-fi-komponente/gramofoni/project/debut-line/pro-ject-debut-evo-2/ Zelo dober nakup👍-v tem cenovnem rangu....ne vem,če obstaja kaj boljšega🧐...že od kar je ta verzija prišla ven,je praktično "nepremagljiv"....ima le tisto,kar nujno mora biti in ničesar preveč. Seveda pa ni za fane avtomatikov...jaz npr. bi vzel kakega starega Sony PS-X75 Biotracer...a to je že druga zgodba.... Boš pogruntal še eno Pro-Jectovo posebnost-že "out of the box" so dokaj natančno nastavljeni...samo plato gor in gas. Aja-ziher bo boljši zvok,k si vzel "premium" barvo😄😉 Še enkrat čestitke k nakupu👍 1 Citiraj
Alex Napisano ponedeljek ob 14:37 Prijavi Napisano ponedeljek ob 14:37 (urejeno) pred 59 minutami je skritikrt napisal: Zelo dober nakup👍-v tem cenovnem rangu....ne vem,če obstaja kaj boljšega🧐...že od kar je ta verzija prišla ven,je praktično "nepremagljiv"....ima le tisto,kar nujno mora biti in ničesar preveč. Seveda pa ni za fane avtomatikov...jaz npr. bi vzel kakega starega Sony PS-X75 Biotracer...a to je že druga zgodba.... Boš pogruntal še eno Pro-Jectovo posebnost-že "out of the box" so dokaj natančno nastavljeni...samo plato gor in gas. Aja-ziher bo boljši zvok,k si vzel "premium" barvo😄😉 Še enkrat čestitke k nakupu👍 Sem ga poslušal v tej trgovini, kjer kupujem hi-fi komponente in bom kupil ta gramofon. Ob primerjavi obeh-Rega Planar 3 sem se odločil za Pro-Ject debut Evo 2. Deluje izvrstno. Pro-Ject ima bolj trdne, precizne base in bolj definirane srednje in visoke. To mi je bolj pomembno. Rega pa je bolj audiofilski. Bolj "uglajen". Me je pa navdušila ta temno bordo mat barva. V živo izpade vrhunsko. Z mojim ojačevalcem Arcam radia A15 bo deloval vrhunsko. Prav takšen ojačevalec je imel v salonu za prestavitev komponent in zvočnikov. Popravljeno ponedeljek ob 14:39 od Alex 3 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.