Skoči na vsebino

Kava

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 29 minutami je FuManchu napisal:

Danes bolj normalno in umirjeno jutro. Prva je tle:bravo:

IMG_20230124_060212.jpg

Je to Binijeva slika? ;)

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

• Odgovori 3,9k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano
Pred eno uro je Shrek napisal:

Pavla postregla? 

Ne. En možakar je bil.

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 2 urama je FuManchu napisal:

Ne. En možakar je bil.

Si pa v Brežicah... 

Napisano
pred 4 urami je Jest napisal:

Je to Binijeva slika? ;)

😲Ne ni,mene strežejo punce......😁😂👍

Napisano
pred 10 minutami je TiEn napisal:

Kolkr kav spiješ, bi se ti že splačalo u termusu od doma nosit :D

Če mu kelnarce strežejo ne bo menda od doma nosil😁

• Všeč 1
  • Haha 4

N7rRRL1.jpg

Napisano

Moje je tudi še malo ... :D 

image.jpeg

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 3 urami je Janez007 napisal:

Skuhal sem si še drugo danes. :)

20230127_115136.jpg

A sanjaš o toplejšem vremenu? 😊

• Všeč 1
  • Haha 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Poraba? 8,2. Diesel je mel tudi tam tam... 
    • Hja španci pa nič vse je napisano v španščini , nikjer kakega TRR računa samo neka povezave do spletne strani kjer pa spet vse piše špansko + tega da bi si moral namestit neko aplikacijo če bi hotel plačat🤣. Bomo pustili pa da vidimo če pride izterjava. Pa še to je zanimivo da je bilo dostavljeno z navadno pošto nič ni bilo za podpisat tako da je rekel odvetnik da naj se izgovarjam da sploh nisem dobil kaj😁
    • samo nisi pa imel porabe 5,9 :):), heh....malo heca mora biti..... 25 let nazaj so bile atmosferske bencinske mašine 2.0 in 140km TOP (imel kolega v P 206 S16 in jaz v Hondi Prelude 2.0. samo komaj 136KM), ko smo govorili, da avto mora imeti vsaj 100kw, da je za kaj (pa je imeti VTI že takrat 160 ali celo 180.....dandanes leta 2025 pa 140km :), ccccc, kot da bi rekel, da ti bom disketo prinesel da mi boš slike iz morja shranil nanjo, no na nekih 1000 le-teh.....
    • evo, po uradnem dopisu na ZZZS, MZ, kontakt za zdravnikove pravice, je prišel uradni odgovor....guess what ?!? -> priporočamo, da greste na Hrvaško ter potem zahtevate povračilo stroškov :), velja tudi SLO e-napotnica.....jao jao kam smo prišli....
    • Italjančki imajo to dobro urejeno, pošta v angleščini, potem pa tudi link do dokaznega gradiva (un = id_prekrška, pass = lpn) in tam lepo izbereš jezik (imajo cca.15 jezikov, tudi SLO), tako da se temu ne moreš pritožiti....in vse kar mi je ostalo je, da sem plačal
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.