Tilen5 Napisano 12. december Prijavi Napisano 12. december (urejeno) pred 4 urami je etcho napisal: Iz moje statistike pride tudi nekaj zanimivih številk: Od 2015 se v službo večinoma vozim s kolesom, 15,7 km v obe smeri, 150 višinskih metrov. Do zdaj se je nabralo 5702 km in 75386 višinskih metrov. Na kolesu sem sedel 16 dni, 22 ur in 58 minut. Če malo obrnem številke in upoštevam povprečno porabo moje Mazde CX-30 6,3/100 in zdajšnjo ceno goriva, bi naneslo 521 €, če bi opravljal pot z avtom. 3k več višincev je letos naredu moj kolega z mtb 🤣🙈. Me zanima kolk delajo tevi s specialkami vidincev ko.delajo po 8k km letno Popravljeno 12. december od Tilen5 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
Tilen5 Napisano 16. december Prijavi Napisano 16. december Včeraj šel drugič letos tečt 🤣 Morm rečt da se v takem vremenu precej lažje teče kot pa recimo poleti. 2 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
Z M A J Napisano 17. december Prijavi Napisano 17. december Goli vrh v nedeljo, v sklopu Menine P.S. Getz šel po snegu mimo raznih kvazi terencev, haha 4 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 17. december Prijavi Napisano 17. december Getz je stroj. Na Menini sva bila z mojo najdražjo pred 20 dnevi. Takrat se z Getzom zanesljivo nebi vozil po cesti do placa kjer si parkiral. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 17. december Prijavi Napisano 17. december Tut zdaj je šel prek dveh snežnih zametov, največji tam, ko se pride ven iz gozda na travnike. Razni križanci so bili parkirani nižje dol. Eskimo S3 edino v snegu so reees dobre, ostalo je sranje. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 17. december Prijavi Napisano 17. december Pred eno uro je Z M A J napisal: Tut zdaj je šel prek dveh snežnih zametov, največji tam, ko se pride ven iz gozda na travnike. Razni križanci so bili parkirani nižje dol. Eskimo S3 edino v snegu so reees dobre, ostalo je sranje. Jp, po mokri pa drsalke... 🫣 Citiraj
Z M A J Napisano sreda ob 20:30 Prijavi Napisano sreda ob 20:30 pred 7 urami je Bini napisal: Jp, po mokri pa drsalke... 🫣 Grozljive so, ampak zdaj vsaj vem kaj imam oz.česa nimam (oprijema), pa imajo te gume "komaj" 4 leta starosti, heh P.S. totalno nasprotje tej revščino pa so; letne na Getzu, tazadnja izvedba Uniroyal Rainsport, tisto pa je pomoje najboljša guma v dežju, ki je ne premakneš iz smeri, noro. 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano nedelja ob 21:12 Prijavi Napisano nedelja ob 21:12 Enako izhodišče kot Zmaj pred tednom, sva pa šla od Šavnc (čez v Goli vrh) še naprej do doma na Menini. Nekje 400 m pred priključkom poti s Šavnc na makadamsko cesto proti domu na Menini je bilo opazit mnogo živalskih sledi. Ene že zelo zabrisane so verjetno stare en teden. Zagotovo je takrat kosmatinec zavohal Zmaja in mu začel slediti. Razmišljal sem od kod odtis stopala z osmimi kremplji. Očitno je pri teku zadnjo taco vtaknil v sled prednje tace. Nisem lovec in lahko da se motim. Lahko da je samo Zmaj pozabil čevlje doma. Prednja, zadnja in obe skupaj: 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano včeraj ob 07:22 Prijavi Napisano včeraj ob 07:22 A po tistem makadamu naprej proti domu na Menini, bi šel Getz težko ali je že skoraj kopno oz. snega kurckej? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano včeraj ob 07:35 Prijavi Napisano včeraj ob 07:35 Takoj nekaj deset metrov od koče na Limovski je že zamet. In pa potem kmalu naprej na mestu kjer se začne lesena ograja še eden ki ne bo prav kmalu skopnel. Je pa bil en avto parkiran v "kamnolomu" tik pred zaporo za živino (kanal z okroglimi cevmi). Do bibe in naprej se da iz vasi Tuhinj. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano včeraj ob 07:48 Prijavi Napisano včeraj ob 07:48 pred 11 minutami je Mraušk Mčk napisal: Takoj nekaj deset metrov od koče na Limovski je že zamet. In pa potem kmalu naprej na mestu kjer se začne lesena ograja še eden ki ne bo prav kmalu skopnel. Je pa bil en avto parkiran v "kamnolomu" tik pred zaporo za živino (kanal z okroglimi cevmi). Do bibe in naprej se da iz vasi Tuhinj. Poznam navedene lokacije in tudi z zimskega pohodniškega vidika. Vem, da največji zastoj nastane na "križišču", že nad kamnolomom, tam kot je tudi smerokaz Oltarna peč in pa za Šavnice. *Zamet, ne zastoj, haha Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
TBA Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Kolo včeraj oddano na ''velik servis''. 4 Citiraj
Alex Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 21 minutami je Boss napisal: To bo dražje kot servis Mazde Ne more bit. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.