dvorjan Napisano 20. junij Prijavi Napisano 20. junij pred 1 uro je Tilen5 napisal: Jaz grem dvoje tablic iskat za mojo mazdo. PO PIZDU GO SOČA Pa vzemi še tretjo - za prikolico ali vsak slučaj. 😃 Citiraj
Tilen5 Napisano 20. junij Prijavi Napisano 20. junij pred 1 minuto je dvorjan napisal: Pa vzemi še tretjo - za prikolico ali vsak slučaj. 😃 KR NALOŽI ? Citiraj
Boss Napisano 20. junij Prijavi Napisano 20. junij pred 3 urami je Tilen5 napisal: PO PIZDU GO SOČA Žal ne moreš ne eno ne drugo 😢 Če je kakor koli vulgarno ti ne odobrijo napisa kot je prvi. Na drugi maš pa šumnik... žal to neagre. 2 1 Citiraj
Slivka Napisano 20. junij Prijavi Napisano 20. junij PR IDEM ISKAT A to bi šlo? Ni ne vulgarno niti šumnikov nima... 1 Citiraj
dvorjan Napisano 20. junij Prijavi Napisano 20. junij A "PR" je pa oznaka za "postonjske ride"? 😃 5 Citiraj
Z M A J Napisano 20. junij Prijavi Napisano 20. junij KR ENKONJ pred 12 minutami je Slivka napisal: PR IDEM ISKAT A to bi šlo? Ni ne vulgarno niti šumnikov nima... Največ 6 znakov, po krajevni označbi. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 20. junij Prijavi Napisano 20. junij GO SLIVKA, ta bi šla čez 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 20. junij Prijavi Napisano 20. junij A pa lahko višek črk s flomastrom napišem na avto? Citiraj
Boss Napisano 20. junij Prijavi Napisano 20. junij Lohk jih tud z izvijačem vgraviraš... bo še bolj retro zgledal. 1 Citiraj
jstdoma Napisano 20. junij Prijavi Napisano 20. junij pred 28 minutami je Slivka napisal: A pa lahko višek črk s flomastrom napišem na avto? A bi napisal: GO SLIVKA PO LOPATO 3 Citiraj
Bini Napisano 20. junij Prijavi Napisano 20. junij Pred eno uro je jstdoma napisal: A bi napisal: GO SLIVKA PO LOPATO To ima po GO preveč črk. GO-LOPATA bi šlo.... 😁🫣😉 Citiraj
Slivka Napisano 20. junij Prijavi Napisano 20. junij Veš kaj, ko moja lopata enkrat štarta, se ljudje ponavadi ne norcajo več.... 2 1 Citiraj
godlike Napisano 22. junij Prijavi Napisano 22. junij Ti si bil v prejšnjem življenju totengrobar? 3 Citiraj
Z M A J Napisano 3. julij Prijavi Napisano 3. julij DonFelipe bi mu dal KR-ELJO 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 8. julij Prijavi Napisano 8. julij Danes videl rdeč Golf s tablico GO BTCOIN. Predvidevam, da se ukvarja s krypto trgovanjem ampak mu ne gre dobr, ker Golf je star vsaj tri generacije nazaj 2 Citiraj
godlike Napisano 8. julij Prijavi Napisano 8. julij Danes me je grdo prehiteval A6 s tablico GO FAST S. Ko sem prebral, sem se začel smejat, kdo želi imeti tablico "Fast ass" oziroma hitra rit 😆 2 Citiraj
g.Wankel Napisano 8. julij Prijavi Napisano 8. julij pred 41 minutami je Boss napisal: Danes videl rdeč Golf s tablico GO BTCOIN. Predvidevam, da se ukvarja s krypto trgovanjem ampak mu ne gre dobr, ker Golf je star vsaj tri generacije nazaj Mogoče ma v BTCju trgovino za konje? 1 3 Citiraj
etcho Napisano pred 16 urami Prijavi Napisano pred 16 urami pred 5 urami je Slivka napisal: To me spominja na legendarno foro, kaj pomeni TOMOS: Tovarna Odpadnih Motorjev Oziroma Smeti. 🤣 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.