Skoči na vsebino

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)

Spet en trening, soparca ni glih pomagala kej....

image.png

image.jpegimage.jpeg

image.jpegimage.jpeg

null

Popravljeno od Tilen5

jajcadizlska.jpg

Napisano

En trening spet... ne ustavim se velikokrat u baru na pivi, ampak tokrat se mi je rez zaluštala velika točena

image.png

image.jpegimage.jpeg

image.jpegimage.jpeg

nullnull

jajcadizlska.jpg

Napisano

Milsim, da si bom umislil nov sedež za kolo,..glede na to da mi je po mojem laičnem mnjenu preširok ter, da me pritiska pod jajci, kljub temu da je pravilno nastavljen(plus zdej se mi je že 2x vnela koža pri vseh teh višincih), ogledana imam 2 morem se pa zapeljati do LJ, da mi zmerijo.

jajcadizlska.jpg

Napisano
pred 24 minutami je Tilen5 napisal:

Milsim, da si bom umislil nov sedež za kolo,..glede na to da mi je po mojem laičnem mnjenu preširok ter, da me pritiska pod jajci, kljub temu da je pravilno nastavljen(plus zdej se mi je že 2x vnela koža pri vseh teh višincih), ogledana imam 2 morem se pa zapeljati do LJ, da mi zmerijo.

Vročina tudi dela svoje... :nevem:

Napisano
pred 21 urami je etcho napisal:

SQlab?

Ogledana mam 2 od selle italia

jajcadizlska.jpg

Napisano
pred 2 urama je Tilen5 napisal:

Ogledana mam 2 od selle italia

Do sedaj že mnogo let uporabljam in zvozil različne od Selle Italia, vrhunski in velika izbira za vsak tip "riti" in vrsto vožnje (cestna, mtb, gravel...). Sedež je ena najbolj pomembnih komponent... Priporočam ti model z "luknjo na sredi", da razbremeni "jaj...", vsaj meni zelo paše, vendar ni vsaka luknja enaka... In zelo pomembna je dejansko pravilna širina sedeža, dolžina, oblika... glede na tvojo "anatomijo" . Veliko jih na splošno misli, da širši in bolj mehek kot je sedež, bolj bo udoben, za daljše vožnje je ravno obratno...  Je pa res, da je izredno težko dobiti sedež, da ti bo res "pasal", jih moraš ogromno sprobati. V glavnem, jaz sem v enem obdobju skoraj doktoriral na tem 😁 

Napisano (urejeno)

Gledal sem ožjega, ker sem se doma zmeril s pomočjo kartona( mi bodo v lj še bolj natančno) in seveda z luknjo v sredini.

Tam do 135mm bi bil zame kolikor sem raziskal.

p.s: kot rezervo lahko pogledam še Prologo pa Fizik, če slulčajno to en bo OK

Popravljeno od Tilen5

jajcadizlska.jpg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.