Slivka Napisano 14. januar Prijavi Napisano 14. januar Bolj ko berem bolj se mi zdi, da bomo vse, kar smo odpeljali na odpad, scukali nazaj in popravili. Ker to, kar zdaj novo obljubljajo... 3 2 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
godlike Napisano 14. januar Prijavi Napisano 14. januar Drži se tega kar imaš. Res da ni popolno, je pa boljše, kot to kar pride. Citiraj
Slivka Napisano 14. januar Prijavi Napisano 14. januar pred 5 minutami je godlike napisal: Drži se tega kar imaš. Res da ni popolno, je pa boljše, kot to kar pride. Eeem, glej, mislim, da... ... ... Če pomislim na našega FucksWagna - nisi mi polepšal dneva, veš... 4 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
godlike Napisano 14. januar Prijavi Napisano 14. januar Pomisli, kaj bo šele sledilo za Fucksom 😉 1 Citiraj
Slivka Napisano 14. januar Prijavi Napisano 14. januar pred 4 urami je godlike napisal: Pomisli, kaj bo šele sledilo za Fucksom 😉 Konjska vprega? Ne bo šlo, metan v izpuhih... Peš, pa še to brez hrane na osnovi fižola (spet izpuhi) in bos (mikroplastika pa to). Eto ti ga na, kam nas je pripeljala Mazda 6e... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
mazdaman Napisano 14. januar Prijavi Napisano 14. januar Mislim da je Mazda EU malo zajebala z litri, ker kitajska verzija ima 475 litrov, vsaj tako trdi rus v tem videu 1:36. Pa poglej sedeže za takrat ko čakaš ženo. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Boss Napisano 14. januar Prijavi Napisano 14. januar Mešajo se očitno podatki za BEV in za PHEV s podaljševalnikom dosega. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.