Martin Cufer Napisano 25. junij, 2023 Prijavi Napisano 25. junij, 2023 Eno vprasanje za vse ki uporabljate Eonon enote in poslusate DUB+ radio. A se tudi vam dogaja da ima zelo slab signal? Kupil sem pac anteno za na vetrobransko steklo (aliexpress),ne orig od Eonon-a. Je mogoce finta v temu ali so vse narejene po istem kopitu? Ali je opcija tudi uporaba kaksne druge antene? Tnx 1 Citiraj
curko Napisano 25. junij, 2023 Prijavi Napisano 25. junij, 2023 Jaz sem pa prezadovoljen z eonom res pa da vcasih malo zmrzne ampak vse ostalo pa bpPoslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk 1 Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
Scr3am Napisano 25. junij, 2023 Prijavi Napisano 25. junij, 2023 (urejeno) Jaz sicer nimam dab se pa original antena od mazde priklopi na enoto in lovi odlicno. Zmrznil mi do sedaj se ni nikoli. Zelo redko se zgodi da mi freezne rikverc kamera (aplikacija se ne odziva). Zakaj pa ne uporabis original anteno, katero si dobil poleg? Popravljeno 25. junij, 2023 od Scr3am 2 Citiraj
mazdaman Napisano 26. junij, 2023 Prijavi Napisano 26. junij, 2023 Kolikor vem je potrebno za DAB kupiti sprejemnik, ki ima svojo anteno. Jaz imam tako na nekem no name Kitajcu in tudi zelo slabo lovi signal. Kako je pa z original Eneon DAB pa ne vem 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Scr3am Napisano 26. junij, 2023 Prijavi Napisano 26. junij, 2023 Pri eonon dokupis dab enoto in dobis zreven ze anteno. 1 Citiraj
Martin Cufer Napisano 26. junij, 2023 Prijavi Napisano 26. junij, 2023 pred 11 urami je Scr3am napisal: Jaz sicer nimam dab se pa original antena od mazde priklopi na enoto in lovi odlicno. Zmrznil mi do sedaj se ni nikoli. Zelo redko se zgodi da mi freezne rikverc kamera (aplikacija se ne odziva). Zakaj pa ne uporabis original anteno, katero si dobil poleg? Original ne pride zraven dab antena. Jo je potrebno dokupiti. Je pa isto tista za nalepit na vetrobransko steklo. 1 Citiraj
Scr3am Napisano 26. junij, 2023 Prijavi Napisano 26. junij, 2023 pred 2 urama je Martin Cufer napisal: Original ne pride zraven dab antena. Jo je potrebno dokupiti. Je pa isto tista za nalepit na vetrobransko steklo. Aha. Meni sicer na njihovi spletni strani kaze, da pride poleg. 1 Citiraj
Martin Cufer Napisano 26. junij, 2023 Prijavi Napisano 26. junij, 2023 Nop. Jo je treba dokupit zraven vsake enote. Je opcijsko. 1 Citiraj
DonFelipe Napisano 26. junij, 2023 Prijavi Napisano 26. junij, 2023 Najceneje pa zadeva pride pri tistem kateri ima avtoakustiko, v avtohišah in uradnih ne nabavljaj. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.