Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Pravilno, če obstajajo neki postopki kako se zadeve izvajajo v takih primerih jih pač morajo izvajat in ne po domače. Zadnjič je veterinarska inšpektorica dežurstvo jemala po domače in se je čakalo 11 ur zaradi svinjskih polovic, zdajle policija dela malo po domače in pač tako ne sme it.    Verjemi, da izrednega nadzra nad PU Koper niso izvedli zato, ker se je nekdo zaletel ampak zato, ker se niso držali protokolov ali pa je v ozadnju nekaj drugega (in spet mi bo @Alex očital, da sem zagovornik teorije zarote).   Upam, pa da to ni zaradi tistega, ki se ni znal ali želel umakniti varovani koloni. Namreč policija naj ga sploh ne bi obravnavala in baje imajo celo pomanjkljive podatke kdo je sploh to bil. Tudi, če se izkaže, da ni kriv je sodeloval v nesreči in podatke bi morali imeti. In spet, zakaj policija tega ni naredila.   Kakor koli vsi tukaj gori pametujemo kdo je kriv in kdo ne v zakonu Zvrcp lepo piše in tisti pač je kršil tale 101. člen zakona, ker se ni pravočasno umaknil.      Tukaj pač ni kej paralmentirat in iskat izgovorov zakaj pa kako pa ne vem kaj še vse.   
    • Alpen je to👍   Drugače pa Famag,BOC (Bohrcraft prodaja Energe.si),Fisch,Star-M,Wood-Owl,Ruko,Presch,Makita (Nemesis-II) in še enih par dobrih je...na grobo pa-pri ceni takoj pogruntaš.
    • To pa težko verjamem. Da ni polakirana je logično, ampak da ni pobarvana.
    • Mi je pa vedno zanimivo, da so v takih primerih najbolj pametni tisti, ki bi se mogoče ta hec celo šli in pol so prepričani, da imajo vsi ostali enake razmere in da je za vse, zadeva simpl za izvest. 
    • - "Očka, če mi ne daš več žepnine, bom vsem povedal, kako malo plačo imaš in koliko je v resnici stara naša mamica!"
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.