Igor25 Napisano 23. april, 2015 Prijavi Napisano 23. april, 2015 hvala za odgovor..misljeno je bilo tako da ga dobesedno izklopis,ne samo izbris napake..torej da je ventil noter ampak brez funkcije..to baje delajo pri avtoelektronika crnuce...baje pride dobrih 100 eur..ker novega sse ne splaca kupovat ker zna bit sita fora.. Citiraj
Z M A J Napisano 24. april, 2015 Avtor Prijavi Napisano 24. april, 2015 Blindiran EGR ima ?e ve? Mazda?ev s tega foruma, ?e se ne motim je nekdo to celo sam naredil Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Scr3am Napisano 8. maj, 2015 Prijavi Napisano 8. maj, 2015 Bom pa se izkoristu to temo namesto "pohvalite se" pa bi pohvalil Simona, da mi je vrhunsko zamenju sklopko. Prej?na ja bila ?e originalna in je bla trda pa lesena ko sto matr... zej pa mehka ko putr sam se gas da bi se dal mal nastelat da bi biu isto mal bl mehkejsi pa bi blo top 2 Citiraj
Z M A J Napisano 8. maj, 2015 Avtor Prijavi Napisano 8. maj, 2015 Simon je :macek: in se vedno maksimalno potrudi, tako da obisk pri njem priporo?am tudi tistim, ki ga doslej ?e ne poznate. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 8. maj, 2015 Prijavi Napisano 8. maj, 2015 Simon je :macek: in se vedno maksimalno potrudi, tako da obisk pri njem priporo?am tudi tistim, ki ga doslej ?e ne poznate. Ja res je...zato ima pa tako gu?vo...PS.samo tudi na? Ajvar je MOJSTER vsestranski ???lp 2 Citiraj
Z M A J Napisano 8. maj, 2015 Avtor Prijavi Napisano 8. maj, 2015 Ajvar je res mojster! 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 9. maj, 2015 Prijavi Napisano 9. maj, 2015 Ajvar je :macek: , ampak ta na? :macek: bi lahko naredil enega takega :macek: (smejkota oz. ikono), da bi bil ta :macek: res videt bolj kot :macek: (mijawwww). Sem zakompliciral, hehe Zdaj pa to razlozi se bolj "po kmecko" kaj bi lahko naredili... Pa se bo mogoce celo uresnicilo Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Deeyan Napisano 9. maj, 2015 Prijavi Napisano 9. maj, 2015 Sent from Nokia Lumia 930 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Jest Napisano 9. maj, 2015 Prijavi Napisano 9. maj, 2015 Sent from Nokia Lumia 930Ta je prevec neprijazen... In prevec zlobno izgleda... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Deeyan Napisano 9. maj, 2015 Prijavi Napisano 9. maj, 2015 Pol bi blo pa temule treba sam audijeve znakce dol pobrat Sent from Nokia Lumia 930 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Jest Napisano 9. maj, 2015 Prijavi Napisano 9. maj, 2015 To pa ne bi bil problem bom probal kaj narediti... Sicer pa potem pase na Simonov avto tudi takle auspuh Ali pa da se njegovo RX-8 prebarva v tako 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 9. maj, 2015 Prijavi Napisano 9. maj, 2015 Je tolk majhen, da se niti ne vidi, da ima sedaj Mazdin logo gor ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 9. maj, 2015 Avtor Prijavi Napisano 9. maj, 2015 Mislil sem nekega smejkota, da je kot ma?ek, tak taprav, recimo Garfield varianta. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 9. maj, 2015 Prijavi Napisano 9. maj, 2015 Mislil sem nekega smejkota, da je kot ma?ek, tak taprav, recimo Garfield varianta. A ta ni OK? Predzadnji je pri izbiri smeskov ... :macek2: :macek2: :macek2: :macek2: Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 9. maj, 2015 Avtor Prijavi Napisano 9. maj, 2015 O.K. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
SpEkTr Napisano 9. maj, 2015 Prijavi Napisano 9. maj, 2015 Mojster odli?no zrihtal klimo :-) Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 1 Citiraj
mazda6jure Napisano 9. maj, 2015 Prijavi Napisano 9. maj, 2015 Moje vpra?anje ?e ni nih?e posredoval naprej, lu?ki pa ?e kar svetita. Zdaj sem dobil OBD II in mi je izpisalo naslednjo napako: P0664 Mazda - Intake Manifold Tuning Valve Control Circuit Low Bank 2Nikjer ne najdem nobene koristne informacije. IMV ventil je bil menjan cca 40000 km nazaj in je edina stvar, ki je ?la pri tem avtu po gobe, prevo?enih imam 320000 km.si kaj izvedel na to temo ? jaz imam 121konjsko pa enak problem...ne vem ve? kaj narest Citiraj
Z M A J Napisano 10. maj, 2015 Avtor Prijavi Napisano 10. maj, 2015 Sem zdele Simonu poslal, ker kot ka?e ?e nisem dobil odgovora na to te?avo. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazda6jure Napisano 12. maj, 2015 Prijavi Napisano 12. maj, 2015 P2009 Intake manifold air control actuator, bank 1 - circuit low Wiring short to earth, intake manifold air controlactuator P2009 Intake manifold air control solenoid, bank 1 - circuit low Wiring short to earth, intake manifold air controlsolenoid tega ni mogel pobrisati z ra?unalnikom... se je pa ?e ena koda pri?gala, samo je nisem slikal...o?itno bom moral ?e enkrat do kolega, da mi da na tester ?e enkrat..---po spominu sode? :P2141 Exhaust gas recirculation (EGR) throttle control valve -circuit low Wiring short to earth, EGR throttle control valve Citiraj
mazda6jure Napisano 12. maj, 2015 Prijavi Napisano 12. maj, 2015 evo doktoriral skor na teh dveh lu?kah : http://www.mazda6forums.co.uk/index.php?topic=410.0 I fixed the fault today it was the VSC solenoid, i had tested this solenoid back in feb and it was working, It must have been intermittently working as it would throw up an error every few daysYesterday the management light came on and would not go off no matter how many times i erased the fault codelocation of VSC solenoidVSC solenoid VSC solenoind part numberMazda didnt keep the solenoid on stock so i had a trip to the scrap yard and found the same solenoid on a petrol Mazda Exodus 6 total cost £2 i fitted it reconnected the battery and hay presto no management light. a quick check with a obd2 reader showed 0 fault codes This is a very easy job to do even if you dont really know your way around a spanner the tools i used where a ratchet with a 10mm socket to remove the plastic engine cover and a flat screwdriver to pop off the tubes connected to the solenoid and to un clip the solenoid from its mount Thanks for everyones help with this. Hybrids post was very helpful question n.1....a ma kdo ta del?ek za prodat ? s kake razbite, moj je namre? po?kodovan Citiraj
Z M A J Napisano 13. maj, 2015 Avtor Prijavi Napisano 13. maj, 2015 Pelko mi je odgovoril; Pozdravljeni,Na vasi mazdi 6 je potrebno menjati ali spucati senzor ki je v sesalnem kolektorju verjetno je umazan od sajlpSimon Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazda6jure Napisano 14. maj, 2015 Prijavi Napisano 14. maj, 2015 s ?im se ga ?isti? je to ta senzor v ?katli za zra?ni filter? s ?im se ga ?isti? je to ta senzor v ?katli za zra?ni filter? Citiraj
LabiGT Napisano 2. junij, 2015 Prijavi Napisano 2. junij, 2015 A je doktor ziv? Ne odgovarja na tel ze 2 dni...alfa je ze 3 tedne tam?A je vse ok z njim? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.