Koriščenje turističnih vavčerjev v Sloveniji
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Pogledam levo, vidim dež, pogledam desno, vidim dež, pogledam gor, vidim dež, pogledam v denarnico - aha, tukaj je pa suša...
-
Umreta Slovenec in Srb ter prideta pred svetega Petra. Ta ju vpraša: - "Od kod sta vidva?" - "Slovenija." - "Srbija." - "Auuuuu, ma, sploh ni treba ničesar več reči. Vi ste neverniki in grešniki. Gresta direktno za pekel. Edino... Balkan je malo nedefinirano področje, pa imata izbiro: želita v zahodnoevropski pekel ali v vzhodnoevropski pekel? - "Kakšna je pa razlika?" - "Pa, v zahodnoevropskem zjutraj poješ žlico dreka in si prost, v vzhodnoevropskem pa isto, samo da poješ kanto dreka. Slovenec takoj zagrabi: - "Jaz sem bil vedno proevropski, jaz grem v zahodnoevropski..." Srb pa premišljuje: - "Ma, ne grem jaz na ta zahod, mamicu jim, daj vzhodnoevropski..." In tako odideta vsak na svoj konec. Po enem letu pa se srečata in Srb vpraša: - "Pa, kako je?" - "Jah, no, ni tako slabo. Zjutraj poješ... ... Tisto... Komaj se pogoltne, ni lepo... Ampak, kaj češ, kar se mora, se mora, to je to. Dan potem nekako gre, ampak ko pomislim, kaj me drugi dan čaka... Pa pri tebi?" - "Ma, kaj bi ti govoril, vzhodna Evropa kot vzhodna Evropa. Včasih ni dreka, včasih zamuja tovornjak, včasih ni kant, včasih štrajkajo teli, ki prevažajo, ... ... ... Do sedaj nisem niti povohal, kaj šele pojedel..." Torej, kdo je še za EU?
-
Sosedi se pogovarjata: - "Ne morem razumeti, Francka, kako ti vedno uspe, da kadar ti pereš, vedno sije sonce?" - "Za to imam posebno tehniko. Zjutraj pogledam pod odejo. Če ga ima moj Francelj na desni, vem, da bo dež. Če ga ima na levi, vem, da bo sonce in operem perilo." - "Aha, dobro. Ja, kaj pa, če mu stoji?" - "Takrat pa pri nas ne peremo, ampak seksamo..."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.