323F tezave s prostim tekom
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
To mi je res nenavadno, ker nad avtom ni žice na delu, kjer je potem posrano. Ampak mi je pa zagonetka, da v 100% primerih je posrano točno po tistem, ko avto operem. Sem ša zanalašč pral samo z vodo brez šamponov ali kakršnih koli dodatkov, da bi mogoče jih privabil vonj. Nenavadno mi je to, da ga je deć včeraj kar lepo opral in je bil čist kot solza pa se ni pojavil noben ptičurin in danes zjutraj je bil avto kristalno čist brez drekarije. Se pravi odpadejo teorije o nekem šajnanju al pa odbleskih svetlobe. Dejansko je vedno le takrat, ko operem ročno. Kot, da me tile leteči teroristi opazujejo in si pol dajejo duška. Mislim, fak zgledalo je kot tekmovanje kdo ga več naserje
-
Po količini in intenziteti skoraj ne verjamem, da je bil golob... prej gologlavi jastreb al pa celo albatros.
-
Ti razkrijen prav Nubertovo rešitev? Izjemno preprosto in učinkovito👌 Npr. zraven centra nuVero 70...poglej navodila...ne rabiš brati-le sliko poglej,kaj je v kompletu priloženo-prva in druga slika...bi moral poiskati kje je,pa se mi ne da...v bistvu nič posebnega-gosta pena z privito krogljico....toliko večji fi,da na tesno paše v BR-cev (da jo močni impulzi vseeno ne morejo poriniti iz cevi. Celo "igraš" se lahko z odprtocelično in zaprtocelično peno,in tako čim bolje približaš bass svojim željam in akustiki. nuVero so izjemno potentni v basu. Tako 70 kot tudi 110-ke...oboji imajo tudi stikalo na kretnici-terminalu za reduciranje v bassu,a center ima vseeno še dodatno priložene čepke iz pene,za 110ko si jih lahko dokupil. Pri 110ki sta dve BR-cevi,kar pa omogoča še bolj selektivni poseg v jakost bassa. Za začetek pa ni sile takoj leteti v trgovino-Nubert priporoča preizkušanje z npr. skupaj zvitimi "štumfi" ipd...pri določenih tipih,predvsem starejših zvočnikov (npr. pri nuVero ni temu tako),lahko z zapiranjem BR-cevi veliko pridobiš na področju preciznosti in hitrosti bassa,a seveda na račun "mogočnosti oz. grobe dinamike...oz. dobiš "vitkejši" bass. Tretja slika-izrez iz navodil za 140-ko.
-
Pol je Focus maneken. V Franciji se je golob vsrau na drevi nad avtom. Priletela je juha po robu strehe, nad vrati. Ker so bila vrata odprta, je letelo po vratih znotraj, po sedežu ob otroškem stolčku, po stolčku in po zadnji strani sovoznikovega sedeža. Menda sva z ženo 15min pucala. Hvala bogu, da je večinoma šlo po ledru. Presneti francozi, še golobi so arogantni.
-
Evo, narisana, samo vozi. 27 km, 300 vm. Škocjanski zatok - Sečovlje - Google My Maps WWW.GOOGLE.COM Škocjanski zatok - Sečovlje Lahko pa si naložiš gpx sled v kakšno drugo aplikacijo.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.