TBA Napisano 30. november, 2024 Prijavi Napisano 30. november, 2024 Nova čelada z nekaj extra varnostnimi funkcijami/gadgeti 4 Citiraj
Alex Napisano 30. november, 2024 Prijavi Napisano 30. november, 2024 Danes me je peljal Etcho na next level težavnosti. Bilo je še bolj zabavno kot zadnjič.👍 Nekateri smo tudi padli, ko nas je napadel en besen, velik pes.😊 Ravno smo se spuščali po strmi, kamniti poti, ko sva zagledala črnega vraga, ki je tekel proti nam. Še dobro, da ga je lastnik poklical nazaj. Oba sva na vso moč zabremzala, a sem se samo jaz strosil. Se vidi, da je Etcho profi in je navajen napadov in ugrizov psov. 😊 V glavnem, vsi ki vas zanima Trail vožnja po istrskih gozdnih in drugih poteh, polnih trnja , listja, blata, ste vabljeni na raziskovanje obale z druge plati.. Priznam, da tudi sam spoznavam lepe kraje v slovenski Istri tudi (poti skozi neprehodno rastje, gozdove, čez rečice). Tako, da kogar zanima je Etcho kralj, kar se tega tiče. Naslednjič pa naprej. Mogoče še težja pot. ruj 8 1 Citiraj
FuManchu Napisano 30. november, 2024 Prijavi Napisano 30. november, 2024 Lepe jesenske barve 2 Citiraj
g.Wankel Napisano 30. november, 2024 Prijavi Napisano 30. november, 2024 A je res težko psa dat na povodec, ko si v javnosti. Ne, ''naš pa ne grize'' je vedno izgovor. 7 Citiraj
sportman333 Napisano 30. november, 2024 Prijavi Napisano 30. november, 2024 Pred eno uro je g.Wankel napisal: A je res težko psa dat na povodec, ko si v javnosti. Ne, ''naš pa ne grize'' je vedno izgovor. Pes (vsak) bi moral biti vedno na povodcu, spuščen je lahko samo na poligonu, ampak to večini folka ni jasno, enako kot za kaj se prodajajo vrečke za pasje dreke in kaj je namen pobiranja, in še in še.....ampak smo v Sloveniji, kjer je vsak zase najbolj pameten na svetu.... 5 Citiraj
TBA Napisano 30. november, 2024 Prijavi Napisano 30. november, 2024 pred 4 urami je Alex napisal: Danes me je peljal Etcho na next level težavnosti. Bilo je še bolj zabavno kot zadnjič.👍 Nekateri smo tudi padli, ko nas je napadel en besen, velik pes.😊 Ravno smo se spuščali po strmi, kamniti poti, ko sva zagledala črnega vraga, ki je tekel proti nam. Še dobro, da ga je lastnik poklical nazaj. Oba sva na vso moč zabremzala, a sem se samo jaz strosil. Se vidi, da je Etcho profi in je navajen napadov in ugrizov psov. 😊 V glavnem, vsi ki vas zanima Trail vožnja po istrskih gozdnih in drugih poteh, polnih trnja , listja, blata, ste vabljeni na raziskovanje obale z druge plati.. Priznam, da tudi sam spoznavam lepe kraje v slovenski Istri tudi (poti skozi neprehodno rastje, gozdove, čez rečice). Tako, da kogar zanima je Etcho kralj, kar se tega tiče. Naslednjič pa naprej. Mogoče še težja pot. ruj Super tura. Zgleda da bom moral na tubless ASAP. Kake so bile pa temperature? Ko sem šel popoldan v naših koncih na eno kratko je bilo med 5 in 7 2 Citiraj
Alex Napisano 30. november, 2024 Prijavi Napisano 30. november, 2024 pred 1 minuto je TBA napisal: Super tura. Zgleda da bom moral na tubless ASAP. Kake so bile pa temperature? Ko sem šel popoldan v naših koncih na eno kratko je bilo med 5 in 7 Temperatura je bila na začetku 6-7 stopinj a je pihala tuda močna burja. Ko smo prišli na vrh nas je kar premikala levo, desno. 😊 Tako, da se moraš kar orenk obleči. 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 30. november, 2024 Prijavi Napisano 30. november, 2024 Ja zame ko pedaliram na žgance je čisto preveč pihalo, te dni se s kolesom sam do fitnesa zapeljem 2 4 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
TBA Napisano 30. november, 2024 Prijavi Napisano 30. november, 2024 pred 2 minutama je Alex napisal: Temperatura je bila na začetku 6-7 stopinj a je pihala tuda močna burja. Ko smo prišli na vrh nas je kar premikala levo, desno. 😊 Tako, da se moraš kar orenk obleči. potem je blo v naših koncil bolš vreme, k ni pihalo . 2 Citiraj
Boss Napisano 30. november, 2024 Prijavi Napisano 30. november, 2024 na fitnesu pa najprej na sobnega .... 😜 4 Citiraj
TBA Napisano 30. november, 2024 Prijavi Napisano 30. november, 2024 pred 1 minuto je Tilen5 napisal: Ja zame ko pedaliram na žgance je čisto preveč pihalo, te dni se s kolesom sam do fitnesa zapeljem tud to je neki . sam da ti kolesa pol ne odpihne 2 Citiraj
Alex Napisano 30. november, 2024 Prijavi Napisano 30. november, 2024 Pravkar je Tilen5 napisal: Ja zame ko pedaliram na žgance je čisto preveč pihalo, te dni se s kolesom sam do fitnesa zapeljem Ko sem se vračal iz Izole proti Kopru je ob morju tako od spredaj pihalo, da sem moral vklopiti turbo, da sem se sploh premikal. Eni so kar vozili kolo ob sebi in šli peš 1 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 30. november, 2024 Prijavi Napisano 30. november, 2024 pred 4 minutami je Boss napisal: na fitnesu pa najprej na sobnega .... 😜 če grem občasno na AirDyne mal tempo, drgač pa zdej trenutno povdarek na vajah za noge pred 5 minutami je TBA napisal: tud to je neki . sam da ti kolesa pol ne odpihne Sej ga dam notr u fitnes 😛 1 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
Boss Napisano 30. november, 2024 Prijavi Napisano 30. november, 2024 Pravkar je Alex napisal: Ko sem se vračal iz Izole proti Kopru je ob morju tako od spredaj pihalo, da sem moral vklopiti turbo, da sem se sploh premikal. Eni so kar vozili kolo ob sebi in šli peš To sem tud sam doživel na tej relaciji. Vleče tam ob obali za popizdit. Sem mislil, da sploh ne bom prišel do Žusterne. 2 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 30. november, 2024 Prijavi Napisano 30. november, 2024 Danes ob osmih zvečer dol z moje priljubljene oštarije uletel na domače dvorišče. In doma v soju Lupinke ogromen lisjak na dvorišču. Ne nisem preveč globoko pogledal v kozarec - samo 2 špricerja. 2 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano 30. november, 2024 Prijavi Napisano 30. november, 2024 Ehhh v redu je.... če bi pa začel razlagat o plešočih belih miškah.... tist bi nas pa zaskrbelo. 2 Citiraj
Z M A J Napisano 1. december, 2024 Prijavi Napisano 1. december, 2024 Sem bil danes na zunanjem poganjalcu in me je dodobra prezeblo. Sem se odločil, da za nekaj mesecev prepustim mesto na cesti tistim bolj zagretim in neučakanim, pa srečno vožnjo! 4 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
TBA Napisano 1. december, 2024 Prijavi Napisano 1. december, 2024 pred 4 urami je Z M A J napisal: Sem bil danes na zunanjem poganjalcu in me je dodobra prezeblo. Sem se odločil, da za nekaj mesecev prepustim mesto na cesti tistim bolj zagretim in neučakanim, pa srečno vožnjo! se je potrebno ustrezno oblečt :). danes sem imel mini čistilno akcijo kolesa. 5 Citiraj
Tilen5 Napisano 1. december, 2024 Prijavi Napisano 1. december, 2024 Jaz moram mojega tudi oprat, pa ga spravit 2 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
Mraušk Mčk Napisano 1. december, 2024 Prijavi Napisano 1. december, 2024 pred 4 urami je Z M A J napisal: Sem bil danes na zunanjem poganjalcu in me je dodobra prezeblo. Sem se odločil, da za nekaj mesecev prepustim mesto na cesti tistim bolj zagretim in neučakanim, pa srečno vožnjo! Dilema velika. Danes načrtovanega bicikliranja na Menino z našim mulcem nisva izvedla. Že ene 14 dni sem na meji med zdravim/bolnim, pa sem se mal ukakal. In smo šli peš. Ampak naslednjič za prmejduš s kolesom. 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 1. december, 2024 Prijavi Napisano 1. december, 2024 pred 13 minutami je Mraušk Mčk napisal: Dilema velika. Danes načrtovanega bicikliranja na Menino z našim mulcem nisva izvedla. Že ene 14 dni sem na meji med zdravim/bolnim, pa sem se mal ukakal. In smo šli peš. Ampak naslednjič za prmejduš s kolesom. Od kod pa štartata, kadar gresta na Meninsko planinsko in koliko kilometrov se vama skupaj nabere s tem podvigom? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
godlike Napisano 1. december, 2024 Prijavi Napisano 1. december, 2024 pred 5 urami je Z M A J napisal: Sem bil danes na zunanjem poganjalcu in me je dodobra prezeblo. Sem se odločil, da za nekaj mesecev prepustim mesto na cesti tistim bolj zagretim in neučakanim, pa srečno vožnjo! Z primerno opremo, se vozim do -3°C. 2 Citiraj
Alex Napisano 1. december, 2024 Prijavi Napisano 1. december, 2024 pred 1 uro je TBA napisal: se je potrebno ustrezno oblečt :). danes sem imel mini čistilno akcijo kolesa. Tudi jaz. Sva kar nekaj blata princesla fomov. 😊 3 Citiraj
etcho Napisano 1. december, 2024 Prijavi Napisano 1. december, 2024 (urejeno) Sva vozila iste poti? Moj je pol manj usran. 😁 Popravljeno 1. december, 2024 od etcho 2 1 Citiraj
TBA Napisano 1. december, 2024 Prijavi Napisano 1. december, 2024 Pravkar je etcho napisal: zgleda da orbea bol odganja blat ko levo al pa samo tk zgleda zarad orbejine barvne sheme pikic Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.