Skoči na vsebino

Cepljenje - Korona in vse ostalo.


Boss

Priporočeno sporočilo

pred 1 minuto je Jest napisal:

Alex ne verjame vsemu… samo tisto, kar se njemu zdi, da je prav… Recimo ne verjame pooblascenim servisom za Mazdo…  verjame pa nekaterim zdravstvenim strokovnjakom…predvsem tistim, ki so politicno nastavljeni… verjame trenutno vladajocim politikom… nevem pa, ali verjame tudi v bozicka, dedka mraza in ostalim podobnim… ;) 

 

Skoraj povsod misli, da ga hocejo samo na suho nategnit… edino kot ze receno, verjame vladi, njihovim strokovnjakom, njihovimi ukrepi in globalni farmacevtski “covid” industriji… 

 

Ali sem zadel? Sem si zasluzil “prstdol” od Alexa… in mogoce se od Binija? ;) Ali sem napisal eno veliko traparijo?

Zadel v nulo!!!!!! Če pa slučajno kdo verjame pooblaščenim serviserjem in se odloči da bo avto tja peljal, mu pa zna st( r) okovnjak @Alexna hitro razložit kako je neumen , da je to dosti predrago , njemu pa že ne bojo olja tak drago zaračunali ker on ima svojega specialista.

  • Všeč 2
  • Haha 1
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 3 urami je Jest napisal:

Alex ne verjame vsemu… samo tisto, kar se njemu zdi, da je prav… Recimo ne verjame pooblascenim servisom za Mazdo…  verjame pa nekaterim zdravstvenim strokovnjakom…predvsem tistim, ki so politicno nastavljeni… verjame trenutno vladajocim politikom… nevem pa, ali verjame tudi v bozicka, dedka mraza in ostalim podobnim… ;) 

 

Skoraj povsod misli, da ga hocejo samo na suho nategnit… edino kot ze receno, verjame vladi, njihovim strokovnjakom, njihovimi ukrepi in globalni farmacevtski “covid” industriji… 

 

Ali sem zadel? Sem si zasluzil “prstdol” od Alexa… in mogoce se od Binija? ;) Ali sem napisal eno veliko traparijo?

He, He, Jest ne pozna Alexa. 

Mu bom jaz v njegovem imenu razsvetlil malo obzorja. 🤗

Alex je lukav, malo provocira v tej temi, da vsi takoj v luft skočijo, Alex še v življenju ni volil sedanje stranke na oblasti, v bistvu ni volil nobenega, ker si nobeden mojega glasu ne zasluži. 

Alex je aktivni  krvodajalec, kri je dal že 52 X, je tudi sindikalni zaupnik v svoji firmi. Tudi v prejšnji je bil. 

Alex ne mara rdeče zvezde in vsega, kar vsaj malo spominja na komunizem, to je res, ne mara kulovcev, ima pa rad mazdo in vse kar se vrti okoli avtomobilizma, Alex ne mara uradnih servisov, ker so nateguni, Alex ima rad ljudi s humorjem, ne mara zateženih, preveč resnih ljudi,ki radi pametujejo. Alex nima rad, da se mu komandira. Alex nima rad ljudi, ki takoj jokcajo. Alex je rad v družbi ljudi, ki trezno razmišljajo in ne poslušajo neumnosti.

Alex ma vas rad. 🤗

  • Všeč 2
  • Haha 1
  • Ni všeč 1

 

 

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Bini, daj tole tarčo oceni iz distance pa pustmo o čem sploh govorijo. A se ti zdi v redu, da 5+voditeljica se spravi na 1 ( z besedo eno) osebo. In tehle pet, ki je bilo v večini so se lepo med sabo podpihovali tako daleč, da so celo zmerjali z neprimernimi besedami tisto učiteljico. Mislim a je to vsaj približno enakovredna debata pol pa še voditeljica jemlje besedo učiteljici. Fak unih 5 ima vsak za govort in napadat učiteljico, ko pa se je poskušala branit ji pa Erika še besedo jemlje.

 

Vse skupaj je izgledalo kot tisti vic. Veš včeraj sem videl kako trije pretepavajo enega. Ja pa si šel pomagat. Seveda, štirje smo ga zbili kot kanto.

 

To so naredili tako kontra reklamo za cepljenje, ker take pasivne agresivnosti pa že redko kje vidiš. Men se je tista učiteljica kar zasmilila, ker ona ne sme imeti svojega mnenja, ker ni stroka, a od vseh teh ostalih bullyjev je bil le eden doktor in verjetno edino ta kvalificiran za podajat ustrezne odgovore, Pa še ta se je zaplezal z nekimi otroškimi paralizami in ne vem s čim še. Pa sej ni govora o cepljenju na splošno, je samo govora o cepljenju s trenutnimi cepivi in zadržki, ki jih imajo ljudje.

 

Pol ti pa upokojeni ravnatelj nekaj nabija in poskuša na podel način diskreditirat učiteljico in njeno strokovnost in znanje poučevanja, češ kaj bo, če bo ona koga okužila. A res ne vidijo kam so zabredli in kako so jih sprali, ko prvič v zgodovini se sploh gremo kdo je koga okužil. Še malo pa bo očitno to ratalo kaznivo dejanje, ker je Janez mogoče okužil Franceljna. Podn.

 

Ko ti odvetnik začne razlagat o družbeni odgovornosti pa mora še največjemu bebčku kliker proradit. To res ne vidiš vsak dan. Sicer pa 100 odvetnikov, 100 različnih odvetniških mnenj.

 

Kaj je Slon počel tukaj mi tud ni jasno... a zdaj je on zdravnik al pač influencer, ki bi rad majčke prodajal (ne resno reklamiral je prodajo majčk - WTF). Mislim, kera farsa vse skupaj.

 

Vesna Godina - antroploginja. Vesna kaj pa je tebi bilo treba na ta linč prihajat pa sej si oseba, ki je znala kritično razmišljat glede slabih potez oblasti in določenih nedoslednosti in neumnih ukrepov. Nekaj časa sicer je še poskušala pol se je pa spravila tudi sama na to učiteljico, ker očitno se je bala, da bi bila pol sama kasneje deležna take torture. Ne vem sorry - ne hodit na take zadeve, če se bojiš oziroma nimaš hrbtenice.

  • Všeč 3
  • Zmeden 2
  • Hvala 1
  • Ni všeč 1

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

znb-c-poseg-v-zivljenje.jpg
WWW.SLOVENSKIZDRAVNIKI.SI

Ob »padcu« ZNB D-ja nam je odleglo, vendar malokdo od nas ve, da je ZNB C v veljavi že od...

kopirano iz članka ... 

ko to berem mi grejo kar kocine pokonci od zgroženja .... 

 

Quote
 
Zakon o nalezljivih boleznih – aktualno stanje
Avtor:Iniciativa slovenskih zdravnikov 09. 09. 2021

Ob »padcu« ZNB D-ja nam je odleglo, vendar malokdo od nas ve, da je ZNB C v veljavi že od 30.5.2021 in bo ta zakon močno posegal v naša življenja!

1.) Z uveljavitvijo Zakona o nalezljivih boleznih (ZNB) C so nam odvzeli temeljne človekove pravice!

 

2.) ZNB C daje zakonsko podlago oblastem za izvajanje medicinskega terorja nad prebivalstvom.

 

3.) ZNB C uvaja zahtevo, da se MORA vsaka zdrava oseba, ki se ji preventivno odredi karantena, zaradi domnevno »visoko tveganega stika« podrediti obveznim zdravstvenim pregledom (testiranju). Karanteno odredi NIJZ ali policija. V zakonu ni opredeljeno, kaj je »visoko tvegan stik« in kako se ugotavlja, kar odpira možnost številnim zlorabam.

 

4.) Nosno-žrelni bris je invaziven poseg v telo, ki lahko povzroči bolj ali manj resne poškodbe tkiv.

 

5.) Sistematično izvajanje teh testiranj pri ljudeh, ki ne kažejo znakov bolezni je strokovno neutemeljeno.

 

6.) Postavljanje diagnoze zgolj na podlagi katerega koli testa, brez kliničnega pregleda osebe ali brez prisotnosti tipičnih znakov bolezni je STROKOVNA NAPAKA.

 

7.) ZNB C določa možnost izreka ukrepa karantene na domu ali v posebnih izolacijskih centrih zaradi »visoko tveganega stika«, ki se po medicinskih kriterijih sploh ne preverja.

 

8.) Z ukrepom karantene na domu se zdravemu posamezniku omeji svoboda gibanja.

 

9.) Namestitev zdravega posameznika v IZOLACIJSKI CENTER je še hujši poseg v temeljne človekove pravice, to je odvzem njegove osebne svobode. Izolacijski center je v resnici medicinsko naravnan zapor.

 

10.) V zakonu NI nobene varovalke, ki bi zagotavljala možnost, da bi se pred tovrstnim medicinskim terorjem bilo možno zaščiti.

 

11.) ZNB C celo dopušča izrek karantene tudi preventivno, ko ni epidemije.

 

12.) Karanteno lahko izreče NIJZ ali policija tudi na podlagi anonimne prijave, brez kakršnega koli preverjanja dejstev. Policiji je nujno potrebno odvzeti to avtonomijo! Pri odločanju o karanteni bi morala biti policija podrejena soglasni odločitvi lečečega zdravnika in NIJZ, ki skupaj ugotavljata upravičenost izreka karantene.

 

13.) Rezultat Hitrega ali PCR testa ni zanesljiv! Pozitiven izvid testa ima pomen le ob jasni prisotnosti kliničnih znakov bolezni, o čemer presoja zdravnik. Odredba karantene osebi le na podlagi pozitivnega testa ali domnevnega stika z osebo, ki je bila na testu pozitivna, je zloraba medicine!

 

14.) Spremembe ZNB uvajajo medicinsko diktaturo! Pri tem so izničeni temeljni aksiomi stroke. Gre za zlorabo medicine v represivne namene!

 

15.) Spremenjen ZNB grobo krši temeljne človekove pravice pod pretvezo skrbi za javno zdravje.

Zdravja brez svobode NI.


Ministrstvo za zdravje je dne 12.4.2021 poslalo okrožnico Javnim zdravstvenim zavodom ter Ministrstvu za notranje zadeve, z navodili za izvajanje ukrepa osamitve (izolacije) v izolacijskih centrih ali karantene za osebe, ki imajo s testom potrjeno okužbo ali za osebe, ki so bile v visoko tveganem stiku z osebo s pozitivnim izvidom na prisotnost virusa SARS-CoV-2.

97% pozitivnih PCR testov je lažno pozitivnih pri številu ciklov nad 35. V teh primerih so potrjeni le koščki razpadlega virusa in ni prisotnosti virulentnega (“živega”) virusa, ki bi lahko povzročil okužbo oz. bolezen. Na podlagi tako nezanesljivih testov NI dopustno izrekati ukrepa odvzema pravice svobodnega gibanja, še manj pa izrekati ukrepa osamitve v posebnem izolacijskem centru (medicinskem zaporu), kar pomeni odvzem osebne svobode!

Z izvajanjem določb spremenjenega ZNB-ja za oblast ljudstvo postaja le »biomasa«, ki nima več pravic odločanja o svojem zdravju in življenju.


Vlada je izdala Uredbo o izvajanju presejalnih programov za zgodnje odkrivanje okužb z virusom SARS-CoV-2, ki je stopila v veljavo 23.8.2021, v kateri vsem, ki potrebujemo kakršno koli zdravstveno storitev, pomoč ali oskrbo predpisuje obvezno testiranje. To pomeni, da bo za necepljene pogoj za vsak (tudi načrtovan) obisk zdravnika (pri osebnem zdravniku, lečečem specialistu, zobozdravniku, fizioterapevtu….) negativen rezultat testa, kljub temu, da oseba ne kaže nobenih znakov kužne bolezni?!? To je strokovno neutemeljeno in je v nasprotju z dosedanjo medicinsko prakso.

Po vladnem odloku to velja »dokler ne bo dosežen zadosten odstotek precepljenosti prebivalstva, ki učinkovito zameji nadaljnje širjenje SARS-CoV-2«.

Sedaj že vemo, da polno cepljeni ravno tako kot necepljeni zbolevajo z okužbo SARS-CoV-2 in jo tudi prenašajo na druge, kar pomeni, da ta formulacija oblasti omogoča, da ukrepe ohranja poljubno dolgo, namreč cepljenje NE bo zamejilo širjenje tega virusa. Ta bo ostal z nami in se bomo morali naučiti živeti z njim, brez teh hudih omejevalnih ukrepov, ob fokusirani pozornosti na zaščiti ranljivih in ukrepih, ki ne omejujejo normalno funkcioniranje človeka in družbe.

Ta odlok je nedopusten pritisk na tiste, ki se iz kakršnega koli razloga ne odločijo za cepljenje! To je DISKRIMINACIJA necepljenih, kar prepoveduje tudi Resolucija Sveta Evrope z dne 27.1.2021.


Moramo se zavedati, da se oblast svojim namenom ne bo odpovedala in bo poiskala načine, da svoje težnje po uvedbi medicinske diktature uresniči po svojih načrtih. Predlog novih sprememb Zakona o Nalezljivih Boleznih, ki bo nadomestil ZNB D je že v medresorskem usklajevanju. Sprejemal se bo spet po nujnem postopku in brez širše javne razprave! 

 

Popravljeno od canyon

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 37 minutami je Janez007 napisal:

Katerikoli strokovnjak bi na Tarči zagovarjal cepljenje, bi ga @Boss tukaj zmlel v prah, če drugače ne z "bebčkom". Z @Alex sta si v tem zelo podobna oz. podobna "našim" najbolj nekulturnim čivkačem (žal nekaterim najvišjim predstavnikom), ki zastrupljajo naš prostor, kregajo, razdvajajo ljudi, ....  Ampak oni imajo vsaj kaj od tega - nagovarjajo in krepijo svojo volilno bazo, enostavno po šolskem učbeniku, kako osvojiti  in obdržati oblast.

Mi pa se tukaj kregamo, zakaj? A ni namen tega foruma, da kot lastniki in ljubitelji Mazd širimo svoje avtomobilske izkušnje, si med seboj pomagamo, sodelujemo?

Pa, saj se ne kregamo. Kot sem že enkrat napisal imamo takšen hudomušen stil pisanja, prcanja, hecanja, podajanja raičnih stališč in pogledov (Alex vs Boss) že od samega začetka tega foruma . V debatah so aktivno sodelovala takrat tudi dekleta - mazdašice, katerih pa na žalost ni več na spregled. 

Zadnje čase pa  v debatah sodelujejo  člani z novejšo letnico pristopa na forum, ki vse preveč osebno jemljejo in takoj začnejo s kreganjem. Včasih je tega bilo manj. 

Meni je prav vseeno, če kdo reče, da so vsi v vladi pacienti. Ali pa, da se ne bo nihče več cepil. Njihova stvar. Bom pa vedno prilepil link, ko bo govora o kakem agresivne delovanju, pa naj bodo to cepljeni ali anticepilci. 

 

 

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 9 urami je Boss napisal:

Bini, daj tole tarčo oceni iz distance pa pustmo o čem sploh govorijo. A se ti zdi v redu, da 5+voditeljica se spravi na 1 ( z besedo eno) osebo. In tehle pet, ki je bilo v večini so se lepo med sabo podpihovali tako daleč, da so celo zmerjali z neprimernimi besedami tisto učiteljico. Mislim a je to vsaj približno enakovredna debata pol pa še voditeljica jemlje besedo učiteljici. Fak unih 5 ima vsak za govort in napadat učiteljico, ko pa se je poskušala branit ji pa Erika še besedo jemlje.

 

Vse skupaj je izgledalo kot tisti vic. Veš včeraj sem videl kako trije pretepavajo enega. Ja pa si šel pomagat. Seveda, štirje smo ga zbili kot kanto.

 

To so naredili tako kontra reklamo za cepljenje, ker take pasivne agresivnosti pa že redko kje vidiš. Men se je tista učiteljica kar zasmilila, ker ona ne sme imeti svojega mnenja, ker ni stroka, a od vseh teh ostalih bullyjev je bil le eden doktor in verjetno edino ta kvalificiran za podajat ustrezne odgovore, Pa še ta se je zaplezal z nekimi otroškimi paralizami in ne vem s čim še. Pa sej ni govora o cepljenju na splošno, je samo govora o cepljenju s trenutnimi cepivi in zadržki, ki jih imajo ljudje.

 

Pol ti pa upokojeni ravnatelj nekaj nabija in poskuša na podel način diskreditirat učiteljico in njeno strokovnost in znanje poučevanja, češ kaj bo, če bo ona koga okužila. A res ne vidijo kam so zabredli in kako so jih sprali, ko prvič v zgodovini se sploh gremo kdo je koga okužil. Še malo pa bo očitno to ratalo kaznivo dejanje, ker je Janez mogoče okužil Franceljna. Podn.

 

Ko ti odvetnik začne razlagat o družbeni odgovornosti pa mora še največjemu bebčku kliker proradit. To res ne vidiš vsak dan. Sicer pa 100 odvetnikov, 100 različnih odvetniških mnenj.

 

Kaj je Slon počel tukaj mi tud ni jasno... a zdaj je on zdravnik al pač influencer, ki bi rad majčke prodajal (ne resno reklamiral je prodajo majčk - WTF). Mislim, kera farsa vse skupaj.

 

Vesna Godina - antroploginja. Vesna kaj pa je tebi bilo treba na ta linč prihajat pa sej si oseba, ki je znala kritično razmišljat glede slabih potez oblasti in določenih nedoslednosti in neumnih ukrepov. Nekaj časa sicer je še poskušala pol se je pa spravila tudi sama na to učiteljico, ker očitno se je bala, da bi bila pol sama kasneje deležna take torture. Ne vem sorry - ne hodit na take zadeve, če se bojiš oziroma nimaš hrbtenice.

Vsak ima svoje mnenje, ampak hvala bogu, da imam pravega😁

Sedaj tolčeš po Eriki, par mesecev nazaj si ji ploskal, ko je linčala Počivalška in kompani! Bodi objektiven in priznaj, da je najbolj objektivna novinarka ki se ni uklonil pritiskom J vlade, ali pač :nevem:.

Res je kot je @Janez007 napisal, malo se bo treba umirit in se ne na polno j....t! 😊

  • Všeč 2
  • Ljubim 1
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pred eno uro je Bini napisal:

Vsak ima svoje mnenje, ampak hvala bogu, da imam pravega😁

Sedaj tolčeš po Eriki, par mesecev nazaj si ji ploskal, ko je linčala Počivalška in kompani! Bodi objektiven in priznaj, da je najbolj objektivna novinarka ki se ni uklonil pritiskom J vlade, ali pač :nevem:.

Res je kot je @Janez007 napisal, malo se bo treba umirit in se ne na polno j....t! 😊

 

Tudi jaz se zahvaljujem bogu, da imam pravega.👍

 

Tarče niti gledal ne bom, ker tole je res absurd od absurda.🤮 Že leto in pol se čaka na odprto razpravo za in proti in oni v vsem tem času sproducirajo tole? Prosim, lepo? Zbudite me, ko bodo pripravljeni na pravo soočanje.

 

Opa, opa. Bližamo se moji napovedi o C only pogoju. Smo že na pol poti, ko bo začel veljati PC pogoj. Ampak kako so nerodni pri tem (ali pa zelo pametni), da glava peče. Torej, kaj se bo zgodilo - v to sem prepričan. Folk bo stisnjen v kot še bolj kot je, cepit se ne bo hotel (!), torej bo edina rešitev, da se namerno okuži in preboli in življenje bo za njih teklo dalje brez problemov, ker bodo imeli list papirja o prebolelosti. Ampak, ker to ni v načrtih, da ti lepo 1x (enkrat) preboliš in si rešen, sploh ob vsem tem višku cepiva, ki bi lahko brez problema prejemal na pol leta, tako lahko pričakujemo, da se bodo strokovnjaki s podporo MSM spravili na ljudi, ki se namerno okužujejo in s tem nevarnim početjem ogrožajo bolnišnice (kao), bo slej ko prej obveljal samo C only pogoj. 

What a time to be alive...

 

PS: zanimivo mi je, ko nekdo primerja Alexa in Bossa glede na objave. Počakaj! Grem po kokice. 🤣

  • Všeč 1
  • Žalosten 1
  • Ni všeč 1
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Itak se najdejo  tudi med doktorji pravi biseri. Kadijo kot turki, pijejo, se zakajajo, so predebeli. Skratka, ni pogoj da zdravo razmišljaš  to, da, si doktor. 🤗

 

 

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 1 minuto je Alex napisal:

Itak se najdejo  tudi med doktorji pravi biseri. Kadijo kot turki, pijejo, se zakajajo, so predebeli. Skratka, ni pogoj da zdravo razmišljaš  to, da, si doktor. 🤗

 

In taki nas pol silijo v cepljenje, ane. 🤮 Pozabil si pa dodati, da so tudi takšni, ki si radi tlačijo banane v usta med službenim cajtom.:whatever:

  • Všeč 2
  • Zmeden 1
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 17 minutami je Alex napisal:

Itak se najdejo  tudi med doktorji pravi biseri. Kadijo kot turki, pijejo, se zakajajo, so predebeli. Skratka, ni pogoj da zdravo razmišljaš  to, da, si doktor. 🤗

Lepo si opisal glavnega med njimi , ki na vse kriplje prepričuje o cepljenju......g. Krek🤣

  • Všeč 2
  • Haha 2
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 4 minutami je robertk6 napisal:

Lepo si opisal glavnega med njimi , ki na vse kriplje prepričuje o cepljenju......g. Krek🤣

Ok, se strinjam. 

Zares je pravi  biser ga poznamo v Kp še od prej. Njega bi morali prvega zamenjati. Tip res ne daje nekega zaupanja v zdravnike. 

 

  • Všeč 3
  • Hvala 1

 

 

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 14 urami je canyon napisal:
znb-c-poseg-v-zivljenje.jpg
WWW.SLOVENSKIZDRAVNIKI.SI

Ob »padcu« ZNB D-ja nam je odleglo, vendar malokdo od nas ve, da je ZNB C v veljavi že od...

kopirano iz članka ... 

ko to berem mi grejo kar kocine pokonci od zgroženja .... 

 

 

Ne vem če tole najbolj drži, v uradnem listu ni nič takega.

 

WWW.URADNI-LIST.SI

Uradni list Republike Slovenije

 

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Boss, ugotovili so ravno nasprotno, kot si pred kratkim trdil glede samomorov v času korona krize. 😊

https://www.regionalobala.si/novica/kriza-ni-vplivala-na-povecanje-samomorov-se-lahko-posledice-pokazejo-v-bodoce-prepoznajte-znake-samo

 

 

 

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

8 minutes ago, Alex said:

Boss, ugotovili so ravno nasprotno, kot si pred kratkim trdil glede samomorov v času korona krize. 😊

https://www.regionalobala.si/novica/kriza-ni-vplivala-na-povecanje-samomorov-se-lahko-posledice-pokazejo-v-bodoce-prepoznajte-znake-samo

 

se ne morem strinjat z tem člankom ... lansko leto in letos se mi zdi da je ogromno samomorov .... do lanskega leta v vseh 30 letih sem poznal 2 osebi k sta to naredili .... lani in letos sm slišal že za 8 oseb ki so si predčasno končali živčjenje nažalost 😢😢 ljudje so nakoncu z živci in v hudi stiski, zaradi ukrepov in negotovostjo v prihodnost ...

  • Všeč 2
  • Zmeden 2

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 58 minutami je canyon napisal:

se ne morem strinjat z tem člankom ... lansko leto in letos se mi zdi da je ogromno samomorov .... do lanskega leta v vseh 30 letih sem poznal 2 osebi k sta to naredili .... lani in letos sm slišal že za 8 oseb ki so si predčasno končali živčjenje nažalost 😢😢 ljudje so nakoncu z živci in v hudi stiski, zaradi ukrepov in negotovostjo v prihodnost ...

Seveda, tudi Boss se nikoli ne strinja z ugotovitvami, ki niso njemu v prid. 😊 Stroka ugotovi, da je belo, vi pravite, da stroka nima za burek in je v resnici črno. In tako brezpredmetno klamfamo v tej temi bučke in vsak tera svoje. 🤗

Popravljeno od Alex
  • Všeč 1
  • Ni všeč 1

 

 

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

18 minutes ago, Alex said:

Seveda, tudi Boss se nikoli ne strinja z ugotovitvami, ki niso njemu v prid. 😊 Stroka ugotovi, da je belo, vi pravite, da stroka nima za burek in je v resnici črno. In tako brezpredmetno klamfamo v tej temi bučke in vsak tera svoje. 🤗

je res, jest "stroki" in mnozocnim medijem ne zaupam, ker zmeraj obrnejo statistiko v svoj prid ... pa se 1x ni vazno al so levi al pa desni na oblasti .... zmeraj je ista zgodba ... majo tisto svojo agendo k jo furajo v nedogled ze 30 let ... 

dej mi povej zakaj bi zaupu sistemu, ki je sam sebi namen, nam pa mecejo mal droptinic in nam razlaga da naj bomo srecni, medtem pa sebi basejo v zepe visoke provizije ... 

pr nam ce bi ze prepovedal izplacevanj provizij in mel place fixno dolocene in osebne finance transparentne za take ljudi na polozajih, bi blo ze dost bols, sevede bi pa moral imeti se druge varovalke da se nebi izvajal gospodarski kriminal ... ce bi usi posteno delal bi blo za vse boljse, ne sam za tistih oar procentov na vrhu 

  • Všeč 1
  • Zmeden 2

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 18 minutami je canyon napisal:

je res, jest "stroki" in mnozocnim medijem ne zaupam, ker zmeraj obrnejo statistiko v svoj prid ... pa se 1x ni vazno al so levi al pa desni na oblasti .... zmeraj je ista zgodba ... majo tisto svojo agendo k jo furajo v nedogled ze 30 let ... 

dej mi povej zakaj bi zaupu sistemu, ki je sam sebi namen, nam pa mecejo mal droptinic in nam razlaga da naj bomo srecni, medtem pa sebi basejo v zepe visoke provizije ... 

pr nam ce bi ze prepovedal izplacevanj provizij in mel place fixno dolocene in osebne finance transparentne za take ljudi na polozajih, bi blo ze dost bols, sevede bi pa moral imeti se druge varovalke da se nebi izvajal gospodarski kriminal ... ce bi usi posteno delal bi blo za vse boljse, ne sam za tistih oar procentov na vrhu 

Daj mi povej po resnici, komu  ti sploh kaj zaupaš? Me resno zanima od kod črpaš informacije, ki so zate verodostojne in jim vsaj malo zaupaš. 

 

 

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

  Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.