Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ja po par mescih sem menju turbino, ker je loputa crknala :D

Pa na mal bolj resno noto: niti ne, podobna zadeva, kve?jemu placebo. Takoj ko sm se odpeljal iz servisa, zej pa leti k strela... Po tednu dni ti ta ob?utek izgine.

Napisano

Lol ne me pla?it :D

Bodo ?e na servisu povedali kaj in kako :)

Hvala :)

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Tako je, AK016 je blo reprogramiranje PCMja, se mi zdi, da mi vsak mesec reprogramirajo PCM, zej se mi bojo zihr intervali regeneracije podal?al xD

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Ti se hecas ampak meni so se za cca 50km podalj?al. Bo pa o?itno treba ?pegle menjat, ker se dogaja da se ne odprejo vedno do konca.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Napisano

Ti se hecas ampak meni so se za cca 50km podalj?al. Bo pa o?itno treba ?pegle menjat, ker se dogaja da se ne odprejo vedno do konca.

Meni so oba motor?ka od ogledal zamenjali. Baje, da je bil vpoklic?

Napisano

Jaz sem tudi imel problem z ogledalom na voznikovi strani, da se vcasih ni zlozil do konca ... pa so menda menjali na obeh straneh, ko sem imel redni servis  ... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

A je ?e kdo dobil vpoklic zaradi lu?ke MIL? Naj bi pregledali loputo (kot lopute) - krmiljenje. Hkrati naj birepogramirali ra?unalnik na novi softwer (ve? konjev?) :)

Napisano

Se vidi da Alex ne bere postov :D poglej mal gor

Jap... sem spregledal. Berem, betem, v?asih se tudi ?udim nekaterim. :)

Napisano

Dej pelji pred mano pa povej kolk ?asa so ti delal, da vem kdaj peljat avto(pa ?e se kej bol? pelje seveda),.. ker majo ?utast urnik in moram zmeraj med delovnim ?asom peljat. Peljem pa zmeraj v Koper.

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano

Dej pelji pred mano pa povej kolk ?asa so ti delal, da vem kdaj peljat avto(pa ?e se kej bol? pelje seveda),.. ker majo ?utast urnik in moram zmeraj med delovnim ?asom peljat. Peljem pa zmeraj v Koper.

Jutri pokli?em, da se zmenim za termin.

Napisano

Alex ....a" premium" znamke imajo vpoklice ???? :P  :P  :P  :P  :P

Da, premium znamke lepo poskrbijo za svoje zveste stranke s tem, da ti pravo?asno pregledajo avto in ti zastonj nadgradijo softwer z bolj?im.

To je pravi odnos do strank. Te bokj low budget firme pa tega ne storijo in je, ko se stvar pokvari to tvoj problem. Ve?inoma niti ne priznajo serijske napake.

Napisano

Da, premium znamke lepo poskrbijo za svoje zveste stranke s tem, da ti pravo?asno pregledajo avto in ti zastonj nadgradijo softwer z bolj?im.

To je pravi odnos do strank. Te bokj low budget firme pa tega ne storijo in je, ko se stvar pokvari to tvoj problem. Ve?inoma niti ne priznajo serijske napake.

Tudi tako lahko obrne? ja ali pa  kako druga?e, vsak kmet svojo kravo najbolj hvali  :jupiii:  :jupiii:  :jupiii:  :jupiii:

Napisano

A ima ?e kdo te?avo z ob?asnim pokom ?ez le?e?e policaje ali kako ve?jo udrtino itd. Opazi se, ?e gre? po?asi, sicer poka ni, pa ?e to ne vedno?? 2017 letnik 6ka.

Napisano

A ima ?e kdo te?avo z ob?asnim pokom ?ez le?e?e policaje ali kako ve?jo udrtino itd. Opazi se, ?e gre? po?asi, sicer poka ni, pa ?e to ne vedno?? 2017 letnik 6ka.

Pokom ?esa?Kje to?no po?i in kako?

Napisano

Da, premium znamke lepo poskrbijo za svoje zveste stranke

Premijum znamke imajo po mojih osebnih izku?njah zaenk. suport svojih strank. Vsaj z mazdo je bilo tako. Sedaj ko nisem ve? na premijum znamki, je odnos druga?en.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

A tako poci?

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.