Skoči na vsebino

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ubistvu imam 2 batne sem zajebal oznako. Sem se danes menil z serviserjem(šel po kolo, menjani ležaji in ostalo, delwa BP), da se ne splača nič upgrejdat na kolesu, ampak ga zgonit in novega kupit :D

Sem pa dobil nova SPD pedala od tega, ko mi je gravel posodil za 20€.

jajcadizlska.jpg

Napisano
pred 2 urama je Tilen5 napisal:

Je že montiran. Podvečer grem en krog, da ga naštimam.

20250717_143423.jpg

20250717_143858.jpg

Pazi, da kaj med špice ne dobiš.... 😁

Napisano
pred 12 urami je Tilen5 napisal:

Si ga bom zavezal okolu vratu ni panike

Kaj pa zvonca?

Napisano

Danes sem po dolgem času malo pretegnil noge. Zgodaj moraš vstat, da je še lepo sveže. 😊

IMG_20250718_093141.jpg

Napisano

Jaz sem tudi šel stol stestirat. Sem se še mimo serviserja peljal sva ga naštelala pa še neko pokanje na zadnjem pestu uredila.

Plusi: 

- ne lezem več naprej

- ni tistega neprijetnega žuljena
- ne boli za modi/mrtvinči
- nimam več brvincev v desnem zapestju(prej sem lezel naprej in ga je obremenilo)

Minus:
- sedaj so tisti deli riti naslonjeni, ki prej niso bili in mej e zadnje 5km mal bolela,..se more sam udelat(gre za trši cestni sedež)

image.png

image.jpeg

jajcadizlska.jpg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.